Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Geride kalan 7 haftada cok iyi anliyacaksiniz ki bu oyuncularla en iyi futbolu Hagi oynatmistir.Bosuna kivranmayin.Bugunku futbol Rijkaardin ilk 8 haftasini hatirlatti bana.

Olaya niye sadece ortasaha olarak bakıyorsun.Fenerin kanatları topuz-özerdi bizimki arda-keita.Fenerin forveti guiza bizimki baros.Birde bu açıdan bak

ee yani oralar iyidi zaten bizde bolca gol atiyorduk

fenerden cokmu az golumuz varmis?

Olaya niye sadece ortasaha olarak bakıyorsun.Fenerin kanatları topuz-özerdi bizimki arda-keita.Fenerin forveti guiza bizimki baros.Birde bu açıdan bak

Yahu Baros mu oynadı arkadaş bütün sene sakattı:o

Kasmayın arkadaşlar fazla.

Şunu söyleyeceksiniz ; " Rijkaard hakikaten haklıymış arkadaş." bu kadar.

Geride kalan 7 haftada cok iyi anliyacaksiniz ki bu oyuncularla en iyi futbolu Hagi oynatmistir.Bosuna kivranmayin.Bugunku futbol Rijkaardin ilk 8 haftasini hatirlatti bana.

evet anlariz:)

bulent underin cikarttigi kadro haginin cikarttigi her kadrodan daha iyiydi elindekilerle

bu macta cezalilari cikar haginin takimindan bak ne kadrolar cikaracakti hagi

Kardeş adamlar gol yemiyorlardı. 8 hafta gol yemediler.

Evet Baros geçen sene bütün maçlarda oynadı zaten. Nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum.

Utanmada yok. O yüzden cevap vermeyeceğim. Çünkü tahrik ediyorsun.

ekşi sözlük' Alıntı:
o değil de kendisi bu takıma potansiyelinin 2 katı olan bir futbol oynatıyormuş, ben bugün bunu anladım.

Başka söze gerek var mı ?

Jo müthiş potansiyeldi.Karı kıza dadanmasaydı bişeyler yapabilirdi.Ayaklarına hakim çünkü havadan iyi presi de fena değildi.Dinç olduğu maçlarda hepsi göze çarpıyordu bunların.Onu city'den sonra adam eden takım yaşadı zaten parayı kırarlar:)

Teknik direktörsen oyunculardan max verim alacaksın.Jo gerçekten kaliteli bir adamdı.Kendisini cskada zaten kanıtladı

Kardeş adam geldiği gibi Sedat Ağçay tarafından sakatlandı. Beşiktaş derbisine yetişebildi ancak %100 olarak da değil. Çok da iyi oynuyordu. Sonra gece alemleri dediniz yediniz adamı.

Kardeş adam geldiği gibi Sedat Ağçay tarafından sakatlandı. Beşiktaş derbisine yetişebildi ancak %100 olarak da değil. Çok da iyi oynuyordu. Sonra gece alemleri dediniz yediniz adamı.

Ben niye yiyeyim adamı?Ben bu sezon foruma üye oldum

Geri
Üst Alt