Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Ne alaka ki? Benim herhangi bir konuda saçmalamam Rijkaardın kötü bir teknik direktör olduğu gerçeğini mi değiştirecek yani?

Sen hıyarlık yapıyorsun. Kötüyse kötü yıl olmuş 2012 yala bu başlığa girip, kin kusuyorsun.

Göreceli. Karpaty'den kaç oyuncu alırdın bizim kadroya mesela ? Ayrıca Barış, Ayhan, Sarp üçlüsünü aynı anda oynatmak zaten başlı başına tez konusu ama geçmiş gitmiş günler. Tartışmanın pek de bir anlamı yok.

Hiç izlemedim, o maçları bile izlemedim ben. Ama eminim ki Serdar Özkan, Ali Turan gibi adamlardan daha iyi oyuncuları vardır.

Kadro kötüydü 2. yılda özellikle bencede. Beşiktaşa,Fenere yenilsek bir şey demem ama Anadolu takımlarına bile sürekli yeniliyorduk.Onlardan da kötü değildi. İlk yıl ki kadro ise gayet iyiydi bence

Kadro kötüydü 2. yılda özellikle bencede. Beşiktaşa,Fenere yenilsek bir şey demem ama Anadolu takımlarına bile sürekli yeniliyorduk.Onlardan da kötü değildi. İlk yıl ki kadro ise gayet iyiydi bence

oke.

Kral bir hocaya rezil bir kadro verilince olacağı buydu...:ka21:

elano keita neill arda kewell baros m.topal jo giovanni dos santos vardır illa bi dünya daha topçu :D bayağa rezil bi kadro

edit : her nekadar barış ayhan performans olarak çok çok kötü olsalardı o sezon.ondan önceki sezon şampiyon bi takım oldugumuz ve ayhanla barışın banko 11 de oldugunuda uunutmamak gerekir.ya nerden bakarsan elinde kalıyor bu adam.kötüydü işte kabul edinde kapatın konuyuç

İkinci yılı bence rezildi beyler...:ka21:

Mustafa-Barış-Ayhan'la oynadık la...

Kewell-Baros-Arda harici kim vardı...?

İkinci yılı bence rezildi beyler...:ka21:

Mustafa-Barış-Ayhan'la oynadık la...

Kewell-Baros-Arda harici kim vardı...?

misimovic falan alındı.çok beğendiğiniz cana alındı :D ya çok daha kötü kadrolarla oynadık.saidoo oynadı bu takımda.gerets zamanı inamoto oynadı.orhan ak cihan haspolatlı beklerinle şampiyon olduk mesela.olabilir yav uyuşmamıştır mantelitesi takımla.Farklı sistemler denemiştir başarısız olmuştur.Olabilir dünyanın sonu değil evet başarısız oldu demek :D hep yazardım kavga ederdim milletle hala söylüyorum.o adam hiç bi takımda başarılı olamaz.zaten arabistanı falan çalıştırıyordu en son.ajax a falan gider en fazla.iyi bi insan başarılı olmasını isterim ama olamaz bence.

Ben CANA'yı sadece kişilik olarak beğeniyordum...

Misimovic tutmadı...

Yapacak bişey yok bunda Rijkaard'ı suçlamak gereksiz yani...

Şimdi sevmiyorum diye yalan atacak halim yok. 2. senedeki kadro eziyet gibi kadroydu.Ama kendi hatalarıyla zaten kötü kadroyu daha da kötüleştirdi.Cana hep yedekken Sarp oynuyordu

Misimoviç'in geldiği tarihe dikiz :ka19:

1 Eylül mü neydi

Ben CANA'yı sadece kişilik olarak beğeniyordum...

Misimovic tutmadı...

Yapacak bişey yok bunda Rijkaard'ı suçlamak gereksiz yani...

yani hep futbolcular mı suçluydu abi:) oynatılamadı değil.oynayamadılar diyosan. öle olsun ne diyeyim şimdi sene olmuş 2012 tartışmanın anlamı yok rijkaardada arabistanda başarılar dileriz.

Ulan gören de Türkiye'ye para yemeye gelen ilk hoca sanacak.

KABULLENİN ABİ HALA SAVUNUYORSUNUZ YOK KADRO KÖTÜYDÜ YOK ŞUYDU YOK BUYDU.

İlk senesindeki kadro kötüydü kimse sallamasın. İlk senesinde Barış, Ayhan ile oynadı ki istersen geçen sene şampiyonlar ligini al, adamlar topçu değilse bi bok yapamazsın. Biz diyelim kötü, siz diyin formsuz, aynı şey. Sol bekin Hakan Balta ki tamamen bitmişti, Servet vardı lan stoperinde. Bu sene yüzüne bakmadığımız, ruhsuz herifin teki. Doğru düzgün kalecin yoktu. Sağ bekin ne yapacağı belli olmayan Sabriydi. Bu kadro mu güzel lan? Kalecin ve defans hattın iğrenç olsun, hücuma Ronaldo, Messi falan koy ne bok yiyebilirler?

Kalede ha kova ha franco vardı ne farkeder olm ya...:D

Futbolcular kalburaltıydı işte geneli itibari ile...:D

2. senesindeki kadro ne kadar kötü olursa olsun Karpaty' ninkinden kötü değildi herhalde.

Ee tabi Karpaty ayarında değildik daha güçlüydük...

Ama kötü kadroydu...

Yani gereksiz tonla isim vardı...

Genede kötü hoca değildi...:ka21:

Geri
Üst Alt