Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.965
- 940
- 643
Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam
alayına fatih terim
alayına fatih terim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gecen lig tv 2010 daki sivas macini izledigim 2-1 yenildigimiz mac,Kadroya baktim riijkaard a acidim yemin ederim.
Aykut, Hakan Balta, Neill, Servet, Ali Turan, Lorik Cana (Dk. 73 Milan Baros), Mustafa Sarp, Ayhan, Emre Çolak (Dk. 61 Mehmet Batdal), Arda (Dk. 78 Barış Özbek), Kewell
Bizi yenen Sivas'in kadrosuna bakinca kime acidin peki?
Kabul etmem.
Skibbenin elinde Lincoln, Baris, Ayhan ve Mehmet Topal varken orta saha maclari domine ederdi.
Rijkaardin elinde Elano, Baris, Ayhan ve Mehmet Topal sonrasinda da Elano, Misimovic, Cana, Baris ve Ayhan varken kepaze oldu takim. Tamam hicbiri Selcuk ve Melo degil ama bu adamlardan Sivas'i, Karpaty'i yenecek orta saha cikaramiyorsan bu isi yapmaman herkes icin en iyisi olur.
gecen lig tv 2010 daki sivas macini izledigim 2-1 yenildigimiz mac,Kadroya baktim riijkaard a acidim yemin ederim.
Aykut, Hakan Balta, Neill, Servet, Ali Turan, Lorik Cana (Dk. 73 Milan Baros), Mustafa Sarp, Ayhan, Emre Çolak (Dk. 61 Mehmet Batdal), Arda (Dk. 78 Barış Özbek), Kewell
Bizi yenen Sivas'in kadrosuna bakinca kime acidin peki?
Kadro kötüydü ondan başarısız oldu diyene gülerim arkadaş. Hadi Fenerden, Beşiktaştan kötüydü şampiyon olamadı, Karpaty' e bile elendik yahu.
Ayrıca Keitası, Elanosu, Josu, Dos Santosu, Mehmet Topalı, Ardası boş oyuncular mıydı? Oynatamadı adam bunları çok açık. Elindeki oyunculardan verim almasını bilmiyordu bu adam.
Servet gitmesinde rol oynamış mıdır, oynamamış mıdır bilmem. Ama en ufak bir katkısı varsa Galatasaray' da yaptığı en olumlu işi yapmıştır. Bu adam gitti de Fatih Terim' e kavuştuk.
Zamanında Rijkaard gitsin Fatih Terim gelsin diyen 3-5 kişiye "Skor taraftarları, hede höde" diye saydıranlar, Fatih Terim fotoğraflarından tahrik olanlar şimdi "İmparator" diye en büyük Terimci oldular. Bu da unutulmasın.