francesco farioli

en azından inandığı bir şey var ve buna sadık kalıp yıllar içinde geliştirdi adam. Bizdeki malum kişi gibi dümenden, taktiksel olarak bir halt bilmediği halde formasyon değişitirip durmuyor göya pragmatik olduğunu ispatlamak için. Sanki bana ancelotti beyefendi
Bizim hocamız değişime inanıyor sürekli oyuncu ve dizilişi değiştirerek oyunun değişeceğine inanıyor çıkardığı kötü kadronun 65 dakika birsey yapabileceğine inanıp gol yedikten sonra oyuncu değişikliği yapınca her maçı cevirebilecegine inanıyor.
Oyuncu değişikliğini yapacakken gol yiyince takım şansız olduğumuza inanıyor .
Misal dün akşam bjk nin maçı hak ettiğine inandığını söyledi iyi hazırlanmış bjk bizim ne yaptığımız ile alakalı bir tespiti yok .

Buradayken italyan hoca degildi.

Pereira da hoca degildi.

Bi dönem lucescu bizdeydi sampiyon olmamiza ragmen ona da tepki coktu galatasaray boyle oynamaz diyenler vardi.

Montella icin burada senin hocaligina sokayim diye yorumlar hatirliyorum

İsimler cogaltılabilir, Rijkaard, skibbe, Gerets, yine Fenere gelen hollandalı vardi adını unuttum. Jesus.

Bunlarin ortak ozellikleri hicbiri kotu hoca degildi.

Bu topraklar icinde hoca degillerdi hepsi bu. Sosyal medyadaki herhangi biri de bunlar kdr takim yonetirdi. Gercekten bu kdr bilgisi olan varsa ciddiyim bu işe girsin, destekleyelim

Dandik Hollanda liginde show yapan malioliyi tebrik ederiz. Psv belli ki bizim gibi bir krizin içinde bu herif de bu durumdan faydalanıp hoca olmus.

İstatistiklere bakarsak şanslı bir galibiyet almışa benziyor sol PSV sağ Ajax
Screenshot_20250330_210512.webp

Bunun defanstan çıkalım pas yapalım sevdasını sevmiyorum.
İyi adamlarla güzel bütçelerle, alt yapıdan cevher yetişen ajax gibilerle kötü senaryoda bile bir iki teknik velet çıkarırlar durumu kotarır ancak bizim gibi şuursuz be yaptığını bilmeyen altyapıda stoper ve beklerde takoz yetiştiren kulüpler için intihardır.

Alanyada bunu defalarca yaşadı, ceza sahasındna çıkmadan mal gibi kaptırıp gol yedirdiği sayısız maç var.
Büyük takımlarda baskıyı kırarsa her türlü kotarır dünya futbolunda her takımda üst düzey bilgili hoca yok. Mallar da td oluyor.
Düşük bütçeli altyapısı olmayan kulüpler kendisine bulaşmamalı.

De Zerbi de hoca değil, bu da. Semih K. Hollanda'ya gitse 20'den aşağı atmaz muhtemelen. Öyle dandik bir ligde şampiyon olmuş. Uğur İz'in dediği gibi TR'deyken bütün büyük maçlarda 4-5 yiyen bir şahıstı. PSV sezon başında tabanca gibi takımdı bu arada. Daha önce belirtmiştim. Nasıl bir düşüş yaşamışsalar bu herife şampiyonluk vermişler.

şampiyonluğu vermeye niyetli gibi 1 hali var bununda.

farkı eritti, geldi fark koydu, koyduğu fark da eriyor şuan.

Geri
Üst Alt