Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Hayri bilmiyom neden okadar nefret ediyorsun, belki tipini sevmedin filan olabilir. Ama baska adamlara gelince okadar yükseklere cikartiyorsun ki, kendi olaylarini görmüyorsun gibi.

Ben de Lincoln ne kizginim, ekstra onun icin uzun kollu Lincoln yazili forma aldim... hayatimda aldigim ilk isimli formaydi, yani kutsal dir bana. Biz Galatasaray olarak cok adamin kiymetini bilmedik, burda Ilicler de var, dünyaca ünlü adamlar da var. Ama Rijkaard baskaydi, ismi bile cok yanki yapiyordu, biz ama medyanin isine bulastik ve yedik adami. Hani buraya cok sevimli adamlar gelir Gerets gibi, Skibbe gib, ama Dünyaca yanki yapan adam gelmemistir, yani fark böyle daha iyi görülür bugün Mourinho Real dan kovulsa, ve bir iki sezon ara verse, sonra bize gelse, ayni olay. Biz onu da yeriz de ama o baska konu.

Üstüne bu adam romantik tir, Mourinho hayatta gelmez... Macerayi aradi, siz yine dersiniz de teklif yoktu diye. Ama hadi öyle olsun...

Büyük adami yedik...

Kaçan balık büyük olur , adam gibi adamdı lan Rijkaard !!!

Ah be Rijkaard bu ülke senin kıymetini bilmedi, bilemiyecek de.Umarım tekrar dönersin.

Bazi kisilerin gerçegi görmesi için Rijkaard'in yeniden bir takimin basina geçmesini sabirsizlikla bekliyorum.

fr.jpg

İnşallah birgün yine Rijkaardla yollarımız kesişir .

images

biz seni hep özleyeceğiz :sad007: keşke kalsaydın yeni stad da o koltukta sen oturmalıydın ..... ah baros sakatlanmasaydı ahhh ahh

umarım kendini tekrar ıspatlarsın..

kime ne ispatlicak ? Sampiyonlar Ligini kazanmis adam...

Hala su Barcayi babam da yapar mantik. Ozaman Sir Ale Ferguson de bir hic...ona bakarsan Mourinho da büyük külüpler ilen büyük isler tek becerdi. Kimsenin elinde sihirli deynek yok. 5 Yilda 3. lig takimi Sampioynlar ligi kazanip birakan...

Evet Hagi ucurdu takimi gurur duyun, futbol cahili embesiller

İçimde kalan iki adamdan birisin! Biri Luce diğeri sen.. Yazık ettiler..

Insallah teknik direktorlugun "ben 4-3-3 oynatirim aphiler"den fazlasi oldugunu kavrar.

Frank Rıjkaard bu camiada hep güzel anılacaktır. Ve hep içimizde uhde kalacaktır. Bir gün tekrar neden olmasın. :(

Seneye çalıştıracagı takımla inşallah büyük bir başarı yaşarda , Tüm TC ye kapak yapar

Geri
Üst Alt