Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Serkan daha mı iyi ?

Maç boyunca 10 pastan 9'unu rakibe atan, her ikili mücadelede rakibe faul yapan dengesiz bir adamdan daha iyi evet.

Futbolu çok iyi biliyormuş ya Adnan Sezgin sağ bek diye yutturuyor Rijkaard 'a. Al sana sağ bek diyor adam da. Milli takımın defansı değil mi bu defans? Transfere gerek yok. Adnan Sezgin öyle buyurmuş.

Adnan'ın lafına güvenmese keşke, yönetime inat gitmese, farklı birşeyler denese, her maç aynı taktikle aynı senaryoya maruz kalıp izlemese.

Rijkaard'a da laf edemiyorum artık adamın yerine koyuyorum kendimi, bırakıp giderdim.

Yani koca takımda tek sorun Ali Turanın sağbek oynatılması öyle mi ?

Frank Rijkaard'a açık mektup,

Öncelikle belirteyim, oturtmaya çalıştığın/çabaladığın sistem için zamana ihtiyacın olduğunu, sana yetersiz bir kadro verildiğini çok iyi biliyorum.

Ne kadar gerekiyorsa kalıp ite kaka bunu yerleştirmenide en çok isteyenlerden biriyim.

Ama "eğer" bu sezon sonunda gideceksen; şimdi gitmeni istiyorum.

Tekrar belirteyim, 5 yıllık sözleşme imzalamanı benden çok hiç kimse istemiyordur, ama eğer gideceksen, şimdi git..

Hem kendini/kariyerini yıpratma, hemde bu ne desen anlamayacak "sürü"ye zaman harcama.

Herkes biliyor bu sistemin "Ayhan, Barış, Sarp, Servet, vs." ile olmayacağını, olamayacağını.

İstediğin oyuncuları almadıkları sürece boşuna uğraşacağını sen de biliyorsun.

Şu an bu sistemi yüzde olarak düşünürsek, %10'lardayız.. Bunun %100 olması 5-6 sene sürecek, bizde 6 sene sözleşme imzalıyoruz deseler en mutlu ben olurum, ama sezon sonunda "%20" (varsayım) iken gideceksen, şimdi git..

Bu ülkede sabır yok, beklemek yok. Bu ülkede günü kurtaran adam prim yapar, seninde hataların var, herkesin olduğu kadar, ama en büyük suçlu, yada "günah keçisi" sen olmamalısın..

Ayrıca şöyle birşey var Fatih Terim'in gelip de takımı toparlayacağına inananlar için söyleyeyim. Fatih hocada gelse 96-2000 arası oynattığı futbol değil, bu kadroyla ancak 2002-2004 arası futbolu oynatır. O zaman yine kanser oluruz yine ızdırap çekeriz. O zamanda Fatih Terim gitsin denir. Bu kadroyla bi arpa boyu yol alamayız bu çok açık.

serdar özkanı neden aldı ki oyundan... kör topal koşturuyodu belli mi olur ne yapacağı...

hadi oyundan aldın, ya barışın ne işi var sağ kanatta... sağ açık mı oynamış hayatında hemde barış gibi bir adam...

diğer mevkilere bişey diyemem elinde alternatifi olmayan sığ bir kadro vardı bugün...

İnşallah Eskişehir maçı Gs da ki son maçın olur.

Cevap: Rijkaard Yollanırsa Ne Olacak?

Takım 4-4-2 ye geçer. Adam gibi futbol oynar. böyle saçma takımlar rezil olmaz.

Rijkaard kalırsa ne olacağını söyleyim. Seneye GS takımı Bank Asya da mücadele eder. O kadar kötü bir hoca.

Yav takım 4-4-2 ye geçince mevcut futbolculara ekstra özellik mi geliyor:mad:

M.Sarp aynı sarp..BArış aynı barış olacak..Hele o Baltanın sapı altından mı olacak nedir yani:mad:

İnşallah Eskişehir maçı Gs da ki son maçın olur.

zaten tecavüz var o maçta bize... kesin istifa eder gibime geliyor...

eskişehir bu kadroya en az 2 3 tan atar... zaten 2 senedir öyle oluyor deplasman maçları, içeride de yenemiyoruz...

Rıza da hırs yapmıştır kesin...

Yedek kulübesine futbolcu koyacağımıza teknik direktör koyalım bence,en mantıklısı.

Bu takımın başında teknik direktör olmasa bundan daha kötü oynamazlar. Siz Rİjkard ı korumaya devam edin.

Eskişehir 5 atar Skibbe gelir. Skibbe varken Trömsö eler Gerets gelir. Böyle gider bu hem bunu isteyen taraftar hem yönetim sayesinde.

Benim anlamadığım Rıjkaard gibi bir adamı gönderdikten sonra , Avrupa da haberlere böyle manşet olduktan sonra takıma hangi T.d nin hangi futbolcunun gelmesini bekliyor olacağız..:confused:

Takım 4-4-2 ye geçer. Adam gibi futbol oynar. böyle saçma takımlar rezil olmaz.

Rijkaard kalırsa ne olacağını söyleyim. Seneye GS takımı Bank Asya da mücadele eder. O kadar kötü bir hoca.

Rijkaard'ın hocalığının büyüklüğü tartışılmaz Semih,hele futbolu senden daha iyi bildiği hiç tartışılmaz.Onun hocalığının ölçüsünü sen belirleyemezsin öncelikle.Tromsö'ye elenirken de 4-3-3 oynuyoduk değil mi?Hani o kadar kaliteliydik ki hep bu 4-3-3 yüzünden oldu 4-5 senede ne olduysa.Bu futbolcularla adam gibi futbol oynanmaz.Bi takımın adam gibi futbol oynaması için yetenekli futbolculardan ve futbol bilgisine sahip olup bunu kullanabilen futbolculardan oluşması gerekir.Bu bizde mevcut mu?Kewell,Neill,Baros,biraz da Arda hariç, hayır.Ne futbolu bekliyorsun 4-4-2'yle.Rijkaard'dan önce ne yapabildik 4-4-2'yle?

Rijkaard'ın sözleşmesi 2 yıllık yani bu sezon sonunda bitiyor. Ne o yönetimden memnun ne yönetim ondan. Bu şartlarda yeniden anlaşmayacaklarına göre sezon sonunu beklemeye gerek var mıdır. Kalan 5 günlük sürede bütün futbolcuları satıp yenilerini alamayacağımıza göre ve bu futbolcularla Rijkaard başarılı olamayacağına göre gitmesi gereken kişi Rijkaard'dır. Tamam yönetim de çok hatalıdır Mart seçimlerinden sonra Adnan Polat'ı anlamakta güçlük çekiyorum ama çok değil daha bu yılın başında yani Ocak 2010'da çoğu kişinin ağzının salyaları akıyordu bu kadro için. Gio Santos ve Jo geldiğinde neler yazılıyordu yönetim için olumlu anlamda. Adnan Polat işini başarılı bir şekilde yapmıştı geçen sezon transfer açısından ve güzel bir kadro kurmuştu. Bu kadroyla başarılı olamayan Rijkaard'dır. Bu sezon Adnan Polat da bütçeyi aşmamak için doğru dürüst transfer yapamadı ve olan oldu. Ama bütün suçu Adnan Polat'a atıp Rijkaard'ı savunmak yersiz..

Bu takımın başında teknik direktör olmasa bundan daha kötü oynamazlar. Siz Rİjkard ı korumaya devam edin.

O yerli futbolcularımız başlarında bir teknik direktör olduğunun farkına varsa ve değişik işler içinde olmasa bu kadar kötü oynamazlar desek daha doğru olmaz mı :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt