Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

alayına fatih terim

Yine mi hortladi bu konu :D

araplarıda :happynew: , ne tokmakcıymışsınlan. :)

gecen lig tv 2010 daki sivas macini izledigim 2-1 yenildigimiz mac,Kadroya baktim riijkaard a acidim yemin ederim.

Aykut, Hakan Balta, Neill, Servet, Ali Turan, Lorik Cana (Dk. 73 Milan Baros), Mustafa Sarp, Ayhan, Emre Çolak (Dk. 61 Mehmet Batdal), Arda (Dk. 78 Barış Özbek), Kewell

gecen lig tv 2010 daki sivas macini izledigim 2-1 yenildigimiz mac,Kadroya baktim riijkaard a acidim yemin ederim.

Aykut, Hakan Balta, Neill, Servet, Ali Turan, Lorik Cana (Dk. 73 Milan Baros), Mustafa Sarp, Ayhan, Emre Çolak (Dk. 61 Mehmet Batdal), Arda (Dk. 78 Barış Özbek), Kewell

Bizi yenen Sivas'in kadrosuna bakinca kime acidin peki?

Bizi yenen Sivas'in kadrosuna bakinca kime acidin peki?

Yahu Hayri'cim artık kabul edelim Rijkaard'ın elinde ki kadro da orta saha yoktu. Kanatları ve forvetleri iyiydi sadece. Bu seneyle 2 sene önce ki kadro arasında kalite farkı bariz var. Tamam Rijkaard'da bir Fatih Terim gibi toparlayamadı takımı fln ama tek suçlu da Rijkaard değil bunu kabul edin.

Kabul etmem.

Skibbenin elinde Lincoln, Baris, Ayhan ve Mehmet Topal varken orta saha maclari domine ederdi.

Rijkaardin elinde Elano, Baris, Ayhan ve Mehmet Topal sonrasinda da Elano, Misimovic, Cana, Baris ve Ayhan varken kepaze oldu takim. Tamam hicbiri Selcuk ve Melo degil ama bu adamlardan Sivas'i, Karpaty'i yenecek orta saha cikaramiyorsan bu isi yapmaman herkes icin en iyisi olur.

Kabul etmem.

Skibbenin elinde Lincoln, Baris, Ayhan ve Mehmet Topal varken orta saha maclari domine ederdi.

Rijkaardin elinde Elano, Baris, Ayhan ve Mehmet Topal sonrasinda da Elano, Misimovic, Cana, Baris ve Ayhan varken kepaze oldu takim. Tamam hicbiri Selcuk ve Melo degil ama bu adamlardan Sivas'i, Karpaty'i yenecek orta saha cikaramiyorsan bu isi yapmaman herkes icin en iyisi olur.

Karpaty dönemi tüm kulüp olarak kaos içindeydik ve futbolcularda umursamamazlık vardı. Elano şuan olsa da katkı vermez çünkü para meraklısı futbolcukdan başka bişi değil. Cana/Barış ikilisi elma ile armut biri iyi diğeri kötü yani. Mehmet Topal yine iyi bir futbolcu değildi, kaldı ki yanında Sarp ve Barış'la daha da kötüydü. Ee defansta Balta/Servet gibi kötü adamlar oynuyordu, kaldı ki Balta hala takımın en kötü oyuncusu şuan.

Skibbe daha şanslıydı çünkü Lincoln vardı elinde. Kaldı ki Volkan Yaman/Meira vs... bir kaç adam daha vardı defansı toplayan.

kadro bile diildi o

niye toplamadi diye kizmazsin adama

tek kizacagim nokta niye istedigin adamlari aldiramadin demek olur

Rijkaard döneminde Baros tek forvet ve sakatlandığında forvet yok

Bu sene elmander, baros, necati, sercan

Ayrıca kalede Muslera !!

sadece ufak bir hatırlatma

Defansta Servet'i, Gökhan'ı oynatmayıp Semih'e, kanatlarda Barış'a bile şans verilirken oynamayan Emre'ye şans tanıyan Faith Terim etkeni var yalnız. Orta sahada solda Ayhan ortada Cana-Sarp sağ kanatta Barışla falan çıktığımız maçları hatırlarım. Barış sağda bir süre oynadı hatta. Bunun kadro kalitesiyle alakası yok.

Skibbe dönemindeki Meira baya kötüydü bence. Orta sahadayken fena değildi ama stoperde hiç tatmin etmemişti. Gerçi ortada da kötüydü. En iyi maçlarımız Barış-Mehmet Topal döndükten sonra oynandı. Onlar sezon balşında sakattı. Dönüşlerinin akabinde çok iyi maçlar çıkartmıştık. Süreci hatırlayanlar bilir. Volkan Yaman da en iyi Kalli zamanında oynadı Skibbe döneminde iyi değildi.

Evet kadronun bir kısmı leşti o dönem, ama rest çekmek de kendi elindeydi. Madem başarılı olmak istiyor, ben bu adamlarla çalışamam ya bana düzgün adamlar getirin ya da başarıyı unutun demeliydi. Olmuyorsa da bırakıp gidecekti zorlamanın alemi yok. GS en berbat haliyle bile kazanacağı maçlarda fark yedi.

Gerets'i Feldkamp'ı Skibbe'si Rijkaard'ı Hagi'si vs vs hepsi bir birinden akıllı iyi hocalardı ellerinden geleni yaptılar onların sonu futbolu kendilerinden daha iyi bildiğini sanan yöneticiler ve sözde kulüp menajerleri oldu.Bu böyle geldi böylede gidecek.Nezaman Faruk Süren gibi (kendisinden pek haz etmem) sabırlı ne istediğini bilen hocasını dinleyen yönetici kafalar gelir ozaman bu kıyım biter.

Kıçını kurtarmak isteyen Hocanın kafasını kesiyor.Kocaeli'ye yenilirsin taraftar kazan kaldırır Skibbe'yi yollarlar yeni yapılanma cart curt dersin Rijkaard gelir ilk dönem başarısız olur 2.dönem o kadronun üstüne koyacağına daha iyi haline getircekelrine dahada kadroyu boşaltırlar son gün transferleriyle geçiştirirler,Gerets'i Luce'yi ağlatarak kovarlar,Hagi desen adam bir dövülmedi arkadaş Fatih Terim desen seçim kazandırmak için getirtildi seçimkazanmak için istifa ettirildi arkasında durulmadı hep mi hocalar hatalı yöneticiler haklı anlamam.

Tüm hocaları destekledim hepsine inandım hepside yönetici menfaatlerine kurban oldular başarısız oldularsada onlar yüzünden başarısız oldular hocaların hiç birinin günahı yoktur gözümde.

tek kazancımız sabriydi. onu izlerken mest oluyordum arkadaş. her maç ne ortalar açıyordu ne bindirmeler yapıyordu. Keitayla beraber inanılmaz uyumlu olmuşlardı.

sabriyi nasıl o hale getirdi orasıda merak konusu.

bizi hic takmadı alacagı paraya baktı sadece. o yüzden saygı duymuyorum bu herife.

Abi bizi hic saymadi deme ya, babasi öldü maca cikti, yaptiginiz cok ayiptir... ayip olan Servet gibi dingil herif ler, orda ruhsuz cikip oynamadi... Evet bakin bakalim Servet oynuyor mu bugün ? neden ? belli.

Almancasi olan kisiler icin cok güzel bir hikaye, Barcelona nin en önemli yilli, Laporta seciliyor, Rijkaard takima geliyor, ve isler iyi gitmiyor, sonra bir transfer istiyor yarida ve herkes forvet beklerken, Rijkaard 31 Yasindaki, sol beki istiyor, ve takim 17 kere üst üste kazaniyor. Bak bakalim biz aldik bi adam gibi sol bek xD

[video=youtube;vr_0d5t7Wx0]https://www.youtube.com/watch?v=vr_0d5t7Wx0[/video]

AMANIM........BU NE LAN? Hangi tozlu raftan geldi bu baslik :D :D

O kabuz gunleri hatirlamak bilem istemem!

I LOVE YOU IMPERATORE!FOREVER F. TERM!!!!!!!

:sgr: :sgr:

Kadro kötüydü ondan başarısız oldu diyene gülerim arkadaş. Hadi Fenerden, Beşiktaştan kötüydü şampiyon olamadı, Karpaty' e bile elendik yahu.

Ayrıca Keitası, Elanosu, Josu, Dos Santosu, Mehmet Topalı, Ardası boş oyuncular mıydı? Oynatamadı adam bunları çok açık. Elindeki oyunculardan verim almasını bilmiyordu bu adam.

Servet gitmesinde rol oynamış mıdır, oynamamış mıdır bilmem. Ama en ufak bir katkısı varsa Galatasaray' da yaptığı en olumlu işi yapmıştır. Bu adam gitti de Fatih Terim' e kavuştuk.

Zamanında Rijkaard gitsin Fatih Terim gelsin diyen 3-5 kişiye "Skor taraftarları, hede höde" diye saydıranlar, Fatih Terim fotoğraflarından tahrik olanlar şimdi "İmparator" diye en büyük Terimci oldular. Bu da unutulmasın.

Kadro kötüydü ondan başarısız oldu diyene gülerim arkadaş. Hadi Fenerden, Beşiktaştan kötüydü şampiyon olamadı, Karpaty' e bile elendik yahu.

Ayrıca Keitası, Elanosu, Josu, Dos Santosu, Mehmet Topalı, Ardası boş oyuncular mıydı? Oynatamadı adam bunları çok açık. Elindeki oyunculardan verim almasını bilmiyordu bu adam.

Servet gitmesinde rol oynamış mıdır, oynamamış mıdır bilmem. Ama en ufak bir katkısı varsa Galatasaray' da yaptığı en olumlu işi yapmıştır. Bu adam gitti de Fatih Terim' e kavuştuk.

Zamanında Rijkaard gitsin Fatih Terim gelsin diyen 3-5 kişiye "Skor taraftarları, hede höde" diye saydıranlar, Fatih Terim fotoğraflarından tahrik olanlar şimdi "İmparator" diye en büyük Terimci oldular. Bu da unutulmasın.

BU TASI BENIM BAHCEMEMI ATTIYORSUN ......LAN?? :D :D

:sgr: :sgr:

Geri
Üst Alt