Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

gio neill ve jo disinda bir transferde parmagi yada istegi olduguna inanmiyorum

en buyuk hatasi da bu idi zaten

Rijkaard nezaman tv lere cikti, sagolsun, yönetim bi yollamisti, ahmet cakarin yanina. Adam iki dakikada cöz dü ne mal olduklarini, ve terketti showu

Üstüne iki oyuncu aldik diye, takim olunmaz. Ex Hocamiz Neill i de istiyorlardi, ama yönetim ancak ikinci yari aldilar, ve nasil yararli oldugunu hepimiz gördük. Kim mis bu hocamiz ? kim ki Rijkaard ilen Neeskens ?

Onlarin Futbol bilgisi bu ülkeyi 450 ye katlar, ve bu ülkeden her futbolcu, td hepsini birlestirsen, onlar hala daha agir basar.

Biz kimmiz ? Kendimizi Futbol ülkesini sannan, cahil bir toplum

gio neill ve jo disinda bir transferde parmagi yada istegi olduguna inanmiyorum

en buyuk hatasi da bu idi zaten

Elano geldiğinde açıkladı Rijkaard'la telefonda konuşmuş bile.

Keita için de açıklama yapmıştı teşekkürler yönetime diye;)

Agustos 2009 "Lan bu kadro mukemmel olm lig oynanmasa da olur sanpiyon belli :D:D:D"

Ocak 2010 "Oha artik hic oynanmasin lan aldigimiz adamlara bak takimin basinda da Rijkaard var :D:D:D"

Mayis 2010 Rijkaard: "Abiler sizi butun sene uyuttum. Bu takim kalitesiz lol"

3 saniye sonra "ADAM HAKLI LAN :(:(:(:("

Bu isleri birakalim.

Hakli tabi Rijkaard. Nasil karar vermesini bekliyorsun insanlarin takimin kalitesiz ya da kaliteli oldugu hakkinda ya da td'nin takimin kaliteli olup-olmadigi hakkinda. Diyelim kendini kurtarmak icin takim kalitesiz dedi. Ne oldu sonucta o gitti takim kaliteli olsa ucardi fakat gene ucmuyor. Zaman surekli Rijkaard'i dogruluyor.

ne alakasi var bunlar kanit degil

ne yapacakti klubun alacagi adamlarla ilk antremandami tanisacakti?

Nasıl kanıt bulacağım ki sana?

Rijkaard'ın el yazısı falan mı?

Elano söyledi takımda görmek istediğini söyledi, Rijkaard buraya gelmemde büyük etken beni aradı bilmem ne. Daha da kanıt sunamam. Seçim senin.

Hakli tabi Rijkaard. Nasil karar vermesini bekliyorsun insanlarin takimin kalitesiz ya da kaliteli oldugu hakkinda. Rijkaard bizi uyuttu denebilmesi icin kadronun ucmasi lazim su anda. Fakat øyle bir durum søz konus degil. Demekki kimseyi uyutmamis. Zaman onu dogrulamis.

Simdi niye ucuyor anlamadim? Hagi gelip takimi 3 ayda ucuracak bir adam degil ki. Lack of quality falan diyecegine de 3 tane transfer doneminde qualitysi olan adam aldirsaydi Rijkaard aga. Oyle sezonun son maci bu adamlar kalitesiz demekle, sonraki sezon onlarin kendisine guvenmesini beklemekle falan olmaz. Management skills lesh, isler kotu giderken duzeltmeye calismamasi lesh oglu lesh.

Nasıl kanıt bulacağım ki sana?

Rijkaard'ın el yazısı falan mı?

Elano söyledi takımda görmek istediğini söyledi, Rijkaard buraya gelmemde büyük etken beni aradı bilmem ne. Daha da kanıt sunamam. Seçim senin.

yahu bende sana diyorumki

telefonda konusup seni aldilar ben halbuki istemiyorum yada 28. tercihimdin mi diyecekti?

serdar ozkan cok iyi oynuyor

biz neden kullanamadik bu adami aklim almiyor:(

Simdi niye ucuyor anlamadim? Hagi gelip takimi 3 ayda ucuracak bir adam degil ki. Lack of quality falan diyecegine de 3 tane transfer doneminde qualitysi olan adam aldirsaydi Rijkaard aga. Oyle sezonun son maci bu adamlar kalitesiz demekle, sonraki sezon onlarin kendisine guvenmesini beklemekle falan olmaz. Management skills lesh, isler kotu giderken duzeltmeye calismamasi lesh oglu lesh.

Ucmuyor takim ucuyor da biz mi gørmuyoruz. Lack of quality diyen birisi kaliteli transfer istemeyecek. O kadar salak yani Rijkaard.

serdar ozkan cok iyi oynuyor

biz neden kullanamadik bu adami aklim almiyor:(

Cevabi cok basit cunku adam karaktersizdi ve plakasini degistirdi ayrica menajerlik sirketi hilesi yapti. Camiye imam seciyoruz ya :idea::idea:

Rijkaard zamanında ki takım şimdikini katlıyordu.İtiraf edin.

Seneye çalıştırmaya başlar bir takımı...Adam şimdi çalışsa parasından olur :)

Management skills konusunda Hagi'yi de gøruyoruz zaten. Inanilmaz bir yetenegi var o konuda. O kadar management skillse sahipki Misi olayinda yaptigi aciklamalar gøsteriyor zaten ne oldugunu. Gene bu konuda o kadar yetenekliki Hagi geldikten sonra takimin mucadelesinden memnumum deyip sonra Rijkaard'in dediklerine benzer aciklamalar yapiyor. Ve sonra o da o oyunculari oynatiyor.

Serdar Özkan Memleketi Düzcenin plaka numarasını Formaya yazdırınca uçtu:)

Ucmuyor takim ucuyor da biz mi gørmuyoruz. Lack of quality diyen birisi kaliteli transfer istemeyecek. O kadar salak yani Rijkaard.

Ilk geldiginde Lincoln-Elano degisikligi ve sag kanattaki eksiklige de Keita alinmisti. Rijkaard mutlu mesuttu.

Devre arasinda stopere adam gerekti, Neill geldi. Nonda (ve Linderoth) gonderilip Gio ve Jo alindi. Rijkaard ah cok mutluyum falan dedi.

Bu seneye baslarken Topal yerine Cana alindi. Keita yerine Pino salakligi yapildi. Son gunde Insua ve Misimovic alindi. Rijkaard 3 ayda orta sahaya BM'den kaliteli adam bulamadiysa onun salakligidir. Hagi geldigi gibi Yekta ve Culio'yu aldirdi, her ne kadar ortalama adamlar olsalar da. Rijkaard'in umrunda oldugunu zannetmiyorum transferin falan. O daha cok "bana verin kadroyu ben 100 mac ayni taktikle cikar showumu yaparim arkadas. sonra s.cinca da lack of quality".

Birakina artik bu adami savunmayi ya, derdiniz ne anlamiyorum. Basarisiz oldu, bu kadar basit. Bahane falan uydurmayin artik. Sahadaki futbol gayet lesti. Transferle de alakasi yok bunun.

Management skills konusunda Hagi'yi de gøruyoruz zaten. Inanilmaz bir yetenegi var o konuda. O kadar management skillse sahipki Misi olayinda yaptigi aciklamalar gøsteriyor zaten ne oldugunu. Gene bu konuda o kadar yetenekliki Hagi geldikten sonra takimin mucadelesinden memnumum deyip sonra Rijkaard'in dediklerine benzer aciklamalar yapiyor. Ve sonra o da o oyunculari oynatiyor.

Basiniz sikisinca Hagi'ye bok atin he.

Gunah kecisi cunku adam. Rijkaard'in ..... biraktigi takimi 3 ayda toplayamadi diye hain ilan edildi adam.

Devam ediniz.

Ilk geldiginde Lincoln-Elano degisikligi ve sag kanattaki eksiklige de Keita alinmisti. Rijkaard mutlu mesuttu.

Devre arasinda stopere adam gerekti, Neill geldi. Nonda (ve Linderoth) gonderilip Gio ve Jo alindi. Rijkaard ah cok mutluyum falan dedi.

Bu seneye baslarken Topal yerine Cana alindi. Keita yerine Pino salakligi yapildi. Son gunde Insua ve Misimovic alindi. Rijkaard 3 ayda orta sahaya BM'den kaliteli adam bulamadiysa onun salakligidir. Hagi geldigi gibi Yekta ve Culio'yu aldirdi, her ne kadar ortalama adamlar olsalar da. Rijkaard'in umrunda oldugunu zannetmiyorum transferin falan. O daha cok "bana verin kadroyu ben 100 mac ayni taktikle cikar showumu yaparim arkadas. sonra s.cinca da lack of quality".

Birakina artik bu adami savunmayi ya, derdiniz ne anlamiyorum. Basarisiz oldu, bu kadar basit. Bahane falan uydurmayin artik. Sahadaki futbol gayet lesti. Transferle de alakasi yok bunun.

basarisiz oldu tamamda onu basarisizliga iten olay klubun igrencligi

hatalarini anladilar simdi hagiyi dinliyorlar

ama hagi basarisiz olunca gor bak neler oluyor

Geri
Üst Alt