Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard'la Olmaz

"iyi oku" vb. laflara gerek yok. Kendin de dahil olmak üzere kime yönelik kullanmis olursan ol "bir yerleri havadaydi" gibi basit ifadelere de. Üsluba dikkat, hele de admin olarak sana hic yakismiyor.

Ben Pana'yi deplasmanda yendigimizde iyi olan tek seyin sonuc ve Baros'un istikrarli performansi oldugunu söyledim. Kazandigimiz ilk 7 macta dahi icime sinen futbol yoktu ortada.

Basariyi ben oynanan futbolla ölcerim. Zaten iyi oyun su veya bu sekilde skor olarak karsiligini bulur.

Bu günlerde Rİjkaard'ı eleştirenler genelde senin bu söylediğini söylüyorlar, artık dikkate almamaya karar verdim. Çünkü sıkıldım. "Ben o gün de böyle diyordum, ben şöyleydim, ben böyle düşünüyordum" falan, aynı şeyler hep.

Not: Admin olmam futbol konuşmama da, benzetme yapmama da engel olmamalı.

Bu günlerde Rİjkaard'ı eleştirenler genelde senin bu söylediğini söylüyorlar, artık dikkate almamaya karar verdim. Çünkü sıkıldım. "Ben o gün de böyle diyordum, ben şöyleydim, ben böyle düşünüyordum" falan, aynı şeyler hep.

Not: Admin olmam futbol konuşmama da, benzetme yapmama da engel olmamalı.

Komik :) Önce "Pana'yi deplasmanda yendigimizde hepimizin bir yeri havalandi" diyorsun. Ben buna cevaben "Hayir, benim bir yerim havalanmadi, o zaman da böyle düsünüyordum (ve yeri geldikce yaziyordum) diyince de bu sefer "Bugünlerde Rijkaard'i elestirenler böyle diyor" diyorsun :)

biz ne zaman kendi tarzımızı yansıtcaz ki hep aynı şekil boğuş oğlum kazanırız futbolumu oynucaz anlamadım rijkaard yanlış bişey mi söyledi kadro çok mu iyiydi mustafa sarp barış ayhan hangisi adam gibi top çeviriyo devre arası transferler yanlış diyosunuz ama o transferleri karşılamaya binlerce kişi gittik rıdvan dilmen diyodu ya demekki arda yabancı olsa ve gelseydi milyonlar olcaktı orda türkiye de niye sistem uygulamıcaz anlamadım bazıları diyoki bn ilk 7 maçtaki performanstan bile mutlu değildim dedi şok oldum ben o dönemdede forumdaydım kimseden böyle bişey duymadım rijkaard neskens ikilisi ürkiye için şanstır çabuk harcamayalım

Moderatöler'e sesleniyorum, böyle terbiyesizliklere müsaade ediliyor mu? Ediliyorsa herkesle anladigi dilden konusmasini biliriz!

Rijkaard'a dediğin laf ortada.Bu adamın dünyada ismi var birşeyler yapmış ki ismi var.Kim gelecek ? 2002 de 6-0 yenildiğimizde başta olan,2003-2004 sezonunda da devam eden ki o sezonu hiç hatırlatmıyorum o fatih terim mi gelecek ?

Ya da yine kırık çıkık bir alman mı ? Veyahut futbolu yeni bırakmış bir türk mü ? Bak şunu anlamalısın şu anda takımda yıldız isimler var değil mi ? Gerçekten marka değeri taşıyan isimler.Eğer rijkaard olmazsa kusura bakma da başka bir teknik direktörü kimse bir tarafına takmaz... Rijkaard ın ismi yetiyor.

Komik :) Önce "Pana'yi deplasmanda yendigimizde hepimizin bir yeri havalandi" diyorsun. Ben buna cevaben "Hayir, benim bir yerim havalanmadi, o zaman da böyle düsünüyordum (ve yeri geldikce yaziyordum) diyince de bu sefer "Bugünlerde Rijkaard'i elestirenler böyle diyor" diyorsun :)

Pff, bunu da anlayamadın yani, ben ne anlatayım sana. Aga bak, o gün herkesin bi tarafı kalktı dedim ama senin verdiğin şu cevabı sırf eleştirmek için, o günlerde öyle değildim demek için, ilk günden beri eleştirdiğini söylüyor. Ama ben hepinizi o gün görseydim, hepiniz dünyanın en berhudar insanıydınız, geleceğe umutla bakıyordunuz.

Anladın?

Özetle dediğim de şu ki; klasik laflar bunlar artık, o yüzden dikkate almak istemiyorum, almayacağım diyorum. Tamam?

biz ne zaman kendi tarzımızı yansıtcaz ki hep aynı şekil boğuş oğlum kazanırız futbolumu oynucaz anlamadım rijkaard yanlış bişey mi söyledi kadro çok mu iyiydi mustafa sarp barış ayhan hangisi adam gibi top çeviriyo devre arası transferler yanlış diyosunuz ama o transferleri karşılamaya binlerce kişi gittik rıdvan dilmen diyodu ya demekki arda yabancı olsa ve gelseydi milyonlar olcaktı orda türkiye de niye sistem uygulamıcaz anlamadım bazıları diyoki bn ilk 7 maçtaki performanstan bile mutlu değildim dedi şok oldum ben o dönemdede forumdaydım kimseden böyle bişey duymadım rijkaard neskens ikilisi ürkiye için şanstır çabuk harcamayalım

Arada nefes al Ekrem'cim. Keza ''.'' işareti çok işe yarıyor bazen. Fikirlerine de katılıyorum :tiphat:

Bu kadroyla Yilmaz Vural daha basarili olurdu. Berbat fenerden bile 10 fark yedik.

İşte tipik muhalefet taraftarı.Bu dediğinden yola çıkarak sen çok daha başarılı olurdun.Ah şu yönetim yok mu yaa.Yılmaz Vural da haklısın o kadar iyi bir TD ki yıllardır düşmeye oynayan takımların TDliğini yapıyor.Yazık, GS almalı hemen bunu.

Seyrettigi 30 maci merak ediyorsan Ligtv.com'a giriyorsun, orda 2009/2010 sezonunda Galatasaray'in oynadigi lig maclarini izliyorsun, kupadaki 2 adet Antalyaspor macini da esantiyon olarak veriyorlar. 2 tane alana 1 tane bedava baglaminda 1 tane de ASY'de oynanan Galatasaray-Antalyaspor maci kazaniyorsun.

Boş konuşmak bu oılsa gerek.Forvetimiz sakatlanmayana değin çatır çatır puanları topluyorduk.Ama haklısın Arda'nın,Giovanni'nin forvette Baros'tan çok daha etkili olduklarını bilmiyordum.Antalya maçlarına birşey demiyorum,ama yanılmıyorsam o maçta yine Baros yoktu.

Bitmedi! Eziklerle ASY'de yaptigimiz maci izliyorsun(Arda ve Baros yedek).

Arda ve Baros sakatlardı.Aklınca bir tez ortaya atıp bu çocukça fikirlerle desteklemeye çalışıyorsun.Arda oyuna girdikten sonra 10 kişi oynadık,hatırlamazsın bşver.rijkaard maç sonu ''Arda'yı almamalıydım'' diye boşuna demiş.

Hayir, yine bitmedi! Sampiyonluktan kopusumuzun baslangici olan Trabzon'daki Trabzon macini izliyorsun. 1-0 kaybettigimiz macta yalnizca 1(yaziyla bir) oyuncu degisikligi yaptigini görüyorsun.

Harbi işi bilmiyor bu adam.Elinde Ronaldo gibi Xavi gibi oyuncuları var birini de oyuna almamış,tek değişiklik yapmış.Napsak be, harbi sen daha iyi biliyorsun ondan.GSC ailesi olarak 5000 mesaj toplayıp seni aldırmalı bir an önce.

Ciddi ciddi 30 mac analizi yaparim, yormayin beni.

Analizler için teşekkürler.

Pff, bunu da anlayamadın yani, ben ne anlatayım sana. Aga bak, o gün herkesin bi tarafı kalktı dedim ama senin verdiğin şu cevabı sırf eleştirmek için, o günlerde öyle değildim demek için, ilk günden beri eleştirdiğini söylüyor. Ama ben hepinizi o gün görseydim, hepiniz dünyanın en berhudar insanıydınız, geleceğe umutla bakıyordunuz.

Anladın?

Özetle dediğim de şu ki; klasik laflar bunlar artık, o yüzden dikkate almak istemiyorum, almayacağım diyorum. Tamam?

Ama cevap vererek dikkate aldığını belirtiyorsun,bende belirtiyorum ama yapacak birşey yok.Önüne gelen konu açıyor.Buna bir sınır gelmeli.

Anladın?

Beni taniyor musun ? Hayir. Ben ne zaman ne söyledim biliyor musun? Hayir. O zaman ileri geri konusma. Ben Rijkaard'in gelisine nasil sevindiysem, bu isin altinda kalkamiycagini anlayinca o kadar da üzüldüm. Bunu anlamam da cok sürmedi. Varsa benim Rijkaard'a yönelik övücü bir yazim, buraya kopyala da biz de görelim.

Anladin?

Agalar adama çullanmışsınız da futbol hakkında istediği fikri beyan edebilir sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt