Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Nonda'yi gonderip yerine adam akilli birini almak baska, Jo gibi bir soytariyi almak baska.

Ben de biliyorum Nonda'nin 40lik ihtiyar gibi gorundugunu ve oynadigini, ikide bir ayakta duracak hali yoktu demeyin. 100 metreyi 10 saniyede kosup mac basina 15 km kosuyordu demiyorum gozunuzle falan okuyun.

25 macta 16 gol atan adami gonderiyorsun yerine getirdigin adam 15 macta 2 gol atiyor ve Avrupa kupasinda oynayamiyor. Bana bunun cevabini verin, bu dogru bir hareket mi?

Nonda'yi gonderip yerine adam akilli birini almak baska, Jo gibi bir soytariyi almak baska.

Ben de biliyorum Nonda'nin 40lik ihtiyar gibi gorundugunu ve oynadigini, ikide bir ayakta duracak hali yoktu demeyin. 100 metreyi 10 saniyede kosup mac basina 15 km kosuyordu demiyorum gozunuzle falan okuyun.

25 macta 16 gol atan adami gonderiyorsun yerine getirdigin adam 15 macta 2 gol atiyor ve Avrupa kupasinda oynayamiyor. Bana bunun cevabini verin, bu dogru bir hareket mi?

zapata buyuk kalecimi

bedava adam aliyorsun iste hicte kotu bir isim degil kagit ustunde

bence kotu falan da oynamiyordu sakatlik oncesi

bize yeterdi

ama once ardayi rezil et sonra joyu

sonra futbol bekle

hakani rezil etme ama

serveti etme

sonra sana bir avrupa kupasia ve 20 puana malolsunlar

bunlarin yaninda kalkip joyu hata diye gostermeye vicdanim elvermiyor

hatta serveti ve baltayi takimdan uzaklastirmak icin bir tarafini yirttigi icin saygi duyuyorum:)

gelecegi gormek diye buna derim ben

yahu bende sana diyorumki

telefonda konusup seni aldilar ben halbuki istemiyorum yada 28. tercihimdin mi diyecekti?

Alınmadan önce aramış.

Sizinkiler hep farazi. Ben olan şeyleri yazıyorum.

Onu istememiştir, bunu istemiştir cart curt. Bu orta saha rezaletinde Culio gibi bir adam bulamadıysa Rijkaard da hatalıdır. 2 milyona öyle bir adam bulup alın dese Adnanlar balıklama atlardı.

İlk dönem transferlerinden de gayet memnundu adam.

Değilse de ikiyüzlüymüş çünkü teşekkür ederim deyip durdu.

neyse bosverin olan oldu

yonetimin haginin basini kesmesini onlemek var elimizde ama oda olmayacak belliki

ildigin bakkallar yonetiyor klubu

zapata buyuk kalecimi

bedava adam aliyorsun iste hicte kotu bir isim degil kagit ustunde

bence kotu falan da oynamiyordu sakatlik oncesi

bize yeterdi

ama once ardayi rezil et sonra joyu

sonra futbol bekle

hakani rezil etme ama

serveti etme

sonra sana bir avrupa kupasia ve 20 puana malolsunlar

bunlarin yaninda kalkip joyu hata diye gostermeye vicdanim elvermiyor

hatta serveti ve baltayi takimdan uzaklastirmak icin bir tarafini yirttigi icin saygi duyuyorum:)

gelecegi gormek diye buna derim ben

Abi senle de tartisilmiyo ha Nonda-Jo diyoruz sonra bir bakiyorum isin icine herkesi sokup sonuna gelecegi gormek diye buna derim ben

Bana ne yazdiklarindan, konu Nonda Jo

Alınmadan önce aramış.

Onu istememiştir, bunu istemiştir cart curt. Bu orta saha rezaletinde Culio gibi bir adam bulamadıysa Rijkaard da hatalıdır. 2 milyona öyle bir adam bulup alın dese Adnanlar balıklama atlardı.

o bunu demis bu bunu demis dedigin seyler kanit falan degil

eger dedigin gibi olduysada iki yuzluluk degil nezakettir onun adi

Abi senle de tartisilmiyo ha Nonda-Jo diyoruz sonra bir bakiyorum isin icine herkesi sokup sonuna gelecegi gormek diye buna derim ben

Bana ne yazdiklarindan, konu Nonda Jo

e hakli iste 90 dakika oynayacak jo 15 dkk oynayacak nondadan iyi bence

sen neden orta saha almadi diyorsun diye gerisini soktum isin icine:)

o bunu demis bu bunu demis dedigin seyler kanit falan degil

Benimkiler değil de sizin fantezileriniz mi gerçek? Rijkaard onu istememiştir, orta sahaya adam istemiştir falan?

iki yuzluluk degil nezakettir

Bu da hayata bakış açısı farkı tabii. Ben öyle yorumlamam.

haginin ilk fb macinda bu sezon

rijkartin tercümani

bu futbolu 2 günde hagi ögretmedi, rijkaard bunu 1 sezondur oynatmaya calisiyor ama oynamiyorlar bugün takimi sabote ettikleri gayet ortada demisti bence gercekten süphe uyandirici

Alınmadan önce aramış.

Transferlerden belli oluyordu zaten Rijkaard'ın aklının hala Barcelona'da kaldığı; Gio, Stoch.. nerde pırpır adam var peşine düşüyordu..

Alınmadan önce aramış.

kanida bak:)

"alinmadan once aramis"

:)

e hakli iste 90 dakika oynayacak jo 15 dkk oynayacak nondadan iyi bence

sen neden orta saha almadi diyorsun diye gerisini soktum isin icine:)

Evet diyorum niye orta saha almadi diye, Jo ve Gio gibi adamlari kiralik getirebiliyorsa orta saha da getirir dedim. Orada mevki degil oynadiklari takim ve isimlerine vurgu yapmak istemistim.

Benimkiler değil de sizin fantezileriniz mi gerçek? Rijkaard onu istememiştir, orta sahaya adam istemiştir falan?

Bu da hayata bakış açısı farkı tabii. Ben öyle yorumlamam.

ben benimki kanit demiyorumki

sen diyorsun kanit diye

ben tahminlerimi yaziyorum adamin dier davranislarina bakarak

konuyu nereye getiriyorsunuz

Neyse yahu adam gitti, umarım bundan sonra başarılı olur. Çok sevindim geldiğinde çok da destekledim ama düzeltmek için bir çaba göstermediğini farkettiğim an desteği bıraktım.

Şu anda Hagi'yi desteklememin de en önemli sebebi budur. Adam sürekli birşeyler deniyor. İyi-kötü.

Keşke Rijkaard yapsaydı. Yapsaydı köpek gibi desteklerdim. Hagi kadro dışı bıraktı Misi'yi. Konuyu bilmediğim için atıp tutmuyorum. Rijkaard da yapsaydı aynı tepkiyi verecektim.

Hagi yarın Arda'yı kadro dışı bıraksın duruşum değişmeyecek.

Rijkaard Anıl'ı Emre'yi oynatıp başarısız olsaydı yine destekleyecektim, şu an Hagi'ye yaptığım gibi.

İnsanlardan da beklentim bu. Saygı-Objktiflik ve tutarlılık. Bu oranı tutturduğumuzda konuşmaya başlayacağız.

Neyse yahu adam gitti, umarım bundan sonra başarılı olur. Çok sevindim geldiğinde çok da destekledim ama düzeltmek için bir çaba göstermediğini farkettiğim an desteği bıraktım.

Şu anda Hagi'yi desteklememin de en önemli sebebi budur. Adam sürekli birşeyler deniyor. İyi-kötü.

Keşke Rijkaard yapsaydı. Yapsaydı köpek gibi desteklerdim. Hagi kadro dışı bıraktı Misi'yi. Konuyu bilmediğim için atıp tutmuyorum. Rijkaard da yapsaydı aynı tepkiyi verecektim.

Rijkaard Anıl'ı Emre'yi oynatıp başarısız olsaydı yine destekleyecektim, şu an Hagi'ye yaptığım gibi.

İnsanlardan da beklentim bu. Saygı-Objktiflik ve tutarlılık. Bu oranı tutturduğumuzda konuşmaya başlayacağız.

^

ben benimki kanit demiyorumki

sen diyorsun kanit diye

ben tahminlerimi yaziyorum adamin dier davranislarina bakarak

konuyu nereye getiriyorsunuz

Yahu benimki Elano'nun açıklaması, seninki tamamen yorum. Arada fark yok mu?

Neyse ben yazacağımız yazdım.

Yahu benimki Elano'nun açıklaması, seninki tamamen yorum. Arada fark yok mu?

Neyse ben yazacağımız yazdım.

ne lakasi var ya

elano soyle bir seymi dedi

benim transferimin konus yokken once FR beni aradi sordu sonra klup geldi anlasmaya mi dedi:)

eger oyle demediyse senin soylediginin hic bir manasi yok cunku bir kanit falan degil senin fikrin oluyor durum

senin hakli olman bir sekilde olur

FR adami armistir seni almak istiyorum belki eger uygun gorursen klube soyleyecegim basvursunlar city ye demistir

o zaman hakli olursun

bunu ispat edecek kanidin varmi

eminim ki yok

o zaman sende aynen benim gibi tahmin ediyorsun diyorsunki elano ile Fr konusmus ama ne zamn konusmus bilen yok, ustunel bu adami almayi dusunuyoruz basvurduk dedikten sonrami

bu adamla anlasmak uzereyiz dedikten sonrami

bu adamla anlastik klubuyle konusuyoruz dedikten sonrami

bende yazacagimi yazdim

kendi kafanizdan kanitlar yaratip kendimizi inandirmayalim

İnandırıcı değil.

Herkes iyice bozdu kafayı Rijkaard'la. Haftada bir kere falan giriyorumdur muhtemelen, onların da kaçında yorum yapıyorum bilmiyorum. Kaldı ki artık savunmuyorum da, yorumların yarısından fazlası leş çünkü.

Geri
Üst Alt