Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 26.060
- 28.632
- 1.988
Ps5 e ne zaman çıkıyor üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ps5 e ne zaman çıkıyor üstad
Rahat oynandığı bilgiseli hususunda dolandırılmışsın gibi. Rahatlık için değil otantiklik için tercih ediliyor diye biliyorum çünkü. Gerçek hayatta araba sürmek daha kolay olabilir.Yav şu oyunları oynamak için direksiyon aldım direksiyon kendi kendine dönüyor toprağa viraja falan girince bu nasıl iş her ayarı denedim olmadı hani direksiyonla rahat oynaniyordu bisiklet surer gibi 50 ile mi gidecem paso düzgün süreyim diye

Yıl sonuna doğru çıkacakmış PS içinPs5 e ne zaman çıkıyor üstad
Büyük ihtimalle dolandirildim evet Onur renktaş. Dandik bişey de almadık Logitech in G29 mudur nedir onu aldık ama oyunlarda hiç öyle düşündüğüm gibi olmadı. Direksiyon 900 derece dönüyor ama oyuna girince saçma sapan işler oluyor hafif kırınca araba 5 şerit değişiyorRahat oynandığı bilgiseli hususunda dolandırılmışsın gibi. Rahatlık için değil otantiklik için tercih ediliyor diye biliyorum çünkü. Gerçek hayatta araba sürmek daha kolay olabilir.![]()
G29 tatlıdır iyidir hoştur ama açıkçası DD direksiyonlara ve şişirilmiş fiyatıyla dandik kaldı piyasada. Ben de satmayı düşünüyorum G29'u. FH5'in de direksiyon desteği biraz sıkıntılıydı. Bayağı ince ayar yapmak gerekiyordu gerçekçi bir sürüş için.Büyük ihtimalle dolandirildim evet Onur renktaş. Dandik bişey de almadık Logitech in G29 mudur nedir onu aldık ama oyunlarda hiç öyle düşündüğüm gibi olmadı. Direksiyon 900 derece dönüyor ama oyuna girince saçma sapan işler oluyor hafif kırınca araba 5 şerit değişiyor
PS için almistim üstad tatlı fena değil ama performans alamadım ya normal araba kadar beklemiyordum tabi ama bu kadar da beklemiyordum yaG29 tatlıdır iyidir hoştur ama açıkçası DD direksiyonlara ve şişirilmiş fiyatıyla dandik kaldı piyasada. Ben de satmayı düşünüyorum G29'u
Yav şu oyunları oynamak için direksiyon aldım direksiyon kendi kendine dönüyor toprağa viraja falan girince bu nasıl iş her ayarı denedim olmadı hani direksiyonla rahat oynaniyordu bisiklet surer gibi 50 ile mi gidecem paso düzgün süreyim diye
Farklı oyunlarda da aynı mı sonuç, belki oyundan oyuna deneyim farklı olabilir çok anlamam direksiyon setinden ama. Eurotruck, Asetta Corsa, Beamng filan popüler bu direksiyonla oynama konularında.Büyük ihtimalle dolandirildim evet Onur renktaş. Dandik bişey de almadık Logitech in G29 mudur nedir onu aldık ama oyunlarda hiç öyle düşündüğüm gibi olmadı. Direksiyon 900 derece dönüyor ama oyuna girince saçma sapan işler oluyor hafif kırınca araba 5 şerit değişiyor
PS de oynuyorum henüz eurotruck çıkmadı. Arkadaşlar da asetto indir dedi. Beaming ne bilmiyorum bakayım ona. Diğer oyunlarda farklı farklı. Misal en rahat NFS oyunlarinda oynadım hikayesini bitirdim ama forza gran tourismo da sicip sıvadım netten ayarlarına bakıyorum öyle yapıyorum lavuklar yağ gibi dönüyor benim araç Barış Alper gibi dönüyor virajı hafif kırınca spin atıyor falan zaten vites işi hiç yok oto vitese aldım yine olmadı. Yeteneksiz de olabilirimFarklı oyunlarda da aynı mı sonuç, belki oyundan oyuna deneyim farklı olabilir çok anlamam direksiyon setinden ama. Eurotruck, Asetta Corsa, Beamng filan popüler bu direksiyonla oynama konularında.