Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Kendi verdiğin örnekteki yazarın yazdığı yazıya hiç dokunmadan ekliyorum

Bu yorumun Tarihi 2001, An intibari ile geçmiş seneler bu yazara ve bunu feyz gösterenlere kapağı takmış olup, kendisinin "Barcelona" kariyerini başarılı sonlandırdığını gösterir.

2007 dönemi entrylerine bak.Görevi bıraktığı dönem yani.2. ve 3. sayfalar

2007 dönemi entrylerine bak.Görevi bıraktığı dönem yani.2. ve 3. sayfalar

Ne bakıcam :) Adam şampiyonlar ligi kupasını kazanmış kainattaki herkezin takdirini kazanmış, tutupta değerli vaktimi sanamı harcıyım..

Ne bakıcam :) Adam şampiyonlar ligi kupasını kazanmış kainattaki herkezin takdirini kazanmış, tutupta değerli vaktimi sanamı harcıyım..

Harcamayacaksan tartışmaya niye giriyorsun o zaman?Kendin gelip bende alıntılamışsın sonra boş boş konuşuyorsun

İspanyada her zaman Barcelonayı tuttuğum için o sezonlardaki maçları hep izledim.Bilmediğim falan uydurma yani.İşin garip tarafı Rijkaard hep tuttuğum takımlara musallat oluyor.Şimdi yine herhangi bir ülkede tuttuğum takıma gider

Uydurmuyorum, takip ettiysen bir şeyleri de görmen gerekirdi. Göremediysen boşuna izlemişsindir, Rijkaard'ı teknik direktör olarak beğenmeyebilirsin ancak saçma sapan b.k atmak için mantıksız argümanlar koyma ortaya. Ayrıca o kadar iddaalıysan neyi yapamadığını analiz edip anlat, ondan sonra gelen Guardiola takımı toparladı gibi bir şey deme ama. Rijkaard - Guardiola geçişinde bir çok şey değişti o takımda.

Harcamayacaksan tartışmaya niye giriyorsun o zaman?Kendin gelip bende alıntılamışsın sonra boş boş konuşuyorsun

Ağır ol biraz ayrıca.

Uydurmuyorum, takip ettiysen bir şeyleri de görmen gerekirdi. Göremediysen boşuna izlemişsindir, Rijkaard'ı teknik direktör olarak beğenmeyebilirsin ancak saçma sapan b.k atmak için mantıksız argümanlar koyma ortaya. Ayrıca o kadar iddaalıysan neyi yapamadığını analiz edip anlat, ondan sonra gelen Guardiola takımı toparladı gibi bir şey deme ama. Rijkaard - Guardiola geçişinde bir çok şey değişti o takımda.

Rijkaard neyi yapamıyor biliyor musun?Yaz kampı,antrenman bunlardan zerre anlamıyor.Çalıştırdığı takımlardaki oyuncular sürekli fiziksel olarak güçsüz durumda.

Mehmet Topal bizdeyken son sezonunda nasıldı şimdi nasıl?Aynı şekilde Cana bize gelemeden önce harikaydı verimsiz bir yaz kampından sonra kötü bir sezon geçirdi.Bunlar basit 2 örnek.Rijkaardla performansı düşmeyen oyuncu yok.Bu tesadüf değil düzgün yapılmayan antrenmanların sonucu

Ağır ol biraz ayrıca.

Namık, ağır olması gereken birçok kişi yazdı bu konuya.aynı uyarıyı onlara yapta.ağır olsunlar.

Ağır ol biraz ayrıca.

Rijkaard neyi yapamıyor biliyor musun?Yaz kampı,antrenman bunlardan zerre anlamıyor.Çalıştırdığı takımlardaki oyuncular sürekli fiziksel olarak güçsüz durumda.

Mehmet Topal bizdeyken son sezonunda nasıldı şimdi nasıl?Aynı şekilde Cana bize gelemeden önce harikaydı verimsiz bir yaz kampından sonra kötü bir sezon geçirdi.Bunlar basit 2 örnek.Rijkaardla performansı düşmeyen oyuncu yok.Bu tesadüf değil düzgün yapılmayan antrenmanların sonucu

Rijkaard'i elestirenler üzülerek söylüyorum komik duruma düsüyor..

Rijkaardın çalıştırdığı takımdaki hiç bir oyuncu geçmiş yıllardaki kadar iyi oynayamaz takımdan ayrılan oyuncu ise çoşar.Bu kadar net.Takımdaki oyunculardan yüzde 20 verim alabiliyor.Oyuncuların fizikleri,kondüsyonları kötü durumda oluyor.Doğru düzgün antrenman yaz kampı olmayınca o oyuncu kalitesiz bu oyuncu kalitesiz diye sallamak kolay

Onur kendi kendine takılsın bu başlıkta, yazık.

Sıvamaya geçtin galiba Onur.

Ne demek niye?Geçen seneki takımla,bu sene başında ki takımla,Rijkaard sonrası takımın farkını görmemiş olsak neyse.Sadece Serkan Kurtuluşun performansı bile yeter görmek isteyene.

Ya herşeyi geçtim sanki sadece Rijkaard vardı bu takımın başında,Neeskens vardı be takımda.O da mı "adam" değildi?

Bugün bile herhangi bir Barcelona zaferinin ardından Rijkaard'ın ismi futbolcusundan tut ülke medyasına kadar birileri tarafından zikrediliyorsa, üzerine söylenecek laf yoktur.

Rijkaard Galatasaray'da başarısız olmuş olabilir. Ama bu onu kötü bir hoca yapmıyor maalesef.

Bu adam hiç mi takım çalıştırmayacak?O zaman gerçek ortaya çıkacak zaten.Size göre Skibbede büyük hocaydı Frankfurtu mahvetti bu sene

Rijkaard'ın o işlerden anlaması gerekmiyor. Seninle tartışmak için en baştan başlamamız lazım, bir futbol takımı teknik olarak nasıl yönetilir, kimin ne görevi vardır bunları bildiğinden emin misinde gelip bu kadar saçma bir tez atıyorsun ortaya ? Bak, koordinasyon ayrıdır, görevini yapmak ayrıdır, fizik kısmına başka adam bakar bu kişi konusunda yanlış tercih olabilir ancak o programları yaptırması gereken o işe bakan adamdır.

Diğer yandan fiziksel problemler Barcelona'da olmamıştı neden mi ? Sözde profesyonellik diye bir şey var ülkemizde, Harry Kewell denilen adam kendisini fizik olarak geliştirirken Topal geriliyorsa bu noktada hata hocada değildir. Profesyonel futbolcu olmayı sabah 1.5 saat idmana çıkmakla yapılıyor zanneden oyuncular varsa bunları geliştirmek çok ama çok zordur. Söylediğin bu örnekle diğer savunduğun fikrin uzaktan yakından alakası yok ayrıca. Bu adamın görevi taktik ve sistem ve takım içi koordinasyonu sağlamak. Bunu Galatasaray'da başardı mı, hayır ? Ancak hep dediğim gibi istediği şeyler yapılmadı, sene başında bas bas bağırdı adam KADRO KALİTESİZ diye. Tahmin ediyorum o zaman KADRO YETERLİ diyen adamlardan biri de sendin, söylediklerinin doğru olduğunu hepimiz gördük ki ben yine de diyorum RİJKAARD BAŞARILI OLAMADI. Bu şartlarda olması da çok zordu çünkü ama sen Rijkaard Barcelona'yı batırdı diyorsun, bu boş konuşmaktan başka bir şey değil.

Bu adam hiç mi takım çalıştırmayacak?O zaman gerçek ortaya çıkacak zaten.Size göre Skibbede büyük hocaydı Frankfurtu mahvetti bu sene

Skibbe de Rijkaard gibi, yahu sen futboldan hakkaten hiç anlamıyor olmalısın Skibbe'nin bizde yaptıklarını göremiyorsan.

hadi lan, amacı belli adamla tartışma yapılmaz.Kafanızda belirli bir konu var, onun üstüne nasıl gideyim, nasıl tartışma çıkarayım.Bırakın oğlum.Adam gitti.Ölse bu başlığa gelip vay lavuk, rottterdamı küme düşürdü, bize bunları yaptı diye ağlayacaksınız.

merih bir daha soyleyecegim bu cok gerizekalica bir mesaj umarim farkina varmissindir.

aman sorma ne hirs yaptim senin gibi cahile onu demek icin

Geri
Üst Alt