Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Unutmadık.Sana yapılanlarını unutmayacağız !

Yapmayın Allah'ınızı severseniz ne yapıldı Rijkaard'a son maça kadar herkes taraftarından, yöneticisine, futbolcusuna ağzını açmadı bir buçuk yıl boyunca! Ne yapmalıydı yönetim göz göre göre Galatasaray'ın devrim-sistem-total-sabır çığlıkları arasında batmasına seyirci mi kalmalıydı! Ben bu kadar markaya kanan bir taraftar kesimi görmedim arkadaş Rijkaard'sa, Rijkaard olmuyorsa gider. Sistem falan oturtamadı 10 yıl bile kalsa sistem oturtamazdı burada.

Yapmayın Allah'ınızı severseniz ne yapıldı Rijkaard'a son maça kadar herkes taraftarından, yöneticisine, futbolcusuna ağzını açmadı bir buçuk yıl boyunca! Ne yapmalıydı yönetim göz göre göre Galatasaray'ın devrim-sistem-total-sabır çığlıkları arasında batmasına seyirci mi kalmalıydı! Ben bu kadar markaya kanan bir taraftar kesimi görmedim arkadaş Rijkaard'sa, Rijkaard olmuyorsa gider. Sistem falan oturtamadı 10 yıl bile kalsa sistem oturtamazdı burada.

Senin gibi düşünen yönetimin suçu.

Senin gibi düşünen yönetimin suçu.

Rijkaard'ın saçmalıklarına göz yumsaydı yönetim çok mu iyi olurdu 34 maçın yarısı galibiyet, yarısı yenilgi ve beraberlikle biter küme düşer rahatlardık hepimiz. Rijkaard konusunda benim gibi düşünenler çoğunluk hangi Galatasaray'lı arkadaşımı görsem yaka silkilordu "Gitse kurtulsak" diye. Rijkaard gitti bu doğru bir hamleydi ama geç kalınmış ve eksik bir hamleydi bu hamleyi nihayete erdirmek için yönetimin istifa etmesi gerekiyordu ki hala gerekiyor! Türkiye'ye gelen Rijkaard sadece ambalaj içi boş yani markasını pazarlamış kendisi vasıfsız bir teknik direktör kadar.

Rijkaard'ın saçmalıklarına göz yumsaydı yönetim çok mu iyi olurdu 34 maçın yarısı galibiyet, yarısı yenilgi ve beraberlikle biter küme düşer rahatlardık hepimiz. Rijkaard konusunda benim gibi düşünenler çoğunluk hangi Galatasaray'lı arkadaşımı görsem yaka silkilordu "Gitse kurtulsak" diye. Rijkaard gitti bu doğru bir hamleydi ama geç kalınmış ve eksik bir hamleydi bu hamleyi nihayete erdirmek için yönetimin istifa etmesi gerekiyordu ki hala gerekiyor! Türkiye'ye gelen Rijkaard sadece ambalaj içi boş yani markasını pazarlamış kendisi vasıfsız bir teknik direktör kadar.

Hep aynı şeyleri söylemek huyunuz olmuş. İstatistik tutun Adnan Sezgin gibi, başka bir işiniz yok zaten. Rijkaard sanki puan için sabredilmesi gereken adam, 4 hafta üst üste kazanırken her yer güllük gülistanlıktı forumda, medyada, kulüpte. 2 yenilgi tepe taklak oldu herşey. Geçin efendi bunları, Rijkaard'ı eleştirmeyi becermek sanat ister, öyle basit değildir atıp tutmak. Ben de çok şey söylerim, şu kadar galibiyet şu kadar gol diye.

Hep aynı şeyleri söylemek huyunuz olmuş. İstatistik tutun Adnan Sezgin gibi, başka bir işiniz yok zaten. Rijkaard sanki puan için sabredilmesi gereken adam, 4 hafta üst üste kazanırken her yer güllük gülistanlıktı forumda, medyada, kulüpte. 2 yenilgi tepe taklak oldu herşey. Geçin efendi bunları, Rijkaard'ı eleştirmeyi becermek sanat ister, öyle basit değildir atıp tutmak. Ben de çok şey söylerim, şu kadar galibiyet şu kadar gol diye.

O dört hafta ben yine eleştirdim, papaz her zaman pilav yemez dedim. Arkadaşım futbol skor ve başarıya endeksli bir oyun bu gerçeğe alışın.

Adamın başarılı olması için hiçbir şart yokken zerre eleştiriyi haketmiyor.Mustafa Yücedağ'ın röportajını izleyip halen Rijkaard hede hödö diyen varsa anrtniyetlidir.Geçmiş olsun. Tarihimizin en büyük aptallığını yaptık.

Adamın başarılı olması için hiçbir şart yokken zerre eleştiriyi haketmiyor.Mustafa Yücedağ'ın röportajını izleyip halen Rijkaard hede hödö diyen varsa anrtniyetlidir.Geçmiş olsun. Tarihimizin en büyük aptallığını yaptık.

Bunun üzerine yorum yapılmaz.

67 maçı izleyip ve eline Sarp-Barış-Ayhan-Servet-Balta'yı verip kötüye gidiyor bahanesiyle gönderdiler göz göre göre.

Özür dileriz, tekrar tekrar özür dileriz.

Hep başarılı olman dileğiyle,kıymetini bilemediler.

özür dilemek bile yetersiz :(

:(

İyi niyetli insanlar her zaman kaybediyor.

Ya da kazanıyor mu demeliyim? Kurtardı kendini bu pisliklerden.

Binlerce kez özür dileriz Rijkaard. O açıklamalardan sonra hele ki.

Lütfen affet bizi, lütfen.

Seni hakedenlerin oldugu bir yere git hocam. Insanligini, adamligini, futbol bilgini hakedenlerin yanina. Iyi niyetinin suistimal edilmedigi, kariyerinin sorgulayan futbolcu eskisilerinin olmadigi bir yere. Basarili ol orda, cok ama cok basarili. Her basarina kendi basarimmis gibi sevinicem, her yüzün güldügünde mutlu olucam. Unut bizi, unut yasadiklarini, hic ama hic haketmedin cünkü. Tekrar tekrar özür dilerim, cok ama cok özür dilerim. Yolun acik olsun Frank Rijkaard.

Hocaya söylediğim zaman kimseyi kadro dışı bırakmak istemiyordu. Herkesin kalbini kazanmak isteyen birisiydi kendisi. Ben kaç kere söyledim açık açık. O biz aileyiz dedi hata olmayan yerde başarı gelmez dedi ve kadro dışı hiç bırakmadı

.Bir sol bek için Real Madrid’in oyuncusu Drente için konuştuk ama bonservis bedeli yüksek olduğu için alınamadı. Yapılan transferler yönetimin yaptığı kendi transferlerdi. Rijkaard, istediği oyuncuların alınmamasına rağmen hiç tavır ortaya koymadı ve takımı oynatabildiği şekilde oynattı."

:mad::mad::mad:

Mustafa Yücedağ: Frank, bazı oyuncular takımı sabote ediyor. Kadro dışı bırakmamız gerek.

Frank: Biz bir takımız. Biz bir aileyiz. Bunu kendi içimizde halletmeliyiz.

Sizin işte böyle bir teknik direktörünüz vardı.

Franklin Edmundo Rijkaard...

Sakın yere düşme.

b2f6772806d646770bdefe3.jpg

Kalk ve cesur bakışlarınla, yüzündeki o gülücükle yürümeye devam et.

b55fb4d51dcbe653240e566.jpg

This is football demişsin ya bu işin asıl özeti This is Turkey olabilirdi ancak.

Özür dileriz be hocam.

Frank Rijkaard :tiphat:

Bundan sonraki kariyerinde başarılı olacağına eminim. Nasılsa bu denli pisliğin içine düşmeyecek hiçbir zaman.

Geri
Üst Alt