Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Ben niye yiyeyim adamı?Ben bu sezon foruma üye oldum

Anlamadın ki sen. Sen taraftar değil misin ? Taraftar beste yapmadı mı ? Arda'ya Jo'ya laf atmadı mı ?

Sen diyorum yani taraftar diyorum.

evet anlariz:)

bulent underin cikarttigi kadro haginin cikarttigi her kadrodan daha iyiydi elindekilerle

bu macta cezalilari cikar haginin takimindan bak ne kadrolar cikaracakti hagi

Kafayi bozmussunuz cikan kadroyla.Sana gore o kadro iyi bana gore baskasi,baska birine de daha degisik bir kadro iyidir.Hoca kendine gore istedigi kadroyu cikarir .Sen oyuna, sonuca takimin durumuna bak.Varmi boyle rezalet bir futbol ,boyle bir acizlik.Hagi geldiginden beri hangi macta su hale dustu Galatasaray.Ayip diye bir sey var.

Kafyayi bozmussunuz cikan kadroyla.Sena gore o kadro iyi bana gore baskasi,baska birine de daha degisik bir kadro iyidir.Hoca kendine gore istedigi kadroyu cikarir .Sen oyuna, sonuca takimin durumuna bak.Varmi boyle rezalet bir futbol ,boyle bir acizlik.Hagi geldiginden beri hangi macta su hale dustu Galatasaray.Ayip diye bir sey var.

haginin hangi macinda boyle eksikler vardi deplasmanda?

Git allahini seviyorsan ne eksigi yahu.Hagi 8 hafta forvetsiz ,transfersiz oynadi be yuh yani.

Hagi forvetsiz oynadı yani?

evet zaten mukemmel oynadigimiz haftalardir o haftalar

Ben superdik ucuyorduk demiyorum.Gercek su Hagi bu takimdan Maximuma yakin verimi almistir.En azindan %90 , benim icin gecerli olan bu.Akli basinda adam seneye kendisiyle devam ederdi.Sonucta kimse kalkipta 18 oyuncuyuda degistiremez.O zaman belli bir ritim yakalayan hocayla devam edip eksikleri degistireceksin.

Ben superdik ucuyorduk demiyorum.Gercek su Hagi bu takimdan Maximum yakin verimi almistir.En azindan %90 , benim icin gecerli olan bu.Akli basinda adam seneye kendisiyle devam ederdi.

Tamam işte Rijkaard'da 2-3 katı, yani %200-300 arası verim almıştır.Bizim için geçerli olanda budur.

20 hafta geçmiş. 2 tane TD değişmiş. Hala Rijkaard 'ta suç.

Tamam işte Rijkaard'da 2-3 katı, yani %200-300 arası verim almıştır.Bizim için geçerli olanda budur.

Gec bu isleri Rijkaard bir onceki sene farkli isimlerle 3. oldu ,oynadigimiz oyunda ortadaydi.Sen takimin basinda 3 transfer sezonu gecirip ,takimida bir sene calistirdiktan sonra,kalkar karpaty denen takima elenir ilk 8 macta rezalet oyunlarla 4 maglubiyet alirsaniz gidersiniz.

Gec bu isleri Rijkaard bir onceki sene farkli isimlerle 3. oldu ,oynadigimiz oyunda ortadaydi.Sen takimin basinda 3 transfer sezonu gecirip ,takimida bir sene calistirdiktan sonra,kalkar karpaty denen takima elenir ilk 8 macta rezalet oyunlarla 4 maglubiyet alirsaniz gidersiniz.

o takim hakem dallamasi olmasa atletico madridi eliyordu

sen hayal aleminde yasiyorsun

karpatyye elenmemiz tamamen yerine iki solbek aldirdigi halde oynatmak zorunda kaldigi baltanin gozumuze sokmasidir bu gercegi

Kusura bakma Baltanın omuzu ile asist yapacağını tahmin edemedi.

Gerekli arkadaşlar, gerekli cevapları vermiş.Bana söz düşmez bu saatten sonra :)

Keita vardi diye mac kazaniyorduk kendinizi Rijkaardciliga kaptirmayin.

ay don dink so bro

ay don dink so

bu keitada olmasa rijkaard nasıl maç kazanacaktı acaba ? :sad007:

cok iyi oynamistik da is baltanin omzuna kaldi degil mi

iyi oynayamamak var

curling oynamak var

su an curling oynuyoruz

kadro ortada reis bir sekilde bir seyler yapiyorduk

atleticoya karsi kotu oynadik diyenler burada

atletico su an bizi havada karada

ama o zaman hakem yardimiyla

istedigimizi yapamiyorduk iyi oynayamiyorduk barcelona degildik belki

ama kafasi kesilmis tavuklar gibi ordan oraya kosturmuyorduk

bu nedenle derimki

FR kadro kalitemizin ustunde top oynatiyordu

dik kafali olmasa adam gibi topcular aldirsa idi keske

ama oda onun sucu elimde kim olsa oturturum sistemi dedi

nah oturtursun bunlarla

iyi oynayamamak var

curling oynamak var

su an curling oynuyoruz

kadro ortada reis bir sekilde bir seyler yapiyorduk

atleticoya karsi kotu oynadik diyenler burada

atletico su an bizi havada karada

ama o zaman hakem yardimiyla

istedigimizi yapamiyorduk iyi oynayamiyorduk barcelona degildik belki

ama kafasi kesilmis tavuklar gibi ordan oraya kosturmuyorduk

bu nedenle derimki

FR kadro kalitemizin ustunde top oynatiyordu

dik kafali olmasa adam gibi topcular aldirsa idi keske

ama oda onun sucu elimde kim olsa oturturum sistemi dedi

nah oturtursun bunlarla

Yeter artik yani.Bu seneye gelin kardesim. O zaman farkli oyuncular vardi.Arda sakat degildi ,Keita vardi falandi filandi.Ayhan ile Kewell bir sene daha gencdiler..Bir suru faktor var.Sen bize bu sene ne yaptigini anlat istersen.

Gecen sene en buyuk silahimiz Keita'ydi, o olmasa cok daha kotu durumda olurduk. Bazi maclari tek basina aliyordu.

Ben yine Rijkaard tartismasina girmek istemiyorum reis, sadece her maglubiyetten sonra adami sanki bizde cok buyuk isler basarmis gibi anlatmasinlar onu istiyorum. Rijkaard'in takimin bu hale gelmesindeki payi buyuk cunku. Bu takim kalitesiz degil, bu takim kotu degil. Sadece moralman hepsi cokmus ve maclara asilamayacak hale gelmisler. Cogu kalacak mi gidecek mi bilmiyor. Takimda ve kulupte birlik yok, boktan bir ortam var. Transferler, iyi bir teknik kadro ve yeni yonetimle takim duzelir.

Geri
Üst Alt