Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Stoperlerin ve kalecin iyi olmazsa bu ligde şampiyon olamazsın.

Rakiplerimiz Barcelona falan değildi.Bursa Sercanla,Volkanla,Ozanla şampiyon oldu.Rijkaardın Keita,Arda,Kewell,Baros,Elano,Topalla 3. olması büyük başarıymış gerçekten. Kendi kalitesine göre başarı sayılabilir gerçi

Servet - Zan - Balta - Sarp - Barış - Baros sakatlanınca yedek forvet yok !! evet bu kadroyla 3. yaptı helali hoş olsun büyük adam !!

iyi mi kötü mü yorum yapamayacağım ama Türkiye ligine uygun bir teknik direktör değildi. Tıpkı Del Bosque gibi

Servet - Zan - Balta - Sarp - Barış - Baros sakatlanınca yedek forvet yok !! evet bu kadroyla 3. yaptı helali hoş olsun büyük adam !!

Çok boş konuşuyorsun. Topal varken,Cana varken Sarpı oynatmasaydı çok akıllıyım diye geçiniyorsa.Ben mi oynat dedim.Nondayı aptal bir kararla göndermeseydi yedek forvetimizde olurdu.Sen rahat ol. Bursada Ömer Erdoğan,İ. Öztürk,Wederson,Tandoğan gibi saçma sapan savunma hattı vardı.Kazma arıyorsan her takımda var.Onların savunması bizden kötü ki hücum hattındaki fark inanılmayacak boyutta zaten.Bu adamlarla Kocaeli,Ankaragücü gibi takımları yenemiyorsa yerim onun total futbolunu

lan ne rijkaardı keita yaptı 3. keitasız rijkaardın halini gördük

Çok boş konuşuyorsun. Topal varken,Cana varken Sarpı oynatmasaydı çok akıllıyım diye geçiniyorsa.Ben mi oynat dedim.Nondayı aptal bir kararla göndermeseydi yedek forvetimizde olurdu.Sen rahat ol. Bursada Ömer Erdoğan,İ. Öztürk,Wederson,Tandoğan gibi saçma sapan savunma hattı vardı.Kazma arıyorsan her takımda var.Onların savunması bizden kötü ki hücum hattındaki fark inanılmayacak boyutta zaten.Bu adamlarla Kocaeli,Ankaragücü gibi takımları yenemiyorsa yerim onun total futbolunu

Olm yürü git lan Nonda'yı göndermek mi aptallıktı? Adamın sahada yürüyecek hali bile yoktu ha Jo'yu almak hataydı falan desen neyse.

Neyse, sakin sakin tartışın.

Şunu da ekleyeyim Rijkaardın ilk yılındaki kadro> Şu an ki kadro

Yapan yapıyor.Oynamayı bilmeyen gelin yerim dar der

Şunu da ekleyeyim Rijkaardın ilk yılındaki kadro> Şu an ki kadro

Yapan yapıyor.Oynamayı bilmeyen gelin yerim dar der

Net bir şekilde şu anki kadro daha iyi. O kadro daha geniş diyebilirsin sadece.

Ömer Erdoğan,İ. Öztürk,Wederson,Tandoğan

bumu sacma savunma hatti:)

Adamlarda bek var bir kere. :p :)

neyin hesabini yapiyosunuz o kadro dusme potsindaydi

bu kadro acik ara sampiyon oluyor

tek ortak oyuncu balta:)

Adamlarda bek var bir kere. :p :)

Tamam eksikleri var zaten kadronun.Ama biz ondan Real Madridi,Barcelonayı yenmesini beklemedik ki.Rakibimiz Konya,Eskişehir falandı yani.Onları yenemeyecek bir kadromuydu elindeki? O kadronun maksimumunu verdiğine inansam zaten eleştirmem.Mesela Mahmuti.Maç kaybedebiliriz ama takımın max verim verdiği anlaşılıyor.Yapabileceğinin maksimunu yapıyor takım.Rijkaard o kadrodan en fazla yüzde 30 verim almıştır

kadroyu kullanabilmek önemli bi kere rijkaard tutupta stoper sakat oldumu semihimi oynatırdı??

enginden bu denli fayda alabilirmiydi??

sistem konusuna felan zaten deyinmicem servet-hakan iklisini stopere koyupta 50 m ilerde oyun kurdurtabilen zeka sistemine sahip biri

Bu takım Aykut,Sabri,Servet,H.Balta,Barış,Ayhan'la şampiyon oldu.Rijkaard'ın başarısızlığına bu oyuncular bahane olamaz bence.

Tamam eksikleri var zaten kadronun.Ama biz ondan Real Madridi,Barcelonayı yenmesini beklemedik ki.Rakibimiz Konya,Eskişehir falandı yani.Onları yenemeyecek bir kadromuydu elindeki? O kadronun maksimumunu verdiğine inansam zaten eleştirmem.Mesela Mahmuti.Maç kaybedebiliriz ama takımın max verim verdiği anlaşılıyor.Yapabileceğinin maksimunu yapıyor takım.Rijkaard o kadrodan en fazla yüzde 30 verim almıştır

Olm ne hırbo adamsın lan sen ciddi yazmadığım yorumu alıntılayıp cevap veriyorsun. :asd:

Neyse cevap vermeyecektimde vereyim. Rijkaard başarılı oldu diyen halt ediyor ona lafım yok ama hatalı olan birini arıyorsan önce yönetime bakacaksın.

Çıktılar artist artist vizyon lakırdılarıyla Rijkaard'ı takımın başına getirdiler, ardından Avrupa standartlarında olan hücum adamlarını aldılar yanlarına da sıradan diyebileceğimiz oyuncuları verdiler. Sonuç olarak hücum oyuncularının yetersiz olduğu maçlarda puan kaybetmeye başladın. Rijkaard'ın kafasındaki sisteme olan takıntısını ben de eleştiriyorum ama gelmeden önce bilmyiorlar mıydı bu adamın böyle olduğunu? Bu adamı getiriyorsan kafasındaki sistemi uygulayabileceği oyuncuları vereceksin eline, Servetle, Baltayla, Sarpla olacak iş değildi bunlar ha bazı oyuncularda gereksiz yere ısrar da etti ona lafım yok ama bu adamın niye aylarca Caner'den sol bek yapmaya çalıştığını da sorgulamak lazım önce.

Bir şeylerin görünen yüzüne fazla takılıyorsunuz, dediğim gibi Rijkaard kötü hoca bile deseniz saygı duyarım ama gereksiz ve saçma eleştiriler yapılıyor, mesele başarılı olmuş adamları göreve getirmek değildi mesele bu adamları göreve getirip, onun istediği ortamı yaratabilmekti o ortam kurulmayınca da gittikçe geriye giden bir takım oluştu ortada.

Son bir şey; Melo ve Selçuk ile oynuyoruz bu yıl en son ne zaman böyle kaliteli orta saha oyuncuları ile oynadık biz mesela? 10 yıl falan oldu herhalde.

1. si Cana geldiği yıl Topal satıldı

2. Melo , Selçuk ve Eboue yi koy Rijkaardlı kadroya al sana Uefa kupası !!!

3. Forvet diye Mehmet Batdal ve Serdar Özkan alındı !!

bu seneki kadroya

kewell-keita-dos santos-elano koy al sana şl kupası diyebiliriz o halde

Ben de onu yazacaktım demin arkadaşa da boşver dedim, öyle bir mantık yok yahu.

Bir de unutun artık olm Rijkaard'ı falan, kime neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz başarılı veya değil önümüze bakalım artık.

Geri
Üst Alt