Foto Muhabiri Erkan Koyuncu Vefat Etti

Nasıl bir kapıdır sensör yok bişey yok.Florya'nın müdürü istifa etse yeridir.Bu kadar pisipisine bir hayat gidiyor, çok yazık valla.

kapıda sensör yok mu diyorsunuzda kapı sanırım otomatik degil. zira kafasını uzatmıs ve o sırada güvenlik görevlisi kapıyı eliyle kapatmıs sanırım. öyle diyorlar

Yerdeki hali bir türlü gözümün önünden gitmiyor.Allah rahmet eylesin.

Bu basın asla adam olmayacak. Çünki adam olmayanlar tarafından yönetiliyor;Ve adam olmayanlara hizmet ediyor

BuG9x1AIcAA3iLW.jpg

Bu nasıl ölüm arkadaş?

Aklım almıyor lan.. adam orada bekleyip kapının kapanmasını mı bekledi? Olay nasıl gerçekleşti.. kapı bu kadar tehlikeli ve ölümcül ise değiştirelim başkasına bi şey olmasın..

"Final Destination" filmi gibi mevzu..

Allah rahmet eylesin, yakinlarina sabir versin. Resimleri gorunce icim gitti :(

Multimedya Forumuna Erkan Koyuncu ismi verilmesi cok guzel bir hareket olmus, tebrik ederim

Allah rahmet eylesin. Hangi nedenle olursa olsun klubun adının boyle bır olayla yanyana gecmesını ben ıcıme sındıremıyorum. Insan hayatı bu can. Bu kadar ucuz olmamalı ne olrsa olsun

Çok üzüldüm nasıl bu şekilde bir olay olur orda ? Allah rahmet eylesin sevenlere sabırlar ihsan eylesin.. Mekanı cennet olsun inşallah Erkan abimizin.

Erkan Koyuncu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dün basına açık yapılan antrenmanda çok talihsiz bir kaza geçirerek yaşamını yitiren Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Erkan Koyuncu için ilk olarak öğlen saatlerinde Balmumcu'daki Sabah Gazetesi binasının önünde bir tören düzenlendi. Erkan Koyuncu’nun naaşı yapılan konuşmalar ve okunan duaların ardından Eyüp Sultan Camii'ne götürüldü.

Eyüp Sultan Camii’ndeki cenaze törenine Erkan Koyuncu’nun ailesi, sevenleri ve çalışma arkadaşlarının yanı sıra Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Emir Sarıgül, Mehmet Karlı, Necati Demirkol, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Cesare Prandelli, futbol takımı oyuncuları ile spor camiasından birçok isim katıldı.

Erkan Koyuncu'nun naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'na defnedildi.

Erkan Koyuncu Son Yolculuğuna Uğurlandı - 03.08.2014 18:34 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

B_620c15938716e096cf924b084007e4e2.jpg

B_644d1214802feee69afbd35e9f1418af.jpg
B_a966c6f8f49a7c39b97b882d5049d579.jpg

B_2d5602394fd5ddbb8c21bee2d38bf51b.jpg

B_06fa3bbc6215586eefb60cf9af6e1c3d.jpg

Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun Metin Oktay Tesisleri giriş kapısındaki kazada hayatını kaybetmesiyle ilgili açılan davada, Koyuncu'nun eşi Bedriye Koyuncu, şikayetten vazgeçtiklerini söyledi.

Erkan Koyuncu'nun Eşi: "Bize tek yardım Emre Belözoğlu'ndan geldi. Galatasaray'dan kimse aramadı bile

Doğruysa yazık.Beleşoğlu kadar olamamış bizim topçular.

davadan vazgeçmişler.keşke vazgeçmeselerdi, baksana bizimkiler ufak bir yardımı bile çok görmüş.

hemen atlamayin Galatasaray bu ülkenin en büyük camiasi öyle kücük hesaplarin pesinde kosacak degil. Yardimi esirgemez

Geri
Üst Alt