Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Rijkaard istifa etmeli.geldiğinden beri korkak ve yanlış kadrolarla çıkıyor.formsuz oyuncularda ısrar ediyor.sistem esnekliği yok.oyuncu değiştirmekte çok bekliyor yada değiştirmiyor.hücumcuya ihtiyacımız varken 3 önliberoyla oynamakta ısrar ediyor.iyi bir hoca olduğuna inanmıyorum sakın barcdelona masallarına girmeyin.ordada ronaldinhoyu sol kanatta oynatıp adamı bitirdiğini hatırlıyorum.ama istifa etmez kazandığı paraya yazık olur çünkü.fatih terimin geri gelmesini de kesinlikle istemiyorum.abdullah avcıyı getirebilirsek harika olacağı kanaatindeyim ama çok zor

Cevap: Üzgünüm ama Rijkaard İstifa etsin istiyorum

peki sezon sonu gitmesi garanti olan bu adamı bi sene daha takımda tutmanın anlamı nedir

yeni td gelsin bu yıl alışma evresinin geçirsin takımı tanısın

ondan sonraki sezonu da kaybetmeyelim bari...

Bu yıl gelse yeni TD kurtaracak mı önümüzde ki sezonu adam diyecekki ben şunu şunu şunu istiyorum alınmayacak olmadıysa şu şu şu da olur diyecek alınmayacak tamam o zaman şu tipte bi oyuncu alın diyecek alınmayacak .. Yönetiminden doğru düzgün destek görmeyecek...

Yeni TD değil yeni adam gibi yöneticiler gelsinde bari gelecekten umutlu olalım

Artık istifa etmesi gerekiyor, güle güle Surinam'lı.

Rijkaard'ın Galatasaray'a verecek hiç bir şeyi kalmadı. Geçen sene başında mükemmel bir kadromuz vardı. Tek tek bitirdi. Şimdi ikinci oyuncu değişikliğini bile yapamıyoruz. Bu Rijkaard'ın eseridir. Derhal gönderilmeli.

Rijkaard'in sanssizligi, Galatasaray tarihinin en kalitesiz ve en kotu orta saha futbolculariyla calismak zorunda birakilmasi. Basarisizligin en buyuk sebebi bu. Muhtesem uclu diyoruz iste, orta sahaya bak: Sarpinho, cakma Schweinsteiger ve Ayhan. Maasallah. Rijkaard icin de hep ayni sonuca geliyoruz. Iyi futbolcularla basarili olan bir adam. Vasat alti futbolculardan verim alabilen bir teknik direktor tipi degil Lucescu ve Kalli gibi.

peki sezon sonu gitmesi garanti olan bu adamı bi sene daha takımda tutmanın anlamı nedir

yeni td gelsin bu yıl alışma evresinin geçirsin takımı tanısın

ondan sonraki sezonu da kaybetmeyelim bari...

Yeni gelecek adam, Galatasaray' ın teknik direktörü olacak. Büyük ihtimalle de kariyerli bir hoca olacak. Bu enkazın altına neden girsin ki. Ama sen de haklısın, sezon sonu gideceği kesin, başarısız olunacağı kesin, tutmanın ne mantığı var. İki ucu şekerli değnek.

Güzel konu.. zaten son maçı Karpaty maçı olacaktır. Eğer GS yi seviyorsa bu gece istifasını verir ve GS nin en azından perşembe günü Avrupa da Karparty takımın eleme şansı doğar.

Eğer etmezse perşembe günü UEFA dan da eleniceğiz ve o zaman istifa edecek veya KABA tabirle Tekmeyi yiyip KOVULAAK buradan gidecektir. Rijkaard ın vizyonu ve misyonu bu gece biti.

2 maç "0" puan UEFA da da rezillikler silsilesi.

Taraftar ; Kalli gitmeli

Taraftar ; Skibbe gitmeli

Taraftar ; Bülent gitmeli

Taraftar ; Rijkaard gitmeli

Farkında değilsiniz galiba bu kadronun başına kim gelirse gelsin başarılı OLAMAZ. T. Direktör değiştirmek sadece 4 5 haftayı kurtarır sonra yine aynı sonuçlar ortaya çıkar.

Benim dikkatimi çeken basın toplantısında ; ARADIĞIMIZ FUTBOLCUYU BULAMADIK"

Yapılacak transferler hakkında görüşlerini açıklayan Hollandalı teknik adam, "Yönetim kurulu ile görüşüyoruz. Aradığımız futbolcuyu bulamadık. Ama şu anda görüşme halindeyiz. Transfer yapabilirsin, yapmış olmak için olabilirsin, ama bizim ihtiyacımız o değil. Özellikle takımın ihtiyacı olan transferi yapmak önemli. Şu anda öyle bir şey söz konusu değil. Yönetim kurulu da çok çalışıyor, 2-3 tane daha ihtiyacımız olan futbolcuları getirmek için çalışmalar yapılıyor. Beklememiz gerekiyor. Boşu boşuna da hareket etmek olmaz. Doğru kararı, doğru zamanda vermek gerek
" ifadelerini kullandı.

sezon başından beri yönetim adamın istediği oyuncuları alamadı, herkez gideceği klübe gitti transferin bitmesine 8 gün kala sistemin ihtiyacı olan oyuncu yok alamıyoruz. adam bunu söylüyor yönetim hala transfer yapacağız diyor yapacaksınız ama yapacağınız adam sistem oyuncusu olmayacak taraftarı uyutmak için olacak. Rijkaard'a suç bulamıyorum

Bende olmazdı.Rijkaard bitirdi çoktan kendini kanımca.

O iki karambolün(!) yanı sıra Ergic ve Volkan Şen'in net pozisyonları gol olsaydı sende de değişmezdi sanırım.

Mustafa Sarp'ın bir tane, Baros'un 3 tane bir de Kewell'ın şutu da olsaydı 5-4 yenmiştik :) Olsaydı, etseydi ile olmuyor bu işler :)

Rijkaard'ın Galatasaray'a verecek hiç bir şeyi kalmadı. Geçen sene başında mükemmel bir kadromuz vardı. Tek tek bitirdi. Şimdi ikinci oyuncu değişikliğini bile yapamıyoruz. Bu Rijkaard'ın eseridir. Derhal gönderilmeli.

Rijkaard mı bitirdi, yönetim mi bitirdi ? :) Adam Dos Santos'u istiyorum diyor yönetim 2012 diyor. Elano kalmalı diyor yönetim 2012 diyor. Servet'i istemiyorum diyor yönetim kalmalı diyor. Ortasahaya en az 2 adam lazım diyor yönetim almıyor. Rijkaard napsın.

ya buraya futbol hakkında tek gram bilgisi olmayıp,tek bildikleri rijkaard istifa lafı olan cahillere tek kelime cevap vermeyeceğim,rijkaard kalıyor,yırtınmayın.

Taraftar ; Kalli gitmeli

Taraftar ; Skibbe gitmeli

Taraftar ; Bülent gitmeli

Taraftar ; Rijkaard gitmeli

Farkında değilsiniz galiba bu kadronun başına kim gelirse gelsin başarılı OLAMAZ. T. Direktör değiştirmek sadece 4 5 haftayı kurtarır sonra yine aynı sonuçlar ortaya çıkar.
Bülentin gitmesini istememiştim bence haksızlık yapıldı galatasaray tarihinin en büyük oyuncusuna.yabancı hocaolsaydı sabredilirdi bak rijkaarda 2 senedir sabrdiyoruz ve hatta savunuyoruz.ben bülentin bordeaux maçında stoperde adam alıp hücumcu soktuğunu hatırlıyorum gerçek bir galatasaraylı gibi.rijkaard biönlibero çıkarır başkasını sokar. yada hiç değiştirmez süper üçlüye devam.

bu hafta forumda çok güzel bir yazı okumuştum,şimdi yazan arakadaşı hatırlamıyorum kusura bakmasın. Onun dediği gibi fransız aşçıyı getirmişiz kebap yaptırmaya çalışıyoruz. Bu yönetim olduğu sürece Rijkaardla bu iş olmaz. Rijkaard elindeki futbolcularla iyi bir takım yapmayı becerebilecek yapıya sahip bir t.d değil. Rijkaard tan bir lucescu performansı beklemek hayal ötesi.

yunus doğru düzgün konuş başkalarının yorumlarına saygılı olmayı öğren yeter.cevap yazman gerekmez.benimle polemiğe girmeye falan da kalkma

6 pas içinde ki bütün toplara Rijkaard uzatamadı zaten ayağını dimi?

Yönetim gitmeli, Rijkaard kalmalı.

Yönetim akıllanana kadar Rıjkaard.3 aydır 2 oyuncu alamayan yönetim akıllanana kadar Rıjkaard.

Helal olsun bugün statda Rıjkaarda destek vardı.Herkes bir şeylerin farkına varmış ufak tefek bir kaç kişi hariç.

Mustafa Sarp'ın bir tane, Baros'un 3 tane bir de Kewell'ın şutu da olsaydı 5-4 yenmiştik :) Olsaydı, etseydi ile olmuyor bu işler :)

Bende onu söyledim zaten :)

Rijkaard mı bitirdi, yönetim mi bitirdi ? :) Adam Dos Santos'u istiyorum diyor yönetim 2012 diyor. Elano kalmalı diyor yönetim 2012 diyor. Servet'i istemiyorum diyor yönetim kalmalı diyor. Ortasahaya en az 2 adam lazım diyor yönetim almıyor. Rijkaard napsın.

Geçen sene aldılarda ne oldu ? Yönetim iyi demek değil tabi bu :)

Yönetim yollamaz Rijkaard'ı... Öyle yaparlarsa tükürdüklerini yalayacaklardır. Büyük ihtimal Rijkaard'ın istifasını isterler. (Tabii yol ayrımı olursa,hepsi olasılık)

Abdullah Avcı ancak kaleci hasagiç'i ve iskenderi getirir takımından. Ama Rijkaard gibi bir adamı sen kullanamazsan, Yuvarlaklar laflarla kıvırırsan, İstikrar deyip Rijkaard'ı gönderirsen nolur? ........... olur. Neyse.. Rijkaard kalacak o kadar! Yönetim gitsin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt