Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Şuan şampiyonluğa oynayan Keita'sına Giovani katmış ortasahasında Kallström gibi bir oyuncu bulunduran UEFA Şampiyonu'yduk.

culio stancu izleyip ne kazandin?

harcadin para ne oldu? hagi oynatmiyor sarpla elanoyu ne oldu

Dogru mu demisim onlara?

Serefsiz hakem penaltiyi verse iyi olacakti tabi. Keske verseydi. Ama sahadaki balcik gunesle sivanmis olacakti.

Dogru mu demisim onlara?

Serefsiz hakem penaltiyi verse iyi olacakti tabi. Keske verseydi. Ama sahadaki balcik gunesle sivanmis olacakti.

e iste sistem kurana kadar sistemsizligimiz kapatmak istemiyorumuydunuz IBBSports degilizya

kotu olmazdi o zaman balcigi kapatmak

Takim final oynasa basarisiz diyecek halimiz yoktu tabi. Final oynamasi da sizin hayirseverliginiz, Atletico'ya Liverpool cikmisti zira.

e iste sistem kurana kadar sistemsizligimiz kapatmak istemiyorumuydunuz IBBSports degilizya

kotu olmazdi o zaman balcigi kapatmak

Hangi balcik ama? Ben orada Rijkaard'in teknik direktorlugu balcigindan bahsettim. Senin bahsettigin balcik farkli. Senin dedigin balcigi tercih ederiz tabii ki, kim etmez?

Takim final oynasa basarisiz diyecek halimiz yoktu tabi. Final oynamasi da sizin hayirseverliginiz, Atletico'ya Liverpool cikmisti zira.

Yani? Atletico daha zor rakip. Hemde bunu söyleyen benim yani.

Forvetsiz Madrid'i eliyorduk. Eleseydik sakatlıkları düzelen oyuncularımız olacak, sadece Arda ve Keita'ya kalmayacaktık.

Atletico maçlarında futbol oynamamıştık. Rijkaard'ın da yapabileceği fazla birşey yoktu sonuçta forvetsizdi adam. Ama Sami Yen'de Elano'yu 60'da oyundan çıkarmıştı yanlış hatırlamıyorsam her zamanki gibi, iyi maçlarından birisiydi halbuki. Yerine de Hakan Balta ya da Ayhan girmişti. Yanlış olabilir, düzeltirseniz sevinirim. Bu bir örnek.

Kadro çok da önemli değil zaten önemli olan anlayıştı, o maçlardan memnun kalan Galatasaraylı olduğunu pek düşünmüyorum ben.

Yok o maçlarda Mourinho'da olsa en fazla Rijkaard kadar yapabilirdi zaten.Hem forvetsizdik hem de rakip aşırı güçlü.Yani yedekleri bizde banko 11 oynar rahat.Çok yazık oldu ya o zaman belki de finale kadar gidecektik,bu sene daha iyi transferler yapılırdı Rijkaard gitmezdi şimdi de:oo

Atletico maçlarında futbol oynamamıştık. Rijkaard'ın da yapabileceği fazla birşey yoktu sonuçta forvetsizdi adam. Ama Sami Yen'de Elano'yu 60'da oyundan çıkarmıştı yanlış hatırlamıyorsam her zamanki gibi, iyi maçlarından birisiydi halbuki. Yerine de Hakan Balta ya da Ayhan girmişti. Yanlış olabilir, düzeltirseniz sevinirim. Bu bir örnek.

Kadro çok da önemli değil zaten önemli olan anlayıştı, o maçlardan memnun kalan Galatasaraylı olduğunu pek düşünmüyorum ben.

alla alla o zmanlar balta iyi topcu diyordunuz yahuuuuuuuuu ortada oynardi on libero olarak defanstada oynardi ayagi duzgundu

ayrica elano ile ayhan arasinda buyuk bir farkmi var bizim bilmedigimiz?

demekki adam sonuc alan bir sistem yaratmis

ne guzel vurup kaciyorduk

atletico maclarinda kotu oynadigimiza katilmam imkansiz kusura bakmayin daha oncede soyledim gol tvdeki spiker bil gol gelmeden 15 dk once GS ustunlugu ele gecirdi atletico dikkat etmese gol yer dedi

ve catirt gol geldi

inanmayan acsin izlesin

sizin gibi dusunmeyenler de var belliki

alla alla o zmanlar balta iyi topcu diyordunuz yahuuuuuuuuu ortada oynardi on libero olarak defanstada oynardi ayagi duzgundu

ayrica elano ile ayhan arasinda buyuk bir farkmi var bizim bilmedigimiz?

demekki adam sonuc alan bir sistem yaratmis

ne guzel vurup kaciyorduk

atletico maclarinda kotu oynadigimiza katilmam imkansiz kusura bakmayin daha oncede soyledim gol tvdeki spiker bil gol gelmeden 15 dk once GS ustunlugu ele gecirdi atletico dikkat etmese gol yer dedi

ve catirt gol geldi

inanmayan acsin izlesin

sizin gibi dusunmeyenler de var belliki

Hakan Balta iyi zaten. Elano iyiydi o maçta, ortada top yapabilen tek adamdı. Gerçi pek öyle bir amacımız yoktu. Total futbol oynayacaktık ama pasımız yoktu:(

Elano orta saha olarak tabii ki çok üstündür Hakan'dan top yapmak isteyen bir takımsan;) Elano'nun bizdeki genel performansının tatmin edici olmadığı çok çok açık ama kalitesi de belli benim gözümde. Kötü futbolcu demedim asla.

Servet Aguero'nun agzını burnunu kırdı, Arda ve Keita dışında bizden kimse orta sahayı geçmedi. Sürekli bir itiş kakış şeklinde geçti maçlar ve oyunun hakimiyetini iki maçta 20 dakikadan fazla almadık ki bu iyimser bir tahmin.

Neyse yahu o oyunu beğendiyseniz Hagi'ye tapmanız lazım:)

Sonuçta ikisi de kapanıyor, ikisi de sonuç alamıyor. Atletico demeyin, deplasmanlardaki halimiz de hala hatıralarda. BAMı ben icat etmedim.

Neyse gereksiz artık bu tartışma, bundan sonra yazdıklarınızı doğru kabul ederek tartışmadan çekiliyorum. Frank Rijkaard'a da saygılarımı sunuyorum.

Elano o maçta sakatlandığı için alınmıştı oyundan.

rijkkardin begenmedigin takimi

atleticoya gol atmis

az daha eliyormus, hakem yuzunden elenmis falan filan

haginin takimi mac basina bir pozisyon buluyor

rahat aldigi maci eliyle rakibe veriyor

ben kalkip bunumu begenecegim

no way

saga sola kosturan adamlar var diye takim sevmeye kalkarsak yanmisiz

hagiyi kotulemek icin soylemiyorum

ona zaman versek oda birseyler becerecektir eminim

Atletico'ya iki macta ezilmemizi begendiniz diyelim tamamdir, grupta oynadigimiz 6 macta oynadigimiz kotu futbola ne diyeceksiniz peki?

O imkansızlıkta gruptan lider çıktıktan sonra üstüne Madrid'i eleyebilseydik çok üst düzey bir başarı elde etmiş olurduk zaten. Bugün o güne göre çok daha alternatifli bir kadro var. Ama ligde ilk 10'a giremiyorsun.

Semih kendini kandirabilirsin

ama bizi asla...

OSCAR WILDE

O ölmedimi

Geri
Üst Alt