Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Ben kesinlikle F.Terim'i istemiyordum.2. dönem gibi olmasını bekliyordum.

Ama Fatih Hoca eskisi gibi değildi bu sezon onu anladık.

aslında fatih hoca 2.dönemin ilk senesi yine şampiyon yapacaktı ama bu kez karşısında yani BJK'de daha güçlü biri vardı: Lucescu

Bu adamın başarısızlığı ne kötü kadro ne de disiplin. Bu adamın başarısızlığı Türk ligini tanımama eksikliği.

Barış sağ açık falan oynuyordu. Mustafa sarp her maç oynadı, adam köü rezil belli işte ama en çok forma giyen adamların başında gelmesi de enteresan gibi geldi bana. Hataları vardı yani. Adam almıyorlarsa da istifa edip çeker gidersin bana verilen sözler tutulmadı vs diyerek ki muhtemelen öyledir. Ama 50 milyon kez barış ayhan mustafa orta sahasıyla çıkıp farklı sonuçlar beklemek sadece kötü kadro argümanıyla savunulamaz.

takimda cok büyük dengesizlik vardi, offansiv güzel bir hat vardi, tabi forvet yoktu Baros haric. Ama Defans, Kaleci ve orta sahanin büyük kismi rezalet ti...

Sabri oynuyor mu ?

Baris oynuyor mu ?

Server oynuyor mu ?

Hakan Balta icin hala bir baska adam ariyoruz.

Semih geldi allaha sükür.

Zaten Servet gibi bir bela truva gibi adam, resmen bizi yedi. Kalecilerimiz de masallah her gelen sutu iceri aliyordu, buda bi gercek bu da bir rezalet. Ha adamin da sucu vardi, ama biz cok aldaniyoruz, forvet alinca vallahi sanki hersey önemli degil gibi oluyor.

Emre nin bacaklari zaten kirilsin, barosun ayagini mahfetti...

doğumgünün kutlu olsun frank:tiphat:

hala futboldan para kazaniyorsa bu araplarin ayibidir

vay be şaka gibi barış sarp ayhan orta sahasından hamit melo selçuk orta sahası :coffee:

Adam bizde Barça modeli uygulamaya çalıştı (Çünkü başka bir şey bilmiyordu) . Barça'da orta sahada Xavi , Iniesta , ve Yaya Toure (Deco) vardı bizde ise Barış Özbek , Mustafa Sarp ve Ayhan Akman..

Adam bizde Barça modeli uygulamaya çalıştı. Barça'da orta sahada Xavi , Iniesta , ve Yaya Toure (Deco) vardı bizde ise Barış Özbek , Mustafa Sarp ve Ayhan Akman..

6854.jpg

Sabri Barış-Mustafa faktörü ile Fatih HOCA bile şampiyon yapamazdı bizi de.Bu adam da da zaten öyle bir dert tasa yoktu parasını alıp takılıyordu.

diger basliklarda neden sahislarin sac sekline atifta bulunulmamis, bu beyefendinin ayricaligi nedir ?

Ordaki kıvırcık saçı kastetmiyor bence.Kıvrcık adam diyor bencede doğru

Geri
Üst Alt