Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Futbolu bilmiyordu...

Barcelona yi babam da sampiyon yapardi...

Total futbol oynayacaktık seninle

bide takıma kalitesiz diyordu..

Servet'e güvenmiyordu.

adam bursa sampiyon olaccak ta dedi yarim agizla

anlayana:)

Bir kere babasi vefat ettigi gün ülkesine gitmek yerine takimin basinda kaldi. Bu kadar profesyonelligi bu ülke kaldiramaz Rijkaard efendi, cok yanlis yaptin cok.

Bir kere babasi vefat ettigi gün ülkesine gitmek yerine takimin basinda kaldi. Bu kadar profesyonelligi bu ülke kaldiramaz Rijkaard efendi, cok yanlis yaptin cok.

Evliliğini de kamp döneminde yaptı bu da çok profesyonelce

Evliliğini de kamp döneminde yaptı bu da çok profesyonelce

Emrah senin gibi sitede 10 kişiye yakın var. Ama sen hariç hiç birini kaç gündür göremiyorum sitede, ha biri de göründü, kendini açık etti orası ayrı. Sende suçunu bastırmaya çalışıyorsun ama burda ki üyeler, 10 yaşında değil. Artık Rijkaard'lı mesajların yerine senden daha yaratıcı, takımın başka sorunları hakkında mesajlar bekliyoruz, çünkü sıktı artık 2.700 mesajının hepsinde Rijkaard var.

Lanet olsun ya...Gene aynı şey oluyor işte.Lanet olsun...

Kıvırcığım benim. Şükürler olsun terkettin bu pisliği de biz senin kıymetini ve buranın çukurun içine doldurulmuş bir bok yığını olduğunu gördük.

Serveti her mac oynatmisti, Mustafa Sarpi gecen sezonun 2 .yarisinda hic yedek birakmamisti

Serveti her mac oynatmisti, Mustafa Sarpi gecen sezonun 2 .yarisinda hic yedek birakmamisti

Rijkaard bunu hiç denemek istemedi mi sanıyorsun? :) Kadro dışı bırakma lüksüm yok dedi, oyuncuların performansını, bilerek oynamadıklarını o da biliyordu. Yönetim ondan başarı bekliyordu, Frank gidip A2 takımdan oyuncu mu koyacaktı? Bu sadece daha erken gönderirdi onu, çünkü yine başarısız olacaktı ve bununla birlikte genç oyuncuları yakabilirdi.

Sarp'ın, Servet'in falan alternatifi olmadığını hepimiz biliyoruz.

Bu oyuncuları ve yönetimi senin gitmene neden oldukları için hiçbir zaman kendi adıma affetmem. Servetler, Ayhanlar, Sarplar ve vizyonsuz yönetim Rijkaard gibi birisinin gitmesine neden oldu. Eserleriyle hepsi gurur duysun şimdi. Övünsünler Rijkaard gitti vs. vs. diye. Hagi zamanında iyiki çok fazla mücadele etmedi bu futbolcular. Yoksa mücadele etse bu sene iyi öbür sene oynamazlar gene Hagi kötü olurdu. Yıl 2010 Chealseler, Barçalar aradaki mesafeyi açmışlar açacakları kadar şuna bak Servetlerle, Sarplarla uğraşıyoruz ve oyuncuya dayalı sistemi yıkamıyoruz. Bravo yakında Schuster de gider, Hiddink de gider artık kendi td'leri ile kendi liglerinde olmayan futbolu yorumlamaya devam ederler. Ruh falan çağırma ayinlerinde bulunurlar, sistemi öğrenelim, kendimizi geliştirelim diyecekleri yerde. Dream on, olur, olur.

7428_NpAdvHover.jpg

Ben bunu bircok kez söyledim. Bizim icin sezon iste tam burda bitti.

Geri
Üst Alt