Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Fenerbahçe'den ve Rusya'dan kovulan Hiddink? Fiorentina ve Milan'dan kovulan Terim? Aaa? Dur dur, onlar gururuyla bıraktı değil mi?

Fatih terim tarihinde hiç bir kupası olmayan galatasaraya kupa aldırdı.Milli takımla avrupa 3.sü oldu.Fatih terimin kariyeri rijkaardtan üstün.Teknik direktör olarak tabii.Rijkaardın futbolculuğuna laf yok

Tarihinde hiç kupası olmayan Galatasaray hangi takım?

Onur, ben yine gereksiz bir tartışma girdabına giriyorum, yoramam kendimi. Birileri nasılsa benim yerime konuşacak ama sen hep tek konuşacaksın.

Hala Rijkaardın tartışması yapılıyor olması saçma..İzleyelm görelim..Rijkaard bi klüp bulsun kendine oynatsın başka bi takımı görelimmm ;)

Tartışmaya gerek yok. Rijkaard bu kötü takıma kapasitesinin 4 5 katı üzerinde futbol oynattı.

Başka takım çalıştırısa o takımı perişan bir hale getireceğine eminim.Belki o takımın taraftarlarıda futbolculukta yaptığı kariyere aldanıp büyük hoca diye savunurlar

tamamen hatali dusundum zamaninda diyememenin yan etkileri

Onur acaba düşünmüyor mu bu kadar kişi böyle düşünüyor acaba ben mi haksızım diye ?

Haklısın, Rijkaard daha erken kovulsa şuan Kasımpaşa ve Buca bizim üstümüzdeydi. Rijkaard yerine de, Hagi gelseydi bu sene Bank Asya'da tekrar lige çıkmaya çalışan bir takımdık büyük ihtimalle.

Ben yönetimin sadece Rijkaard konusunda yaptigi hatalari saymistim. Ama haklisin, onu da ekleyebiliriz :

1- Rijkaard'in 2009-2010 sezonu basinda takimin basina getirilmesi

2- Rijkaard'in geç kovulmasi

3- Rijkaard'in kovulmasindan sonra çok daha kötü 'teknik adamlarin' getirilmesi

Ama hatalarin tamami birbirine bagli. Mesela Rijkaard getirilmese kovulmayacakti. 2009-2010 sezonunun basinda iyi bir teknik direktör getirmis olsak Hagi ve Bülent Ünder ile ugrasmak zorunda kalmayacaktik.

Onur'a niye cevap yazılıyor anlamadım. Adam yardırıyor. 19-10-9 ezberlemiş yazıp duruyor. Sayısal oynayın derim, vardır bi keramet.

Onur'a niye cevap yazılıyor anlamadım. Adam yardırıyor. 19-10-9 ezberlemiş yazıp duruyor. Sayısal oynayın derim, vardır bi keramet.

Gönül rahatlıyla rijkaard şu takımda başarı oldu diyebiliyormusun?Diyemiyorsan büyük hoca olduğunu nasıl iddaa ediyorsun

Gönül rahatlıyla rijkaard şu takımda başarı oldu diyebiliyormusun?Diyemiyorsan büyük hoca olduğunu nasıl iddaa ediyorsun

Oynattığı maçların yarısını kazanmış. Başarılı oldu falan demiyorum hacım, bu yüzden inatla tartışmaya çekme beni. Yazmak istemedikçe ders istiyorsun, madem öğrenmek istiyorsun bir şeyler oku, bugüne kadar yazılmış bütün Rijkaard mesajlarını mesela, ufkun açılır belki.

Ben yönetimin sadece Rijkaard konusunda yaptigi hatalari saymistim. Ama haklisin, onu da ekleyebiliriz :

1- Rijkaard'in 2009-2010 sezonu basinda takimin basina getirilmesi

2- Rijkaard'in geç kovulmasi

3- Rijkaard'in kovulmasindan sonra çok daha kötü 'teknik adamlarin' getirilmesi

Ama hatalarin tamami birbirine bagli. Mesela Rijkaard getirilmese kovulmayacakti. 2009-2010 sezonunun basinda iyi bir teknik direktör getirmis olsak Hagi ve Bülent Ünder ile ugrasmak zorunda kalmayacaktik.

Sen varya inanilmaz bir troll'sun , harbi muthis, saskinlikla izliyorum

Onur sence dünyanın en iyi hocası kim şu an ?

O isim gelse bizim takıma kaçıncı olabilir en fazla :) Mesala 3.sıradan daha yukarı oynatabilir mi bizi.Nasıl başarır bunu ?

Feldkamp zamanında rakipler bu kadar iyi,Galatasaray da bu kadar kötü değildi ama neyse teşekkürler cevap için :)

Geri
Üst Alt