Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

beyler bir konu yapalim yahu o zaman

su iliskilendirmelerimizi oraya ekleyelim:)

Benim kadar özdeşleşmeniz için daha çok çalışmanız lazım gençler...

:D

İtiraf mı? Malumun ilanı. Ama boşa uğraşmadık, hep püskürtme şeklindeydi benim olaylar:)

Rijkaard İstifa ! Adnan Polat Oleeeyy !

Usuduk donduk Frank reis. Gemileri yakta geri gel

Rijkaard Reis, bugün senin dediğin kalitesiz takım maçı kazanamadı. İyice karıştı herşey. Seninle yapılanma yapamadık, şimdi insanlar Hagi ile yapılanmanın hayallerini kuruyorlar. Baktılarki koltukları gidici hemen haksız yere takıma mesaj göndermek için kadro dışı bırakılan Misi'nin yerine taraftarın istemediği Servet vs. vs. de kadro dışı bırakılır ve taraftar bunları yeniden yapılanma gibi algılar. Senle yapamadık şimdi tekrar eski günlere abilik günlerine, ruhlara geri dönüyoruz. Profesyonellikten falan söz edildiği yok varsa yoksa ruh oldu herşey.

Futbol zeki ve yetenekli futbolcularla güzel fakat işte genç ve başarıya aç, ruhu olan bir takımla herşey olur gibi düşünüyor insanlar. Mesala bir futbolcu çok koşuyorsa iyi diyorlar. Ruhu varmış, mücadeleciymiş vs. vs. Fakat senin bahsettiğin yetenek yok o yüzden koşmaları da bir anlam ifade etmiyor.

Yanlış zamanda geldin, yanlış zamanda gittin, keşke futbol konusunda altyapıyı kurduktan sonra sen gelseydin. Futbolu bilen karşıma çıksın diyen Servet de halen takımda :( . Gerçi o disiplinli, çalışkan, profesyonel ama Misi değilmiş işte. Seni gönderdik bu yönetim büyük ihtimal Hagi'yi de gönderir ya da onu istediği gibi kullanır. Herkesin senin gibi ismi yok Rijkaard Reis, sırf ismi ile bile istediği zaman iş bulacak. İşte Galatasaray sevgisi de iş bulma duygusu da birleşince olmadık şeyler olacak gibi geliyor bana. Belki Terim'in Galatasaray sevgisi de çok fazla idi , fakat o gelmedi takıma, akıllılık yaptı.

Gene kandıracaklar taraftarı herhalde Rijkaard Reis..

Rijkaard Futbolcu = 10/10 Puan

Rijkaard Teknik Direktör = 10/10 Puan

Hagi Futbolcu = 10/10 Puan

Hagi Teknik Direktör = 2/10 Puan

=)

bilmiorum ama bu adamı özlüyorum

Kadro çok kaliteli istifa et sen anlamıyorsun. :D

Bence suçlu Rijkaard !

Suçlusun sen abi. Ne biçim t.direkötrsün sen. Kalitesizmiş takım hadi ordan !

Futboldan anlamıyor. :(

Büyüksün sen gittin kurtardın kendini,seni anlamayanlarda anladı büyük hocam.

Muhteşem bir kadromuz var yahu. Rijkaard gitsin kim gelirse gelsin bu takımı şampiyon yapar.

Of be kardeşim hala üzülüyorum bu konuyu her görüşümde.

Şuan neresiyle gülüyordur acaba bize. Ama bu adam bunu da yapmayacak kadar karakterli bir adam. Ah ulan ah !

Geri
Üst Alt