Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

oyuncuların toplu olarak kötü oynadığını düşünmüyorum

sadece servet rijkaarda karşı kişisel tepkisini maçta oynamayarak gösterdi

onun da bu davaranışı sadece bir maçtan ibaret

ama tabi rijkaardcılar nihayet tutunacak bir dal buldu

"oyuncular bilerek oynamıyo"

evet gönderildikten 5 sene sonra da bu konuşulacak

"oyuncular rijkaardı yedi"

ama bence bu sadece çok saçma bi bahane

Boldladığım kısım da bana göre acayip saçma olmuş.Ne demek sadece 1 maçtan ibaret,bu takımda zevkine yer almıyo,hobi mi bu da küsünce tavır yapsın.Sen iş yerinde kişisel tepkini hatalı dosyalar hazırlayarak koy bakalım,sonun ne oluyo.Tepki koyması gereken Kewell'dır,Baros'tur,Cana'dır,Misimoviç'tir hatta.Rijkaard'la arasında problem var diye Galatasaray'ı satmak nasıl bir insanlık(!) ürünüdür.Çok mu umursuyor sanıyorsunuz Servet'in Galatasaray',peh.Galatasaray'a ihanet etti Servet ve çetesi.Önümüzdeki sezon yeni teknik direktörü yerler,onu da anlamazsınız.

Ee Feldkamp döneminde niye böyle bir şey yoktu? O zaman H.Balta da sattı o zaman takımı Karpaty maçlarında madem bu şekilde düşünücez.Dünkü maçı saymazsak Servet kadroya ilk yazacağım oyuncudur performansa bakarak.Hoca geldiğinden beri yeni gelenler dahil hiçbir oyuncu iyi oynamadı ki tek oyuncuya bu kadar yüklenebilelim.Gerçi bu taraftar Arda'ya bile yaptıysa bunu Servet'e çok normal.

Servet sezon öncesi açıklamalarına bakalım.

Hoca ayağıma gelecek benle konuşacak, ben muhatap olmam.

Bu sezon hocanın son şansı.

Karabük maçı öncesi adamın babası ölmüş bir idmanda yedek takımda oynadı diye hocasına afra tafra yapıyor.

Dün maç sonrası açık açık bana güveneceksiniz yoksa oynamam diyor.

Hakan Balta'da hata yapıyor ama böyle bir demecini duymadım.Sadece mental olarak kötü durumda ve bana göre kötü bir oyuncu.

Dünden sonra Servet çoğumuz için bitti.

Eve bu bana göre çok açık bir gaflet,ama burda ben bir hakaret göremiyorum.

burda bir sitem var ve hiçbir şahısa direk incitecek bir söylem yok veyahutta hiçbir şahısa sen galatasaraylısın değilsin gibi bir anlam yok.

fenerbahçeli arkadaşlara mı gaflet uykusundasınız diyeceğim,kendi takımımın taraftraına diyorum inanıyorum ki onlar galatasaraylı.

onun için yok sen benim taraftarlığımı sorgulayamzsın falan flan bunbları deme bana bunlar ayıp şeyler.

burda toplandık hep beraber ortak bir amaç için nasıl daha iyi oluruz amacı için konuşuyoruz,terbiyesizlik yapmak kimsenin harcı değil.

Sen Frank ı savunabilirsin ben savunmuyorum ve hatta buna gaflet diyorum bunda küfür yok bunda hakaret yok ne var bunda sitem var bunu anlamak lazım.

Bu tartışma standartları dışında olan hiç kimse bana cevap vermesin arkadaş,buraya Polat çılık oynamaya gelmedik buraya takım için geldik.

Ben üstüme alınırım çünkü Rijkaard'ı savunurum ve sayfalarca açıkladım.Bana gaflet içindesin diyemezsin arkadaş itirazım buna.

Ee Feldkamp döneminde niye böyle bir şey yoktu? O zaman H.Balta da sattı o zaman takımı Karpaty maçlarında madem bu şekilde düşünücez.Dünkü maçı saymazsak Servet kadroya ilk yazacağım oyuncudur performansa bakarak.Hoca geldiğinden beri yeni gelenler dahil hiçbir oyuncu iyi oynamadı ki tek oyuncuya bu kadar yüklenebilelim.Gerçi bu taraftar Arda'ya bile yaptıysa bunu Servet'e çok normal.

Ben işte buna bişey diyemiyorum,insanlara suç atmak ne kadar kolay değil mi renkdaş.

Kimileri taraftarlığımı mı sorguluyorsun diye hırlarken,o kimileri yine can başla başla futbol oynamaya çalışan hatta ankara karşısında yırtınan adamlara maç sattı damgası takarken hiç rahatsız olmuyorlar.

işte işin tuhaf durumu bu,kötü futbolu ve sistemi kabullenmeyip birilerinin üzerine atarak günüğ kurtarmak bizi başarıya ne kadar götürebilir ki?

Yıllardır yapılan en büyük hata işte bu,hatayı başka yerlerde aramak.

Bence bu konuda polemiğe girme çünkü servet çetin gibi bir adama haksızlık bu.

Ben üstüme alınırım çünkü Rijkaard'ı savunurum ve sayfalarca açıkladım.Bana gaflet içindesin diyemezsin arkadaş itirazım buna.

Üstüne alınırsın ya da alınmazsın ben görüşümü bildirdim.

Ne kimseye hakaret ettim ne de kötü söz söyledim,bu bir sitemdir.

ben de Frank ı savunmuyorum ve oynattığı futboldan utanıyorum ben de buna itirazım ve açıklamarda bulunuyorum.

baktım ki senle tartışmamızdan hiçbir çözüm çıkmayacak ve ben tartışmayı çözüm için yaparım senle bu konuda tartışmam artık.

çünkü sen takımda ki herkesi suçlu buluyorsun da bu takımı meydana getiren adama toz kondurmuyorsun,olay burda tıkanır.

Frank nasıl osla çok yakında gönderilecek ve gerçek Galatasaray ı işte o zaman izlemeye başlayacağız tabi iyi bir adam getirirlirse,onun için daha fazla çözüm olmayan bir tartışmaın içinde kalarak birbirimizi kırmayalım.

herşeyi anlıyorum rijkaard ı savunanlar olabilir savunmayanlar gitmesini isteyenler olabilir normal ama anlamadığım rijkaard gitsin diyenlere neden agresifçe davranılıyor üzerine üşüşülüyor ? yok transfer taraftarı yok kör vs deniliyor bunu anlamıyorum arkadaş. kabullenememek.

herşeyi anlıyorum rijkaard ı savunanlar olabilir savunmayanlar gitmesini isteyenler olabilir normal ama anlamadığım rijkaard gitsin diyenlere neden agresifçe davranılıyor üzerine üşüşülüyor ? yok transfer taraftarı yok kör vs deniliyor bunu anlamıyorum arkadaş. kabullenememek.

Işığı göremiyorlarmış,geniş düşünemiyorlarmış...

Gerçi "Sevr" de geniş düşüncenin ürünüydü de :)

Ekim Devrimi'ni beklemek lazım son günlerde ortaya çıkabilir belki....

Günah keçisi ilan etmeye bayılan taraftarımız Rijkaard'a laf geldi mi çıldırıyor, cidden ironik. Takımın hali içler acısı, bu Servet'le Hakan'la olacak bir şey değil komple problem var. Hangi futbolcu Rijkaard için oynamaktan hoşlanıyormuş gibi duruyor? Sürekli kadronun kalitesiz olduğunu söylersen,takıma güvenmediğini her fırsatta belirtirsen o oyuncuların performansının düşmesine şaşmayacaksın.3 sene önce bu adamlar çok iyiydi.Kaç tane yabancı geldi bunların hepsi mi boş oyuncu? Demek ki bir yanlışlık var.Futbol dahisi de olsan bazen tutmayınca tutmuyor işte.

LigTv, Pınar Argun: Yönetimde Adnan Polat dışında diğer yöneticiler Frank Rijkaard'ın gönderilmesi yönünde görüş bildirdi. Galatasaray Yönetimi saat 17.00'de son kararını açıklayacak. Gündemde Hagi de var.

Günah keçisi ilan etmeye bayılan taraftarımız Rijkaard'a laf geldi mi çıldırıyor, cidden ironik. Takımın hali içler acısı, bu Servet'le Hakan'la olacak bir şey değil komple problem var. Hangi futbolcu Rijkaard için oynamaktan hoşlanıyormuş gibi duruyor? Sürekli kadronun kalitesiz olduğunu söylersen,takıma güvenmediğini her fırsatta belirtirsen o oyuncuların performansının düşmesine şaşmayacaksın.3 sene önce bu adamlar çok iyiydi.Kaç tane yabancı geldi bunların hepsi mi boş oyuncu? Demek ki bir yanlışlık var.Futbol dahisi de olsan bazen tutmayınca tutmuyor işte.

Öncelikle kimse Rijkaard'a günahsız falan demiyor yeri gelince eleştiriyor ben de dahil.

Benim dediğim şu Lucescu'nun haksız bir şekilde gönderilişinden beri harcanan teknik sorumluları bir say istersen.Ben unuttum sayısı.Kalli,Skibbe,Hagi,Gerets hepsi kötü teknik direktörlermiydi?

Peki Galatasaray'da oyuncuya dayalı düzen kalkmadığı için bu adamların başı yenmiş olamaz mı? Kalli geldiği sezon temizlik yapmıştı ve buna devam etmek istiyorduı ne oldu yönetimin örgütlemesi ile gönderildi.

Skibbe gayet güzel takımını yönetiyordu bir anda yönetimin yardımcılarını kovması ve müdahele etmesi, iyi oynayan Lincoln'un hayata küstürülmesi, kaptanlık geyikleri derken o sezon da gitti.

Şimdi aynısı Rijkaard'a yapıldı ve halen Rijkaard gitsin diyoruz.

Ben de diyorum ki Rijkaard bize uymasın bir kez biz ona uyalım bir kez olsun hocamızı göndermeyelim.Seneleri çöpe atmayalım.İnanın bir şey değişmeyecek.On sene daha geriye gideceğiz.

Son 1 saatin adamım.Sen gidiyorsun.

Baros, Kewell, Arda, İnsua, Ufuk, Serkan Kurtuluş, Sabri, Ayhan

Işığı göremiyorlarmış,geniş düşünemiyorlarmış...

Gerçi "Sevr" de geniş düşüncenin ürünüydü de :)

Ekim Devrimi'ni beklemek lazım son aylarda ortaya çıkabilir belki....

ışığı göremeyenlerdenim ben de :) nerde burası baya karanlık. evet biz futbolu bilmeyen bağnaz(!) insanlarız. değişime açık olmayan bizmişiz gibi

Akşam saatlerinde resmi açıklama yapılır,hoşçakal Rijkaard.Hiddink'i de arkandan yollarız!

Rijkaard bir üzülüyordur sormayın gitsin,bize başarıya aç bir adam lazım.

hedefleri olan,takımın dengeleri için değer yargısı olamayan,ihtiraslı ve de akıllı.

bu yönetim başımızdayken gerçi ne derece sağlam bir isim bekleriz ondan da kuşkuluyum da yine de Frank ın gitmesi bir umut kapsı şu kötü futbol için.

Rijkaard'ın bu takıma katkısı Manisaspor'un eski teknik direktörü Hakan Kutlu'nun Manisaspor'a katkısından inanın fazla değil!Hiddink'te aynı!!!Yazık günah ülkenin paraları kimlere gidiyor!!!

Toplantı başladı.Artık son saatlerimiz :(

Kadıköy'e Fatih Terim ile gideceğiz gibi bir his taşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt