Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakiplerimiz Barcelona falan değildi.Bursa Sercanla,Volkanla,Ozanla şampiyon oldu.Rijkaardın Keita,Arda,Kewell,Baros,Elano,Topalla 3. olması büyük başarıymış gerçekten. Kendi kalitesine göre başarı sayılabilir gerçi
Servet - Zan - Balta - Sarp - Barış - Baros sakatlanınca yedek forvet yok !! evet bu kadroyla 3. yaptı helali hoş olsun büyük adam !!
Çok boş konuşuyorsun. Topal varken,Cana varken Sarpı oynatmasaydı çok akıllıyım diye geçiniyorsa.Ben mi oynat dedim.Nondayı aptal bir kararla göndermeseydi yedek forvetimizde olurdu.Sen rahat ol. Bursada Ömer Erdoğan,İ. Öztürk,Wederson,Tandoğan gibi saçma sapan savunma hattı vardı.Kazma arıyorsan her takımda var.Onların savunması bizden kötü ki hücum hattındaki fark inanılmayacak boyutta zaten.Bu adamlarla Kocaeli,Ankaragücü gibi takımları yenemiyorsa yerim onun total futbolunu
Şunu da ekleyeyim Rijkaardın ilk yılındaki kadro> Şu an ki kadro
Yapan yapıyor.Oynamayı bilmeyen gelin yerim dar der
Çok boş konuşuyorsun. Topal varken,Cana varken Sarpı oynatmasaydı çok akıllıyım diye geçiniyorsa.Ben mi oynat dedim.Nondayı aptal bir kararla göndermeseydi yedek forvetimizde olurdu.Sen rahat ol. Bursada Ömer Erdoğan,İ. Öztürk,Wederson,Tandoğan gibi saçma sapan savunma hattı vardı.Kazma arıyorsan her takımda var.Onların savunması bizden kötü ki hücum hattındaki fark inanılmayacak boyutta zaten.Bu adamlarla Kocaeli,Ankaragücü gibi takımları yenemiyorsa yerim onun total futbolunu
Ömer Erdoğan,İ. Öztürk,Wederson,Tandoğan
bumu sacma savunma hatti![]()
Çok mu iyi abi ya? 3 tanesi büyük takımlardan kovulma. Öztürkte 2. ligden transfer
Adamlarda bek var bir kere.![]()
![]()
Tamam eksikleri var zaten kadronun.Ama biz ondan Real Madridi,Barcelonayı yenmesini beklemedik ki.Rakibimiz Konya,Eskişehir falandı yani.Onları yenemeyecek bir kadromuydu elindeki? O kadronun maksimumunu verdiğine inansam zaten eleştirmem.Mesela Mahmuti.Maç kaybedebiliriz ama takımın max verim verdiği anlaşılıyor.Yapabileceğinin maksimunu yapıyor takım.Rijkaard o kadrodan en fazla yüzde 30 verim almıştır
bu seneki kadroya2. Melo , Selçuk ve Eboue yi koy Rijkaardlı kadroya al sana Uefa kupası !!!
bu seneki kadroya
kewell-keita-dos santos-elano koy al sana şl kupası diyebiliriz o halde