Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Ben Hayri'nin dediğinden de birşey anlamadım ki zaten.:)

Ben Sabri neden sağ kanatta kullanılmaz ki dedim,cevapları anlayamadım.Uykum gelmiş benim heralde.:)

Sabri ve Servet eski Galatasaraya 'a dönemk isteyen kulübün ancak yedekleri olurlar. Yabancı 2 stoper şart. Sağ ve sol bek ve kaleci şart. Ortasahada Cana, Yekta, Culio hariç adam yok. 6-7 tane ortasahaya sahip olmamız lazım. Yani 3 tane ortasaha lazım. Hem önlibero, hem oyun kurucu hem b2b gibi. Arda meçhul ve meşgul, Kewell ceset. Sola bir adam yada Arda giderse 2 adam. Pino, Baroş, Kazım forvet ve sağda oynayabilecek adamlar ama oraya da 1 tane adam lazım.

Aşağı yukarı 10-11 futbolcu kaliteli arttırmak için gerekli. 3-4 futbolcuyla olmaz. Zaten hersene alıyoruz 3-4 tane futbolcu. Komple yıkıp tekrar kurmak lazım takımı.

Gökhan,Sabri'den iyi nedir? Gökhan'ın işi ne sağ bekte.

Maçları izleyemiyorum,Gökhan'ı sağ beke mi koydular yoksa.:o

Sabri ve Servet eski Galatasaraya 'a dönemk isteyen kulübün ancak yedekleri olurlar. Yabancı 2 stoper şart. Sağ ve sol bek ve kaleci şart. Ortasahada Cana, Yekta, Culio hariç adam yok. 6-7 tane ortasahaya sahip olmamız lazım. Yani 3 tane ortasaha lazım. Hem önlibero, hem oyun kurucu hem b2b gibi. Arda meşhul ve meşgul, Kewell ceset. Sola bir adam yada Arda giderse 2 adam. Pino, Baroş, Kazım forvet ve sağda oynayabilecek adamlar ama oraya da 1 tane adam lazım.

Aşağı yukarı 10-11 futbolcu kaliteli arttırmak için gerekli. 3-4 futbolcuyla olmaz. Zaten hersene alıyoruz 3-4 tane futbolcu. Komple yıkıp tekrar kurmak lazım takımı.

bende diyorumki

ilk 11 e 4-5 oyuncu (cogu savunmaci)

yedegede 3-4 oyuncu lazim

takimin sorunu savunmanin heryerinde

ancak neili tutarim bu takimda

ne sakatlanma sorunu var ne istikrar sorunu

mukemmel olmasada cok saglam bir standardi var ve buyuk maclarda hicbirzaman kotu oynamiyor

bende diyorumki

ilk 11 e 4-5 oyuncu (cogu savunmaci)

yedegede 3-4 oyuncu lazim

takimin sorunu savunmanin heryerinde

ancak neili tutarim bu takimda

ne sakatlanma sorunu var ne istikrar sorunu

mukemmel olmasada cok saglam bir standardi var ve buyuk maclarda hicbirzaman kotu oynamiyor

Sağ,sol,kaleci ve stoper şart. Yekta, Cana olsa 1 adam daha ortada şart (Culio yedek). Arda da giderse onun yerine biri şart. Bence de ilk 11 'de banko oynayacak 4-5 oyuncu kesin lazım. Bunların yedekleri de lazım özellikle ortasahaya ve birer tane ileri uç ve defans için.

Sağ,sol,kaleci ve stoper şart. Yekta, Cana olsa 1 adam daha ortada şart (Culio yedek). Arda da giderse onun yerine biri şart. Bence de ilk 11 'de banko oynayacak 4-5 oyuncu kesin lazım. Bunların yedekleri de lazım özellikle ortasahaya ve birer tane ileri uç ve defans için.

Kaleci

Sabri

Neill

Stoper

Sol Bek

Lorik Cana

Yekta / Culio

Orta Saha

Sağ Açık

Pino / Kazım (Arda gidecek büyük ihtimal)

Baros

İlk 11 için böyle transferler gerek. Ayrıca Baros'a olsun, Cana'ya olsun vs. iyi alternatifler almamız lazım. Sercan Yıldırım, Yiğit İncedemir, Serdar Aziz vs.

Hey gidi Riji hey, seni gönderenler utansin.

:(

Kuru bir soganla, iskender kebabi yapiyordun be adam.... Sen bize fazlaydin :)

soyledik zamaninda cok daha beter olacagiz dedik

takimin kalitesini biraz arttirdilar hocasini yolladilar

offf cozume bak ne kadar dogru bir gorusmus bravo:)

adnan polat sana ne laf etsek az

Rjkaard teknik direktörse bizim ligimizdekiler ne acaba ?

soyledik zamaninda cok daha beter olacagiz dedik

takimin kalitesini biraz arttirdilar hocasini yolladilar

offf cozume bak ne kadar dogru bir gorusmus bravo:)

adnan polat sana ne laf etsek az

Birde utanmadan "Rijkaard'a 62 maç sabrettim" dedi... Ulan eline iyi kadro var, 62 degil 6200 maç sabret, ondan sonra konus...

zaman kimin haklı olduğunu çok acı gösterdi herkese

Dediğim gibi, kendisini satan adamları bile satmadı bu adam.

Başarılı olamadı belki ama adam gibi geldi adam gibi gitti. Hiçbir futbolcusunu çıkıp medyaya yem etmedi.

Senle en kötü beşinciydik ve Avrupa'ya gidiyorduk hocam, ama şimdi gel gör ki 14.yüz.

Seni gönderince dertlerin biteceğini düşünen basiretsiz bir yönetimimiz ve bu görüşü destekleyenler vardı bir de.

Buyur söz senin..

Rijkaard'la da 14. olurduk ta takimin anasini bellemezdi en azindan.

Ahanda Haktan bile bunu dediyse senin dünyanın en iyi hocalarından birini olduğunu gördük.

Ulan sene başında bildiğin harikalar yaratıyormuş bu adam bir kez daha anladık.

Geri
Üst Alt