- 20 Ağustos 2009
- 18.326
- 24.128
- 2.973
Jesus senesi aynı golü 5 kere yedi ya.Ne alaka yav nasıl bi bakış açısı bu aga hahahahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jesus senesi aynı golü 5 kere yedi ya.Ne alaka yav nasıl bi bakış açısı bu aga hahahahaha
İfb ne zaman şampiyon olmuş yav sen ne bakıyorsun onlara kalsa her sene şampiyon ifb puhahahaJesus senesi aynı golü 5 kere yedi ya.
Sanmıyorum ya psv zaten favori idi. Büyük iş yaptı lakin son 4 haftaya kadar. Seneye kredisi olur.piyasası bitti tr'de iş bulabilir
psv'yi yendi ama şampiyonluğu verdiği maçlar: utrecht (4-0), rotterdam (1-1), nec (0-3), groningen (10 kişi 2-2) şu maçlardan 1-2'sini kazansa şampiyondu o kadro vardı, tam anlamıyla LOSER.Sanmıyorum ya psv zaten favori idi. Büyük iş yaptı lakin son 4 haftaya kadar. Seneye kredisi olur.
İyi futbol yok ben iyi futbol izlemek istiyorum hem kadroda samu Pepe veiga varken bende şampiyon olurumİnanılmaz bir iş çıkarıyor.
17 maç
16 galibiyet
1 beraberlik
13 clean sheet
36 atılan gol
4 yenilen gol
İyi futbol yok ben iyi futbol izlemek istiyorum hem kadroda samu Pepe veiga varken bende şampiyon olurum
Nerde hocalik yapyo bu herifİnanılmaz bir iş çıkarıyor.
17 maç
16 galibiyet
1 beraberlik
13 clean sheet
36 atılan gol
4 yenilen gol