Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

:2aloh1:

Ne adamlar var şu forumda ya.

Zaman zaman bu tarz zatlar yüzünden forumdan tiksiniyorum,bunlarla aynı takımı tuttuğum için takımımdan soğuyorum anasını satayım.

Ne bu taraftardan ne bu takımdan ne de bu ülkenin futbolundan bir b.k olur hocam.İyiki gittin de kurtardın kendini.Bir gün belki geri dönersin diyordum da vazgeçtim artık.Biz adam olmayız.

Bir yanlis var. O bizden degil, biz ondan kurtulduk. Ayrica bundan sonra kendi istese de akli basinda olan ve ders almis bir yönetim asla Rijkaard'i takimin basina getirmez.

Bir yanlis var. O bizden degil, biz ondan kurtulduk. Ayrica bundan sonra kendi istese de akli basinda olan ve ders almis bir yönetim asla Rijkaard'i takimin basina getirmez.

Yönetimin aklı başında olduğunu kim söyledi?

Açılış maçında stadı 30 dakika önceden boşalttıran futbolcu topluluğuna modern futbol oynatamayan adam beceriksizdir. İyi ki gitmişsin Rıjkaard. Kurtulmuşuz senden.:o

Açılış maçında stadı 30 dakika önceden boşalttıran futbolcu topluluğuna modern futbol oynatamayan adam beceriksizdir. İyi ki gitmişsin Rıjkaard. Kurtulmuşuz senden.:o

Rijkaard varken nasıl oynuyorduk ki? Hafızamı tazelesene Adil:)

Elinde daha iyi kadro varken daha kötü oynatıyordu.

Hangi iyi kadro?Tek stoperli,ortasahasız kadro mu?

Daha iyi kadro değil miydi yani, İnan sıyırdın mı bilader

Hangi iyi kadro?Tek stoperli,ortasahasız kadro mu?

Gönderilince kurtulduk diye sevinç çığlıkları attığımız Serdar Özkanlı,Ali Turanlı olan daha iyi kadromuzdur o.İlk sene sakatlıklardan doğru düzgün kadro kurulamadı zaten.

Şimdikinden iyi olduğunu söylemedim.Rijkaard'ın kadrosunun iyi olduğu gibi bir kanı var forumda bundan bahsediyorum.En temel bölgeleri eksik,birsürü sakatlıkla boğuşan bir kadroydu Rijkaard'ın elindeki.Şimdiki kadro için yapacak bir tanımım bile yok zaten.:o

Şimdikinden iyi olduğunu söylemedim.Rijkaard'ın kadrosunun iyi olduğu gibi bir kanı var forumda bundan bahsediyorum.En temel bölgeleri eksik,birsürü sakatlıkla boğuşan bir kadroydu Rijkaard'ın elindeki.Şimdiki kadro için yapacak bir tanımım bile yok zaten.:o

Rijkaard'ın kadrosu o güzel top oynayan Skibbe'nin kadrosu + Keita - Lincoln + Elano'ydu basically

Evet bi türlü fizik gücünü yükseltemeyen elano,BAM üçlüsü,titrek topal,sezon boyu Rijkaard ın elindeymiş gibi sayılan kewell ve baros,stoperde Servet,kalede aykut-leo franco,solda Caner-Hakan balta.Bu kadroya galatasaray baabında iyi diyeni Allah çarpar:o.Keita olmasa geçen sezon taraftar yönetim binasını falan uçururdu heralde.Tarihin en rezil sezonunu yaşayabilirdik.

Oynatabilen teknik direktör oynatır. Kendinizi kandırmayın.

Skibbe'yi biz de severiz ama oyuncuların o dönemki form durumlarıyla Rijkaard dönemindeki form durumları arasında dağlar kadar fark var.Skibbe Baros-Lincoln ikilisini neredeyse tam randımanlı kullandı koca sezon en basitinden.

Baroş varken de o takım kötüydü, Mart'tan sonra iyi miydik yani? Rijkaard'ı niye bu kadar savunuyorsunuz anlamıyorum. İkinci sene tamam da ilk sene bildiğin batırdı adam.

Baros döndüğünde iş işten geçmişti.

Adamın ilk senesinde o kadar olumsuzluğa rağmen, iyi bitirdik biz o yılı.Başka biri olsaydı çok daha kötü olurdu.

Sanki meteor düştü de takım o hale geldi gibi konuşuyorsunuz, takım o hale gelinceye kadar 9 ay teknik sorumlusu Rijkaard'dı.

Daha iyi denmez daha dengesiz kadro denir geçen seneki kadroya.

Sezon başında ''lig bu sene oynanmasın yau şampiyon biziz zaten yıh yıh'' tadındaki yorumları da hatırlatalım. Gerçi kadroyu Rijkaard'ın absürd transfer politikası da bozdu da hadi neyse.

Ayrıca geçen sene Fener maçına kadar batırmadı. ASY 'de Fener 'e kaybedince tüm konsantrasyon dağılken ve takım şampiyon olacaken yada son haftaya kadar iddialı olacakken bir anda koptu yarıştan.

Geri
Üst Alt