Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Hayatimda hic bir Teknik adam icin kullanmadim bu lafi ,ama artik dayanilmaz bir boyut aldi, onun icin soyluyorum ;

"Rijkaard Teknik direktor degildir"

Buyrun siz devam edin...

Hayatimda hic bir Teknik adam icin kullanmadim bu lafi ,ama artik dayanilmaz bir boyut aldi, onun icin soyluyorum ;

Buyrun siz devam edin...

Kendini kandırarak mutlu oluyorsan söyleyebilirsin tabi.

Abi saçma sapan tartışma yapmayın şurda ya :D

Rijkaard ve Skibbe son dönemde, bizim başımızdaki en iyi teknik adamlardı.Biz bu ikisini Barış ve servet gibi oyuncular yüzünden yolladık.Sonra gelip bu adamları oynatamadılar demeyin.

Hayır.

Takıma uygun teknik direktörler bulunmalı.

Yapilanmadan kasit sadece uygun oyunculari almak degil. Kafa olarak degismesi hem yøneticilerin hem de futbolcularin. Bu olmadigi surece basarili olmak zor. Isim Rijkaard olmak zorunda degil baska bir isim de olabilir.

Rijkaard Skibbe gibi bir adam, Hagi Kalli gibi. Bence Hagi gelecek sene çok başarılı olacak.

İyi teknik direktör oynatır arkadaş. Bir Rijkaard geldi diye tüm kulübü değiştirelim isterseniz? Yok öyle football.

Buyrun siz devam edin...

Doğru söylüyorsun, bırak da biz devam edelim.Yani tavsiyem, sen sus.Rijkaard teknik direktör değilmiş, Reis Hayri'nin kullandığı terim burda tam oturuyor.

LESH.

İyi bir teknik direktör, iyi bir takımı oynatır.Morinho, Real'i oynatır ama Galatasaray'ı oynatamaz.Lucescu, Galatasaray'ı oynatır ama Real'i oynamatamaz.

Öyle dünyadaki her takımı alıp başarıya koşturcak teknik adam varsa söyleyin onu çağıralım.

Onemli olan kulubu falan degistirmek degil sadece cagin gerektirdigi sekilde yapilanmak. Bu Rijkaard ile saglanabilirdi fakat yapilmadi.

İyi teknik direktör oynatır arkadaş. Bir Rijkaard geldi diye tüm kulübü değiştirelim isterseniz? Yok öyle football.

Bir kulüpde başarılı olurken diğer kulüpte başarılı olamayan adam TD midir peki Hayri kardiş? İyiyse hep iyi, kötüyse hep kötü olmalı o zaman. Piyasada hiç tartışalacak adam kalmaz herkes kötü olduğu anda elenir giderdi.

İyi teknik direktör takıma uyacak teknik direktördür zaten. Rijkaard bilmem nerde iyi olabilir ama Galatasaray için kötüdür. Rijkaard şurada şunu yapmışh diyip adamı getirmek de Elano'yu getirmekle aynı mantıktır.

10 yildir uyan bir tane td yok. Sorun yapilanma ve mentalite de. Rijkaard da falan degil.

Lucescu, Gerets, Skibbe hepsi uydu. Sonrası yönetim hatasıdır. Rijkaard aga baştan uymadı.

Misal Tottenham'da Juande Ramos. Hiçbir Tottenhamlı ağlamıyor değerini bilemedik diye. Halbuki adam oraya gitmeden önceki iki sezon UEFA kupasını aldı. Rijkaardçılığı bırakalım artık.

Bir kulüpde başarılı olurken diğer kulüpte başarılı olamayan adam TD midir peki Hayri kardiş? İyiyse hep iyi, kötüyse hep kötü olmalı o zaman. Piyasada hiç tartışalacak adam kalmaz herkes kötü olduğu anda elenir giderdi.

Simdi Rijkaard Barcelona ile Sampiyonlar Ligi'ni kazandi diye iyi teknik direktör mü oluyor ? Orta sahada Xavi ile çalismis olan adam geldi burada Sarp'i banko oynatti. Bu yüzden bosuna hikaye anlatmalayim lütfen, Rijkaard hiçbir zaman iyi hoca olmamistir.

Bütün dünyanın iyi bir teknik adam olarak gösterdiği ve saygı duyduğu adama 3 kuruşluk aklınızla iyi hoca değil demekten vazgeçin.

Başarısız olması kötü teknik adam yapmaz hiçkimseyi.

Geri
Üst Alt