Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

İkide bir bu konu niye hortluyor?Burda bir şeyler yaptı da biz mi göremedik?Enkaz bıraktı gitti

Enkazı Rijkaard'ın değil de, Adnan Polat'ın bırakıtğını anladığımız gün, Galatasaray taraftarı olarak 15 yıl önceki akla ve zikre geri sahip olacağız.

Sana sallayanlardan, cekemeyenlerden bile anlasiliyor buyuklugun ...

Frank Rijkaard: O ortamda başarı olmaz '24 Mart 2011'

Sarı-kırmızılı kulüpte çok sesli bir ortam bulunduğunu belirten Rijkaard, "Kulüpteki herkes benden hesap soruyordu. Böyle kaos ortamlarında başarılı olmam imkansız" ifadelerini kullandı.

Cevap: Frank Rijkaard: O ortamda başarı olmaz '24 Mart 2011'

İster iyi ister kötü senide harcamasını bildiler kıvırcık adam şu takımın başında seni görmek bile yetti!

Cevap: Frank Rijkaard: O ortamda başarı olmaz '24 Mart 2011'

Şu takıma 50 katı guzel futbol oynattın tşk ederiz Reis bilemediler değerini..

Barcelona bile yillar sonra HALA Rijkaard'a tesekkur ediyor resmi sitelerinde :)

Biz etmiyoruz ama

T.Direktörlüğüne diyecek birşey yok,ama başarılı olmadı.

Teknik direktor değil diyenler kosmaya baslayın

Reis seneye büyük ihtimal Twente'nin basinda olacak, MPH Arabistan'dan bir takimla anlasmis.. Twente yönetimi de tika taka futbol oynayan bir hocayla anlasmak istiyormus, ilk sirada Rijkaard var..

Insallah basarili olur da ona iyi hoca degildi diyenleri utandirir gerçi pek utanacaklarini sanmiyorum ama... Eline iyi bir kadro verildiginde neler yapacak, hepimiz görecegiz..

umarim eline iyi bir kadro verilir orda ve sahasinda belgrad ve 3. sinif ukrayna takimlarini yener [amin]

keita icin "ya o ya ben" demis :o bre hiyar, keita'yi biraksaydin keske takimda 8. haftada postayi yiyeceksen

gule gule kivircik hirbo

Reis seneye büyük ihtimal Twente'nin basinda olacak, MPH Arabistan'dan bir takimla anlasmis.. Twente yönetimi de tika taka futbol oynayan bir hocayla anlasmak istiyormus, ilk sirada Rijkaard var..

Insallah basarili olur da ona iyi hoca degildi diyenleri utandirir gerçi pek utanacaklarini sanmiyorum ama... Eline iyi bir kadro verildiginde neler yapacak, hepimiz görecegiz..

MHP mi ? :o

Tamam Michel Homme Prude

umarim eline iyi bir kadro verilir orda ve sahasinda belgrad ve 3. sinif ukrayna takimlarini yener [amin]

keita icin "ya o ya ben" demis :o bre hiyar, keita'yi biraksaydin keske takimda 8. haftada postayi yiyeceksen

gule gule kivircik hirbo

Hakan Balta olmasaydi bu vasat kadroyla o takimi da yenecekti Hayri reis merak etme.. Keita'yi istememesi tam bir balon... Adnan Polat'in uydurmasi, isine gelince inaniyorsun hemen o adamin sözüne.. Keita'ya para veren kulüp vardi, Adnan Polat satti.. Rijkaard'i dinledigi için falan degil.. Rijkaard Servet'i istemiyordu, onu niye satmadi çünkü talipleri yoktu..

Dos Santos kendi demisti; "Rijkaard bana seni solda, Arda'yi ortada, Keita'yi sagda oynatacam, seneye bonservisini alacagiz demisti, ama almadilar, ben hiç birsey anlamadim" demisti..

Gerekli ortam olusturamadilar, insallah Twente'de basarili olur, efendiligiyle herseyi hakediyor reis ;)

keita'yi istemedigini haldun ust de soyluyordu. ayrica balta isi bahane, belgradi da zar zor eledik.

gio anekdotunu bilmiyorum ama onun da yalan olma ihtimali var kabul edersin ki.

Küme düşürür hayırlısıyla! Bu adam elinde dünyanın en iyi futbolcuları olsun saçma sapan yerleştirsin ama futbolcular oynayıp onu kurtarsın alışmış. Madem çok iyi futbolcular olacaksa kahveci Osman dayıyı koysak o bile yönetir takımı.

Geri
Üst Alt