Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Büyük hoca deyip Haginin antrenörlüğü ile mi kıyaslıyorsunuz sonra? Haginin kendisine sorsak kötü teknik direktör olduğunu kendisi bile söyler zaten

Hagi'nin antrenörlüğü ile kıyaslamıyorum. Mesajın tarihine bakarsan, Hagi gelecek dertler bitecek diyenlere yönelik mesaj o.

Seri mağlubiyete bağlamıştık o sıralar.Ve FR'nin elindeki takımla ne mucize işler yarattığı ortaya çıkmaya başlamıştı :ka19:

Yani problem yok

Rijkaard'ın sene başı aldığı galibiyetler olmasa Hagi küme düşürecekti.

Utanmadan üstada laf atmayın.

Rijkaard'ın sene başı aldığı galibiyetler olmasa Hagi küme düşürecekti.

Utanmadan üstada laf atmayın.

sene başında galibiyet mi 8 maç 4 galibiyet 4 mağlubiyet tarihimizde yok böyle bir rezillik, son 8 maçta ne zaman 4 yenilgi almışız biz uefa'dan dandik karpaty'ye elenmemizde cabası hala savunuosunuz şu kıvırcık salatayı..

sene başında galibiyet mi 8 maç 4 galibiyet 4 mağlubiyet tarihimizde yok böyle bir rezillik, son 8 maçta ne zaman 4 yenilgi almışız biz uefa'dan dandik karpaty'ye elenmemizde cabası hala savunuosunuz şu kıvırcık salatayı..

Adnan Polat'a sor o kadroyu sen.

Keita yerine Serdar Özkan'ı falan almalar

Sivas maçına çıktığı kadroya,taktiğe bakmak hocalığına yeter bu kıvırcık adamın.

Galatasaray'ın en aciz ve en kötü hocasıdır.

Bu bir Ünder iki.

Adnan Polat'a sor o kadroyu sen.

Keita yerine Serdar Özkan'ı falan almalar

fatih hoca gibi masaya yumruğunu vuran bir adam olsaydı adnan polatla sezgin bu başıboşlukların hiçbirini yapamazdı emin ol rijkaard yumuşaklığının kurbanı bu kadar umursamaz her denilene eyvallahcı olursa sonuç normal.

üçüncülüğe "başarılı olduk" dedi. geçin...

fatih hoca gibi masaya yumruğunu vuran bir adam olsaydı adnan polatla sezgin bu başıboşlukların hiçbirini yapamazdı emin ol rijkaard yumuşaklığının kurbanı bu kadar umursamaz her denilene eyvallahcı olursa sonuç normal.

Bu FR'nin suçu değil işte.Takımı Sezgin'e köpek yapan Polat'ın suçu.

Elinde Serdar Özkan varken Mou da olsa farketmez.Adam yine iyi idare etti.

Şimdi öyle değil ama o dönem öyleydi.Rijkaardı savunanların argümanı siz Fatih Terim gibilerine layıksınız,Rijkaardı anlayamıyorsunuzdu.Çok net hatırlıyorum.

Bütün sayfaları tek tek okudum üşenmeyip.Nasıl bir manyaklıksa

Bunun üzerinden elizabethe mi kalkışıyorsun? Yukarda örnekler vermişsin ya koysana onların bu ve benzeri konseptteki yorumlarını:o

Aslında bir halt hatırladığın yok lan.Özelden genele sonra o genelden tekrar özele inip kurmaca bir olay örgüsüyle çıkarımlarda bulunuyorsun.

SunduĞun argümanların hiç biri Rijkaard-Terim denklemi kurmuyor.

Benim anlamadığım Rijkaard'ın yaşı genç daha.

Adamın acelesi yok ki bir takımı çalıştırmak için

Onur'un söyledikleri genel olarak doğru. Fatih Terim gelmeden önce kimlerle ne tartışmalar yaptım ben. Çok hararetli olan konular silindi bile. İsim verebilirim ama gerek yok. Bu muhabbetler döndü Fatih Terim futboldan çakmaz Rijkaard şöyle böyle dendi bunları net hatırlıyorum. Oyuncu yetiştirme-bulma mevzuundaydı özellikle benim yaptığım tartışmaların içeriği. Tek tek Fatih Hoca'nın kimleri çıkardığını, güvendiğini Hagi transferi için neler yaptığını vs yazmıştım hatta. Ey gidi günler o zamanlar hiç üşenmezdim de...

Ben kesinlikle F.Terim'i istemiyordum.2. dönem gibi olmasını bekliyordum.

Ama Fatih Hoca eskisi gibi değildi bu sezon onu anladık.

Mevzu o değil A.Ö.G. Konu Onur Gürel'in ego tatmini için yaptığı saçmalıklar.Takıntı derecesinde birini savunması/yermesi...Yoksa kimlerin neleri var bu forumda uğraşsan neler bulup çıkarırsın ortaya.

Onur Gürel senin geçen sene yazdığın 2 mesajı buraya koyarsam foruma girecek yüzün kalmaz, sus o yüzden.

Onur Gürel senin geçen sene yazdığın 2 mesajı buraya koyarsam foruma girecek yüzün kalmaz, sus o yüzden.

Ne alaka ki? Benim herhangi bir konuda saçmalamam Rijkaardın kötü bir teknik direktör olduğu gerçeğini mi değiştirecek yani?

Olum ne kadar saçma sapan şeyler konuşuyorsunuz lan? Övdüğünüz Fatih Terim bile girmek istememişti o takımın içine, o kadar konuşuldu sonra ailevi mesele diyip gelmedi, 1 sene olmadan imza attı neyin kafası bu?

Madem takım aslında o kadar da kötü değildi, Fatih Hoca niye gelmedi? O takımı o kadar iddaalıyım ki forumdan 11 tane adam çıkarsak ve takıma form yüklesek yenerdik.

2 maçta madara olduğumuz Karpaty'in kadrosundan kötü değildi en azından o zamanki kadro..

Ufuk, Neill, Ali Turan, Barış, Arda, Baros, Mustafa Sarp, Ayhan, Hakan Balta, Servet, Serdar Özkan

İkinci maça bu 11 ile çıkmıştık. Arda, Neill, Baros dışındakileri mahalle maçına çağırmam. Çok net.

O takımdan 5 tanesi bu sezon hiç top oynamadı, 3 tanesinin takımı küme falan düştü veya düşmek üzereydi, 1 tanesi futbolu bıraktı, 1 tanesinin ne yaptığını bilmiyorum, 1 tanesi UEFA kupası aldı. Ahanda böyle bir takımdı. Allahtan Fatih Terim falan zeki adamda biletini kesti hemen Servet, Barış gibi adamların.

Göreceli. Karpaty'den kaç oyuncu alırdın bizim kadroya mesela ? Ayrıca Barış, Ayhan, Sarp üçlüsünü aynı anda oynatmak zaten başlı başına tez konusu ama geçmiş gitmiş günler. Tartışmanın pek de bir anlamı yok.

Geri
Üst Alt