Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

ne dedise dogru cikti, ama bizim yeteneksiz oyuncumuz yok, kadromuz genis, cünkü hepsi milli takim oyuncusu üstüne Keita antipatik, ve Galatasaray a yakismayan birisiydi, ne mutlu Sarpimiz var diye, kendi arkadasina küfür atmak serbest

rijkaard aklanmistir bana gore... teknik direktor degisti de ne oldu.sorun ruhsuz topcularda...

Rijkaard ve Servet. Servet gibi bir oyuncu Rijkaard gibi bir td'nin gidip gitmemesi hakkında yorum yapabiliyor, neye güveniyorsa artık. Büyük ihtimalle de olanları acı bir tebessümle izliyordur, taraftara üzülüyordur Rijkaard :sad007: :sad007:

Ohhh ben haklı çıktım gibi bir şey diyecek ya da düşünecek yapısı yok gibiydi Rijkaard'ın, açıklama yapmaktan bile kaçındı. Konuşsa herşeyi öğrenirdik ama Rijkaard gibi birisi de zor konuşur olanlarla ilgili.

Rijkaarddddddddd, kimlere kaldık ya şaka gibi :sad007:

Bizlere ne yarar öyle insan lar, aslinda bakarsak, biz Galatasaray olarak hak ettik bunlari...

Gio ya Bal yapmayan ari dedik

Keita ya hircin

Jo ya alemci (günahi neydise...ister parti yapar, ister bütün gün evde yatar, bize ne ?)

Elano futbolcu degil

Rijkaard Td, babam da Barcelona yi sampiyon yapardi

Baros ekstra sakatlandi, oynamak istemiyor

Su bu, durum artik böyle, hak ettik =)

Sezon sonu bir muzice olsa da bize geri dönse diyorum. Tabi bunu derken Hagi'nin de aynı şekilde gönderileceğini öngörerek diyorum.

Vizyonlu bir başkan ile geri gelmesi en büyük isteğimdir şu vakitten sonra. Rijkaard 4-5 sene sonra bir daha ikna edilebilse de Johan Başkan'ın bir daha böyle bir camiaya geleceğini hiç ama hiç düşünmüyorum. Rijkaard'da belli ki acıma duygusu var, dayanamaz geri gelir. Ama Johan çok daha sağlam. Yanlış yaptık.

Rijkaard olmadı Skibbe falan geri gelse keşke yeni başkan ile.

Vizyonlu bir başkan ile geri gelmesi en büyük isteğimdir şu vakitten sonra. Rijkaard 4-5 sene sonra bir daha ikna edilebilse de Johan Başkan'ın bir daha böyle bir camiaya geleceğini hiç ama hiç düşünmüyorum. Rijkaard'da belli ki acıma duygusu var, dayanamaz geri gelir. Ama Johan çok daha sağlam. Yanlış yaptık.

Rijkaard olmadı Skibbe falan geri gelse keşke yeni başkan ile.

Rijkaard türkiyeye tatile bile gelmez bir daha.

Forum ağlama duvarı gibi. Kimisi Rijkaard başlığına giriyor "Gel Rijkaard, dön" "Özür dileriz:(" yazıyor. Kimi Lincoln başlığında "Reis özledik." "Lincoooaaaaalnn!!!". Kimisi de Keita başlığına "Üşüyoruz reis:("

Harbi komik:D

Forum ağlama duvarı gibi. Kimisi Rijkaard başlığına giriyor "Gel Rijkaard, dön" "Özür dileriz:(" yazıyor. Kimi Lincoln başlığında "Reis özledik." "Lincoooaaaaalnn!!!". Kimisi de Keita başlığına "Üşüyoruz reis:("

Bizi bu hale düşürenler utansın ne diyelim !

Arda da gonderilir seni de o topic de goruruz Ahmet.

Tabiki cogu taraftarimizin oldugu gibi.

Suan cogu kisi kiymetini bilmiyor senin bildigin gibi.

Yahu sürekli girip de "Özledik, sensiz olmuyor" falan yazmam ki Alper. Maçlarını takip ederiz oradan. Gol atar, asist yaparsa seviniriz. O kadar:)

ben adim gibi eminim arda topigine bunlari yazacagina

hele bekle bir kovsunlar ardayi

Alper-Elano yazabilirsiniz gonul rahatligiyla :D.

Geri
Üst Alt