Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

İlyas dün de aleksi koymustun sanırım te allam

Dibe batmış Gio´yu alıp,Arda´yı Atl Madrid maçlarında forvet oynatırım düşüncesi ibretlikti harbiden.

O turu alıyorduk neredeyse. Turu incecik bir çizgiyle elimizden kaçırdığımız için mi tüm bunlar şimdi?

mesaji goremiyorum

Hayri Cund, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.

Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.

justice

mesaji goremiyorum

Hayri Cund, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.

Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.

justice

fbli bile girebiliyor Cund daş giremiyor adalet.

Tartışmaktan bıkmadınız mı beyler? Galatasarayda başarısız oldu işte neyini tartışıyorsunuz ki?

mesaji goremiyorum

justice

Dün Alex'in resmini koyanları tepki için Adnan Polat'ı avatar yaptım Hayri.Onu anlattım. :)

sevgili modlar İlyas'In avatar koyması yasaklansın :mad

Büyük futbol dehasını(!) Avrupada isteyen çıkmamış.Arabistan Milli Takımını çalıştıracakmış :D

Sizi de bu forum dışında bir yerde barındırmazlar diyeceğim ama foruma ayıp olacak.

Çok şansız adam ya.Şimdi orda kadroyu beğenmeyecek yine.Hep kalitesiz kadrolar bu adamcağıza denk geliyor.Yoksa var ya alınmadık kupa falan bırakmayacak ha.Sparta Roterdamı çalıştırırken kadrosu kötüydü,Barcelonayla Realin 20 puan gerisinde kalırken kadrosu kötüydü,bizde kadrosu kötüydü muhtemelen Arabistanda da öyle olacak.Şu adama Dünya Karması gibi bir kadro versek bakın görün o zaman alınmadık kupa bırakıyor mu?

Geri
Üst Alt