Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 33.014
- 5
- 463
Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam
Geçen sene bi ara 5 puan öne bile gençtik.Şansızlık
Geçen sene bi ara 5 puan öne bile gençtik.Şansızlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kesinlikle etmiyorum. Kanser olmama ramak kalmıştı. Şimdi çok mu iyi oynuyoruz? Yok ama daha derli toplu en azından. "Hücum futbolu istiyorum" başlığına da yazdım, ben istemiyorum. Kontrollü takım istiyorum. Benim beklentilerimi karşılıyor. Kazım-Culio Rijkaard'ın aldırdığı adamlardan çok çok daha ucuzlar ve aradaki farkı gün geçtikçe göreceğiz. Bugün alt yapıdan yetişmiş 7 futbolcu vardı sahada.
Öncesinde orta sahada eksik gördü(doğal olarak) milyon kere BAM'ı koyup farklı sonuçlar beklemektense Neill'ı koydu, Sabri'yi koydu Hakan Balta'yı koydu oraya. Sanırım hemfikiriz üçü de bamdan iyi oynadı. Pino sağ kanatta rezilleri oynuyordu, Batdal'ı koymaktansa onu forvete çekti adam kendine geldi.
Çok kısa sürede yaptı bunları. Rijkaard bu reaksiyonları gösteremedi, belki durumdan bezdi, yönetimin yalanları adamı soğuttu bilemem ama çok az uğraş verdi birşeyleri değiştirebilmek için.
Ben kesinlikle etmiyorum. Kanser olmama ramak kalmıştı. Şimdi çok mu iyi oynuyoruz? Yok ama daha derli toplu en azından. "Hücum futbolu istiyorum" başlığına da yazdım, ben istemiyorum. Kontrollü takım istiyorum. Benim beklentilerimi karşılıyor. Kazım-Culio Rijkaard'ın aldırdığı adamlardan çok çok daha ucuzlar ve aradaki farkı gün geçtikçe göreceğiz. Bugün alt yapıdan yetişmiş 7 futbolcu vardı sahada.
Öncesinde orta sahada eksik gördü(doğal olarak) milyon kere BAM'ı koyup farklı sonuçlar beklemektense Neill'ı koydu, Sabri'yi koydu Hakan Balta'yı koydu oraya. Sanırım hemfikiriz üçü de bamdan iyi oynadı. Pino sağ kanatta rezilleri oynuyordu, Batdal'ı koymaktansa onu forvete çekti adam kendine geldi.
Çok kısa sürede yaptı bunları. Rijkaard bu reaksiyonları gösteremedi, belki durumdan bezdi, yönetimin yalanları adamı soğuttu bilemem ama çok az uğraş verdi birşeyleri değiştirebilmek için.
Evet yaptı ve deliler gibi puan kaybettik geldiğinden beri.Demek ki yapmaması gereken hamlelermiş.
Mesele sonuç değil birşeylerin değişmesi için ortaya konan gayret. Rijkaard 3 transfer dönemi bu takımın başındaydı, aldırsaydı orta saha oyuncusu. Gitti Barçalı kankası Gio'yu aldı.
Paralize olmaktan iyidir.
Sabri ve Hakan Barış ve Sarp'tan iyi oynadı. Olan oydu Özgür.
İsteyip istemediğini bilemiyoruz. Bilen varsa söylesin.
İyi miyi değildir.Hele hele mağlup olup gol atamamak kabız sebebi.
Kötü giden birşeyleri, kötü seçimler yaparak örtemessin. Ben yemiyorum yani. Bu yönetimlede hiçbir teknik adamın başarılı olacağına inanmıyorum.