Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

76791_frank_rijkaard_bersama_pemain_galatasaray.jpg

Resim_1285940704.jpg

TSN_6031.jpg

tumblr_l65k35rsCc1qcglfro1_500.jpg

Ne sacmaladik be hemde ne sacmaladik

NOLDU GONDERDINIZ ALTINI KAZDINIZI BILMEMNE

GONDERENLER ISE BIRER BIRER GIDIYOR

GORUN BAKIN

SEZGIN GITTI

POLAT GIDECEK

SERVET GIDECEK

Emre Aşık'da özletti kendini, keşke 1-2 yıl daha oynasaydı, reyisti.

Ne sacmaladik be hemde ne sacmaladik

NOLDU GONDERDINIZ ALTINI KAZDINIZI BILMEMNE

GONDERENLER ISE BIRER BIRER GIDIYOR

GORUN BAKIN

SEZGIN GITTI

POLAT GIDECEK

SERVET GIDECEK

Hagi'nin yetersizliğini geçsekte Rijkaard döneminde asıl sorunun kadroda olmadığını iddia eden arkadaşlar nerede çok merak ediyorum.Haklı çıksalar başlığa sülük gibi yapışırlardı eminim.

ufff hemde nasillllllllll

tek bir sey var soyleyecekleri ve soyledikleri

aaaa bak hagi ne guzel adamlar aldi falan filan

rijkaardda alsaydi

takimin oyununa bak adamlarin katkisina bak vesaire vesaire

ama dedigin dogru

simdi glip yazamiyorlar cunku takim rijkaardin gittigi zamandan cok daha kotu durumda para harcanmis olmasina ragmen

Allah birdir frank rijkaardta elçisidir olarak değiştirilsin başlık.

Hangi paralel evrende yasiyonuz...

a dostlar?

Hagi'nin yetersizliğini geçsekte Rijkaard döneminde asıl sorunun kadroda olmadığını iddia eden arkadaşlar nerede çok merak ediyorum.Haklı çıksalar başlığa sülük gibi yapışırlardı eminim.

Burada Rijkaard'i korumaya yönelik yazilan tüm nedenleri somut argümanlar ortaya koyarak tek tek çürüttüm. Kadro, yönetim falan hepsinde gerekli cevaplari verdim. Simdilik "Vurmayin artik adam öldü" modundayim. Siz hayalnizde kurdugunuz Rijkaard'li Galatasaray'la yasamaya devam edin.

Takım kötü bir sezon geçirmişti. 5. bitirmiştik. Rijkaard geldi. Fırtına gibi girildi sezona. O meşhur Fenerbahçe maçında en önemli kozumuz Baros'u kaybettik. Ona rağmen bireysel ve ufak hatalar olmasa şampiyonluk yarışındaydık. Buna ek olarak avrupada bariz bir hakem hatası olmasa kupa şampiyonunu eliyorduk. Hemde bazı yetenek yoksunu oyuncuların oynadığı bir kadroyla. Sezon sonuna doğru bazı isimler kızağa çekildi (Sarp-Topal'dan > Elano-Topal'a, Servet-Neill'den > Emre-Neill'e, Hakan'dan>Caner'e gibi). Gelecek sezon öncesi bir hazırlıktı bu.

Yeni sezonda istenilen transferler yapılamadı aksine gönderilenler oldu. Mevcut kadroya güvenilip yola devam edildi. Bu yanlış bir karardı. Revizyonu bu sezon başı Rijkaard varken yapsaydık önceki senemizde ufak hatalarla başaramadıklarımızı bu sezon başarabilecektik. Biz en yapılmayacak olanı yapıp kalitesiz oyuncular ile yola devam edip suçu Rijkaard'a bağlayarak Hagi'yi getirdik. Herşeyin bu şekilde düzeleceğini sanan yönetim ve taraftar ordusu! şu an düştüğümüz duruma şaşırmasınlar.

Biraz vizyon meselesi bu.

Lippi gelicek diolar , ama Rijkaardın yakaladığı havayı , oynatmak istediği futbol anlayışını ve Emre Çolağı ilk çıkarttığı maçta 2 gol atmasını , bu tür havayı artık yakalayamayız . Rijkaard gitti benim için GS de bitti

Rijkaard doneminde oynadigimiz topu yazan yok ne hikmetse

Rijkaard :( Senin gibi hoca bir daha gelmeyecek.

Geri
Üst Alt