Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

tuttuğum takımdaki oyuncuların teknik direktörün altını oyduğuna

ve bilerek oynamadığına inanmak istemiyorum

bunları paranoya olarak görüyorum

aksi ispatlanırsa

tutmam ben bu takımı

bi takımın en önemli unsuru futbolculardır

onlar sahtekarsa ne yapiyim ben öyle takımı

herşeyi anlarım......puan kayıpları,kötğ futbol ama bana kimse mustafa sarp ı banko oynatmasının sebebini anlatamaz.onun yerine kimi koyarsan koy,yada koyma eksik oynayalım bundan daha kötüsü olmaz...kimsede elimizde adam yok demesin....

birşey daha merak ediyorum ali turan neden bir kere stoperde denenmedi...

tuttuğum takımdaki oyuncuların teknik direktörün altını oyduğuna

ve bilerek oynamadığına inanmak istemiyorum

bunları paranoya olarak görüyorum

aksi ispatlanırsa

tutmam ben bu takımı

bi takımın en önemli unsuru futbolculardır

onlar sahtekarsa ne yapiyim ben öyle takımı

sana kalıbımı basarım bu futbolcular lincoln u kaçırttı,skibbe yi kovdurttu......rijkaard kendi kuyusubu kazdı...

sana kalıbımı basarım bu futbolcular lincoln u kaçırttı,skibbe yi kovdurttu......rijkaard kendi kuyusubu kazdı...

o zaman bu takımdaki zaten kalitesi yerlerde gezen Türk oyuncular gitmedikçe taraftarlığımı askıya alıcam galiba

çünkü futbolcu takımın en önemli unsuru o oynamazsa hiçbişey yolunda gitmez

Adnan Polat hep der ya birde bardagin dolu tarafina bakin, yav siz gidin once aynaya bakin nerde hata yaptik, transferlerde hic mi hata yapmadik, Mustafa Sarpi mecburiyetten oynatiyor Rijkaard, Mehmet Topal gecen sene gercekten cok formsuzdu gitmek istiyordu gitti, orta sahaya Cana alindi Rijkaard tabiki oynatmak istiyor o da formsuz Misi formsuz Pino yonetim istedigi transferdi caresizlikten vs vs tekrar anlatmak istemiyorum... Rijkaard bütün taktikleri deniyor her turlu oynadik yine kaybettik sorun futbolcularda bunu anlamak cok kolay bizim kadromuzdaki futbolcular cok yetersiz

bursanın kadrosu bizden çok mu iyi ya da diğer rakiplerin ???

onu geçtim geçen sene GS kulübü tarihinin en pahalı kadrosu oluşturulmadı mı ? öyle ya da böyle bu transferler hangi hocaya yapıldı daha önce?

bursanın kadrosu bizden çok mu iyi ya da diğer rakiplerin ???

onu geçtim geçen sene GS kulübü tarihinin en pahalı kadrosu oluşturulmadı mı ? öyle ya da böyle bu transferler hangi hocaya yapıldı daha önce?

sivas tek bizi yendi hala kadro kötü diyorlar...

hala kadro demeyin arkadaşlar.kadro diyenler futboldan gercekten anlamıyor...sabri saido iliç ayhan orta sahası ile şampiyon olduk....ayhan solda oynuyordu..

hala kadro demeyin arkadaşlar.kadro diyenler futboldan gercekten anlamıyor...sabri saido iliç ayhan orta sahası ile şampiyon olduk....ayhan solda oynuyordu..

peki seneye noldu o kadroyla, seneye o kadro patladı gerets i de postaladılar dimi bunu da de:)

sarp oynuyor cana yedekse ben o hocaya ne diyim ya cana dünyanın en önemli ön liberolarından biri adamı bitirdi ya...

bu futbolcular madem oynamak şstemşyor rijkaard a silah mı dayıyorlar beni oynat diye ??? koskoca GS da 11 tane adam mı yok ?

paranoyaklık komplo teorisi. diyelim ki doğru hocanın bunu görememesini nasıl açıklarsınız? en basitinden ben beni sevmeyen insanları benim kuyumu kazmaya çalışan insanları anlarım diye düşünüyorum hele böyle örgütlüyse dediğinize göre nasıl hoca görmez bunu ?

Saidou gibi bir tane daha adam çıkmadı ondan sonra bunu da biliyorsun..

Çok beğenirdim o adamı tek başına orta sahayı toplardı.

Ben Rijkaard ilk geldiğinde sevinmiştim ve 1.5 senedir hep bişeyler değişecek diye bekledim..Ama bu sezon gördüm ki olmayacak..

Savunacak ne bıraktı elde düşünüyorum bulamıyorum..1.5 senedir farklı ne yaptı gören var mı...

Elbette tek suçlu değil,bizim ülkemizde futbol tamamen futbolcuya dayalı bi düzenle oynanıyor..Eğer kadromuzda oyuncularımız Baros kadar Kewell kadar giydikleri formanın kazanması için mücadele etseler,hocaya tavır almasalar,gitmesini istemeseler Rijkaard da başarılı olabilirdi..

Ama Rijkaard da Mustafa nın yerine Cumhuru,musayı oynama cesaretini gösteremiyorsa,takıma ağırlığını koyamıyorsa,hala olmayacak şeylerde diretiyorsa bu sona daha kolay ulaşıyor...

Yönetim yaz döneminde yapacağı revizyonu yapamadı,5 senedir revizyon diye diye onlarca oyuncu aldı gönderdi,hoca gönderdi..yine suçu kendinde aramayacak yine teknik direktöre kesilecek hesap..şu da gerçek ki bu iş rijkaardla gitmeyecek...

Şimdi ne yapılacak o konuşulmalı...Fb maçı bu sezonun dönüm maçı..Asla yenilmememiz gereken bir maç..

Denilenler Ersun Yanal-Tugay ikilisi ya da F.Terim in getirileceği..bu insanlar tıpkı Rijkaard gibi değerli insanlar..Ama bu yönetim futbolu yine yönetemezse yine ilk harcanacak kişiler olacaklar..

Yönetim kimi getirecekse yanında önemli kararlar da alması gerekir..Yalnız Td değişikliği ile düzelecek değiliz maalesef...

bu futbolcular madem oynamak şstemşyor rijkaard a silah mı dayıyorlar beni oynat diye ??? koskoca GS da 11 tane adam mı yok ?

paranoyaklık komplo teorisi. diyelim ki doğru hocanın bunu görememesini nasıl açıklarsınız? en basitinden ben beni sevmeyen insanları benim kuyumu kazmaya çalışan insanları anlarım diye düşünüyorum hele böyle örgütlüyse dediğinize göre nasıl hoca görmez bunu ?

gençleri oynat o zaman di mi madem komplo varsa

Ben Rijkaard ilk geldiğinde sevinmiştim ve 1.5 senedir hep bişeyler değişecek diye bekledim..Ama bu sezon gördüm ki olmayacak..

Savunacak ne bıraktı elde düşünüyorum bulamıyorum..1.5 senedir farklı ne yaptı gören var mı...

Elbette tek suçlu değil,bizim ülkemizde futbol tamamen futbolcuya dayalı bi düzenle oynanıyor..Eğer kadromuzda oyuncularımız Baros kadar Kewell kadar giydikleri formanın kazanması için mücadele etseler,hocaya tavır almasalar,gitmesini istemeseler Rijkaard da başarılı olabilirdi..

Ama Rijkaard da Mustafa nın yerine Cumhuru,musayı oynama cesaretini gösteremiyorsa,takıma ağırlığını koyamıyorsa,hala olmayacak şeylerde diretiyorsa bu sona daha kolay ulaşıyor...

Yönetim yaz döneminde yapacağı revizyonu yapamadı,5 senedir revizyon diye diye onlarca oyuncu aldı gönderdi,hoca gönderdi..yine suçu kendinde aramayacak yine teknik direktöre kesilecek hesap..şu da gerçek ki bu iş rijkaardla gitmeyecek...

Şimdi ne yapılacak o konuşulmalı...Fb maçı bu sezonun dönüm maçı..Asla yenilmememiz gereken bir maç..

Denilenler Ersun Yanal-Tugay ikilisi ya da F.Terim in getirileceği..bu insanlar tıpkı Rijkaard gibi değerli insanlar..Ama bu yönetim futbolu yine yönetemezse yine ilk harcanacak kişiler olacaklar..

Yönetim kimi getirecekse yanında önemli kararlar da alması gerekir..Yalnız Td değişikliği ile düzelecek değiliz maalesef...

Bir komplo teorisi atayım ortaya,bizim Fener maçını kazanma ihtimalimiz yok,ben oyuncuların derbide iyi oynayacaklarını geç,pek mücadele edeceklerini bile sanmıyorum (yerli oyuncular) için söylüyorum..

peki seneye noldu o kadroyla, seneye o kadro patladı gerets i de postaladılar dimi bunu da de:)

seneye inamato transfer edildi son 3 haftaya kadar da şampiyonluğa oynadık.... ......o kadroyla rekor puanla şampiyon olduk.....marifet barcelonayı şampiyon yapmak değil bu takımı şampiyon yapmak....

Rijkaard'ı seviyorum ve bu adamı yıllar sonra keşkelere izleyeceğimizi de biliyorum ama içimde ki Fatih Terim sevgisine engel olamıyorum ve istiyorum..

seni getirenide gonderdiler senide gonderiyorlar.. efendi adam yolun acik olsun :(

ertemsenr Ertem Sener

son dakika gs ersun yanal ile anlaşmak üzereymiş.rijkaard yüzde 99 gidiyor 24 saat içinde

ertemsenr Ertem Sener

son dakika gs ersun yanal ile anlaşmak üzereymiş.rijkaard yüzde 99 gidiyor 24 saat içinde

Böyle birşey olursa Galatasaray'lılığıma mola veririm ve derhal İstanbul, uçağına bilet alır kulüp binasında protesto ederim Adnan Polat'ı. Böyle birşey yapmayı bence göze alamazlar.

herkes futbolculara yükleniyor iş ama gercekten teknik direktörde bitiyor.örnek manisaspor.....opel corsa 1.2 easytronic arabanla audi a3 1.8 tfsi gibi gitmeye çalışmayacaksın....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt