Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Ben bir sey bilmesem yazmam.

Boyle devam edin, amma bir seyi unutmayin ki,bizden kusura bakma bir şey olmaz bu zihniyyetle

Lucesku sampiyon olmasina ragmen onuda gonderen bu zihniyyetdi zaten.

2002 den beri istikrar denilen bir yok klubde.

Rijkaardi Galatasaray yeni sitem getirecem diyen Adnan POlat olacak baskan olan sahis.

Kendi koltukunu korumak icin adami gonderdi.

Hani Vizyon?hani sitikrar?

Gitdi zaman gecirmek icin Hagiyi getirdi ocakta aklina gelecekklubu zarara ugratacak transferler yapti.

Bunlarin sucu biliyormusun kimdedir.Sendedir senin gibi olan zihniyyetdedir.

Rijkaard' ın gönderilmeyi sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.

aslinda dusunuyorumda 96-2000 arasi ust uste gelen Sampiyonluklar olmasaydida o istikrar olmazmis gibime geliyor.

Abowwww rijkardcılar hortlamış ya la yine ,küme düşüyorduk ağalar küme takım ne oynadığını bilmiyordu 3.bitirdiği sezonda başarılıyım diyordu adam yahu şimdi nerede bilen yok rijkaard diyenler var ya ,söyleyecek söz yok sözün bittiği yerdeyiz.

Ben bugüne Kadar hep Rijkaardi korudum, ve hala arkasindayim.

1,5 sene Galatasray da kaldi TD olarak, bir istedigi transfer yapilmadi, Hagi 3,5 ay mi ne kaldi, istedigi adamlar alindi. Gel de gülme...

Sansizliklara ragmen iyi futbol oynayarak sampiyonluga gidiyorduk. Sezon sonu sonra sil bastan yapildi.

Ama su an Fatih Terim olayinda kimse diyemez, onun istenmedigi adamlar alinmadi. hayi farka bakin F.R. zaminda bedavaya gelen adamlar Sarp, Serdar filan; F.T. döneminde Selcuk gibi adamlar.

Üstüne Rijkaard o son sezon olmasaydi, zaten ikinci lig deydik, 4te 4 yaptigi maclarla kurtardi yinede, gördük sonra digerlerini de...

Ben bir sey bilmesem yazmam.

Boyle devam edin, amma bir seyi unutmayin ki,bizden kusura bakma bir şey olmaz bu zihniyyetle

Lucesku sampiyon olmasina ragmen onuda gonderen bu zihniyyetdi zaten.

2002 den beri istikrar denilen bir yok klubde.

Rijkaardi Galatasaray yeni sitem getirecem diyen Adnan POlat olacak baskan olan sahis.

Kendi koltukunu korumak icin adami gonderdi.

Hani Vizyon?hani sitikrar?

Gitdi zaman gecirmek icin Hagiyi getirdi ocakta aklina gelecekklubu zarara ugratacak transferler yapti.

Bunlarin sucu biliyormusun kimdedir.Sendedir senin gibi olan zihniyyetdedir.

Senin kadar olayları yanlış değerlendiren birini daha görmedim. Ne yapalım, 4 hafta Dany-Cris'i ısrarla oynatılınca evet istikrar mı diyelim ? Kaç maçtır rezil top oynayan Emre'ye aferin koçum devam mı diyelim ? Amrabatı, Melo'yu 2 maç oynatıp 3 maç kenara alarak, her maç ilk Hamit'i çıkararak ritim kazanmalarına engel olunca bravo hocam çok adaletlisin mi diyeyim ? Ben Rijkaard falan anlamam. İçine etti takımın, iyikide gitti. Ama sen Galatasaray'ı çok seviyorsan kafanı kuma gömeceğine maç izlerken biraz düşün nerde hata var diye. Ama burda millete sallamak daha keyifli galiba ? İnsanların niyetini biraz anlamaya çalış, boşa insanlara MOK atma !!

Ben bugüne Kadar hep Rijkaardi korudum, ve hala arkasindayim.

1,5 sene Galatasray da kaldi TD olarak, bir istedigi transfer yapilmadi, Hagi 3,5 ay mi ne kaldi, istedigi adamlar alindi. Gel de gülme...

Sansizliklara ragmen iyi futbol oynayarak sampiyonluga gidiyorduk. Sezon sonu sonra sil bastan yapildi.

Ama su an Fatih Terim olayinda kimse diyemez, onun istenmedigi adamlar alinmadi. hayi farka bakin F.R. zaminda bedavaya gelen adamlar Sarp, Serdar filan; F.T. döneminde Selcuk gibi adamlar.

Üstüne Rijkaard o son sezon olmasaydi, zaten ikinci lig deydik, 4te 4 yaptigi maclarla kurtardi yinede, gördük sonra digerlerini de...

Sonrakiler çok daha iyiydi Rijkaarddan. Rijkaard kalsa total zırvalıklarıyla 2.ligi boylayacaktık.Adnan Polat'ın tek doğru hamlesi futboldan çakmayan bu kavruk abiyi kovmasıydı

vallahi öyle haklisin, ben nasil olabilir ki bi adami iyi diye savunurum, sonucta bu adamin neyi varki kazanmis ? tabiki onun bütün basarilari bizim bütün ülkeyi toplasan yinede geride kaliyor, ama neyse haklisin.

Sonrakiler çok daha iyiydi Rijkaarddan. Rijkaard kalsa total zırvalıklarıyla 2.ligi boylayacaktık.Adnan Polat'ın tek doğru hamlesi futboldan çakmayan bu kavruk abiyi kovmasıydı

Onur vurucam ağzına az kaldı

Senin kadar olayları yanlış değerlendiren birini daha görmedim. Ne yapalım, 4 hafta Dany-Cris'i ısrarla oynatılınca evet istikrar mı diyelim ? Kaç maçtır rezil top oynayan Emre'ye aferin koçum devam mı diyelim ? Amrabatı, Melo'yu 2 maç oynatıp 3 maç kenara alarak, her maç ilk Hamit'i çıkararak ritim kazanmalarına engel olunca bravo hocam çok adaletlisin mi diyeyim ? Ben Rijkaard falan anlamam. İçine etti takımın, iyikide gitti. Ama sen Galatasaray'ı çok seviyorsan kafanı kuma gömeceğine maç izlerken biraz düşün nerde hata var diye. Ama burda millete sallamak daha keyifli galiba ? İnsanların niyetini biraz anlamaya çalış, boşa insanlara MOK atma !!

ac tivimizi sana guzel cevap verdi suan Imparator.

Rijkaard'ı bile hortlatmışsınız ya bu takımla birşey olmaz falan deniyor katılıyorum ama asıl bu taraftarla birşey olmaz... Hakan'a çok kızdım sövdüm falan ama onu yuhalayanların aklına şaştım kaldım...

Arabistan'a total futbolu oynatan efsane.. :ayatollah:

Mou bişey dediyse bi bildiği vardır.

Futbolculuğu 10 teknik direktörlüğü 0.

Yaaa millet yine zırvalamada nirvana yapmış.

Adam takımı çalıştırıyor muydu ben emin değilim.Skibbe'nin bi üst modeli.70 den sonra takım yokları oynuyordu.Aciz bir takımdık.

Kusura bakmayında Arda'lı, Kewell'lı, Baros'lu, Keita'lı, Jo'lu, Dos Santos'lu, Elano'lu, Nonda'lı takımı Yılmaz Vural'a ver onda en kötü 3. olur.

Bugün Terim Yekta'dan yararlanıyor.Sizin o total futbolu oynatan dediğiniz adam Elano'dan yararlanamayıp Barış Özbek'e forma veren adam.

Galatasaray tarihinde o dönemde daha şaşalı bi transfer sezonu hatırlamıyorum.

kor olunce badem gozlu olurmus , Rijkaard'a degil gittigi icin sadece Lucescu'ya aglarim gerisi Fatih Hoca'dan iyi degildi

Galatasaray'dan aldigi paralari iade etmesi gerekir haysiyeti varsa

Ali Ağaoğlu'nun dediği gibi: Fatih Terim'in bağırsağındaki b.k olamaz bu adam. :asd:

Yaaa millet yine zırvalamada nirvana yapmış.

Adam takımı çalıştırıyor muydu ben emin değilim.Skibbe'nin bi üst modeli.70 den sonra takım yokları oynuyordu.Aciz bir takımdık.

Kusura bakmayında Arda'lı, Kewell'lı, Baros'lu, Keita'lı, Jo'lu, Dos Santos'lu, Elano'lu, Nonda'lı takımı Yılmaz Vural'a ver onda en kötü 3. olur.

Bugün Terim Yekta'dan yararlanıyor.Sizin o total futbolu oynatan dediğiniz adam Elano'dan yararlanamayıp Barış Özbek'e forma veren adam.

Galatasaray tarihinde o dönemde daha şaşalı bi transfer sezonu hatırlamıyorum.

Arda dan bi diger takim oyuncularina bakin hepsi nerde...

Geri
Üst Alt