Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Bu adamla sezon basinda arka arkaya kazandigimiz 4 macin puanlarini saymasak suanda Buca'nin 3 puan altindaydik. :o

Rijkaard kovulmasaydı, şuan ilk 6 içinde yer alırdık.

haktan ele geçirilmiş hemen hallediyorum

exorcizamus te, omnis immundus spiritus, omnis satanica potestas, omnis incursio infernalis adversarii, omnis legio, omnis congregatio et secta diabolica, in nomine et virtute Domini Nostri Jesu Christi, eradicare et effugare a Dei Ecclesia, ab animabus ad imaginem Dei conditis ac pretioso divini Agni sanguine redemptis.

acik ve net

kadro kalitsinin fersah fersah ustunde top oynatiyordu

o zaman dedim gene diyorum

vicdanim rahat

@keremsefa: neden bilmiyorum ama frank rijkaard şu an istanbul'daymış. kiminle? tabi ki haldun üstünel.

Twitter

@keremsefa: neden bilmiyorum ama frank rijkaard şu an istanbul'daymış. kiminle? tabi ki haldun üstünel.

Twitter

Insallah, sezon sonu tekrar Galatasaray'in basina geçmek için gelmistir... Allah'im insallah... Ben simdi uyuyayim, sabah uyandigimda bu yilin haberiyle karsilasayim...

Unal Aysal 100 milyon euro para aktarsa,

Transferdeki tum yetkiler Rijkaard'a verilerek tekrar td olsa.

Keske hayat bayram olsa (:

Dehset olur Frank Rijkaard gelirse

Unal Aysal 100 milyon euro para aktarsa,

Transferdeki tum yetkiler Rijkaard'a verilerek tekrar td olsa.

Keske hayat bayram olsa (:

Öyle bir şey olmayacak ama şunu okuyunca bildiğin salak salak gülmeye başladım, çocuklar gibi mutlu oldum. Allah'm lütfen. Bir kez de biz gülelim lan, bir kez benim istediğim bir şey olsun. Hadi lan. :/

Aysal'in yönetiminde Adnan Öztürk olacak büyük ihtimal... Öztürk geçen sene baskanliga aday iken, Rijkaard'la devam edecegiz diyordu..Yanindaki Ingilizler'de "Rijkaard çok büyük hoca, onunla çalisacagimiz için çok mutlu oluruz" diyordu... Insallah Rijkaard'i geri getirir, onun duacisi olurum :)

Geri
Üst Alt