Bu kadroyla Yilmaz Vural daha basarili olurdu. Berbat fenerden bile 10 fark yedik.
İşte tipik muhalefet taraftarı.Bu dediğinden yola çıkarak sen çok daha başarılı olurdun.Ah şu yönetim yok mu yaa.Yılmaz Vural da haklısın o kadar iyi bir TD ki yıllardır düşmeye oynayan takımların TDliğini yapıyor.Yazık, GS almalı hemen bunu.
Seyrettigi 30 maci merak ediyorsan Ligtv.com'a giriyorsun, orda 2009/2010 sezonunda Galatasaray'in oynadigi lig maclarini izliyorsun, kupadaki 2 adet Antalyaspor macini da esantiyon olarak veriyorlar. 2 tane alana 1 tane bedava baglaminda 1 tane de ASY'de oynanan Galatasaray-Antalyaspor maci kazaniyorsun.
Boş konuşmak bu oılsa gerek.Forvetimiz sakatlanmayana değin çatır çatır puanları topluyorduk.Ama haklısın Arda'nın,Giovanni'nin forvette Baros'tan çok daha etkili olduklarını bilmiyordum.Antalya maçlarına birşey demiyorum,ama yanılmıyorsam o maçta yine Baros yoktu.
Bitmedi! Eziklerle ASY'de yaptigimiz maci izliyorsun(Arda ve Baros yedek).
Arda ve Baros sakatlardı.Aklınca bir tez ortaya atıp bu çocukça fikirlerle desteklemeye çalışıyorsun.Arda oyuna girdikten sonra 10 kişi oynadık,hatırlamazsın bşver.rijkaard maç sonu ''Arda'yı almamalıydım'' diye boşuna demiş.
Hayir, yine bitmedi! Sampiyonluktan kopusumuzun baslangici olan Trabzon'daki Trabzon macini izliyorsun. 1-0 kaybettigimiz macta yalnizca 1(yaziyla bir) oyuncu degisikligi yaptigini görüyorsun.
Harbi işi bilmiyor bu adam.Elinde Ronaldo gibi Xavi gibi oyuncuları var birini de oyuna almamış,tek değişiklik yapmış.Napsak be, harbi sen daha iyi biliyorsun ondan.GSC ailesi olarak 5000 mesaj toplayıp seni aldırmalı bir an önce.
Ciddi ciddi 30 mac analizi yaparim, yormayin beni.