Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

FM tecrübelerinizi Rijkaard'a bir aktarın arkadaşlar aaa futbol dediğin böyle oynanmaz değil mi ama...

Hocam herşey güzelde nasıl koca yarı geriye yaslanan bir takıma kızıp gürlemezsin,yedek kulübesinden çıktığını görmedim.

Rıjkaard oyun disiplininden kopmaması gerektiğini oyunculara defalarca anlatıyordur.(Zaten bir röportajında belirtmişti)Ancak Trabzon,Sivas,Diyarbakır,Manisa.Bu 4 maçtaa gol attıktan sonra geriye yaslandık.Manisa'da berabere kalmamız bu açıan iyi oldu bence.Nede olsa bir musibet bin nasihattan iyidir.

Zaten nerde saçmalık var onu gösterir lig tv.

Hatta bugun hiç ayrılmadı çizginin dibinden 2.yarı da neskeens aynı haldeydi.Sürekli blogları kısaltın tarzında el kol hareketleri yapıyordu ayrıca kuddisi'ye sinir oldu neskeens verdiği kararlar yüzünden.olunmayacak gibi de değildi.

Hatta bugun hiç ayrılmadı çizginin dibinden 2.yarı da neskeens aynı haldeydi.Sürekli blogları kısaltın tarzında el kol hareketleri yapıyordu ayrıca kuddisi'ye sinir oldu neskeens verdiği kararlar yüzünden.olunmayacak gibi de değildi.

Valla Arzu Hanım :) tv'de gösterdiğinde Rijkaard domuz gribi olmuş gibi bakıyor sahaya,haraketsiz dedim bu adama ne olmuş siz daha iyi görmüşsünüzdür tabi.

Valla Arzu Hanım :) tv'de gösterdiğinde Rijkaard domuz gribi olmuş gibi bakıyor sahaya,haraketsiz dedim bu adama ne olmuş siz daha iyi görmüşsünüzdür tabi.

Ben sürekli yedek kulubesine baktıgım için maç sırasında bazen inanasım gelmiyor rijkaard kulubede dimi diye kontrol ediyorum.Bu sene inanıcam seneye sahaya bakıcam:D

Rijkaard varken ukelalık yapmış gibi olmayım ama Ayhanın yerine Linderoth daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Hocam herşey güzelde nasıl koca yarı geriye yaslanan bir takıma kızıp gürlemezsin,yedek kulübesinden çıktığını görmedim.

Rijkaard hep böyleydi, yalnız böyle sakin sakin durup yedek kulübesinin koltuğunu camını kırdığı da vardır. Eminim çok ama çok kızmıştır Manisa maçından sonra, iki maç daha böyle kopuk oynarsak koltuk kırabiletesi de vardır bence :)

İlginç artık antrenörün çıldırması için Yılmaz Vural - Sinan Engin ve Çeyrek Terim hareketleri yapması gerekiyor.

Bunu da gördük.

Rijkaard hep böyleydi, yalnız böyle sakin sakin durup yedek kulübesinin koltuğunu camını kırdığı da vardır. Eminim çok ama çok kızmıştır Manisa maçından sonra, iki maç daha böyle kopuk oynarsak koltuk kırabiletesi de vardır bence :)

Herhalde lig uzun diye pek gerilmemiştir ama çok mühim bir maçtı.

İşte onu yapacak hocamız olduğu içinde rahatım.

Rijkaard'ın ismi yeter futbolculara etki yaratmaya.

Ama bugün yetmedi.:)

Bu düşünce yanlış sadece isimler yetseydi 2. Fatih Terim dönemi o kadar kötü geçermiydi yada Rıjkaard'ın Barcelona'daki son senesi öyle olurmuydu ortada şöyle bir gerçek varki bazen teknik adamlar oyuncularına sert yüzlerini de göstermelidirler tamam sonsuz güveniyoruz Rıjkaard'a ama Rıjkaard bunları zamanı gelince tatlı sert de olsa yapmalıdır.

O degil de, Topu Leo-Servet-Gökhan ve Topalin kendi ceza sahamizin icinde ve önünde dolastirmasini Rijkaard mi istiyor bu takimdan, yoksa kendileri mi yapiyorlar?

Hani ayaklarina hakim defans oyuncularimiz olsa, rakibi üstüne cekmek istiyorlar derim ama bizimkiler rakip azcik baski yapti mi, panik yapip, kaybediyor topu. Öyleyse neden top en cok defans oyuncularimizda oluyor. Neden kendi yari sahamizda, hatta ceza sahamizda Leo yu da oyuna sokarak al gülüm ver gülüm yapiyoruz, anlamiyorum.

Rijkaard ve Neeskens böyle istiyor demeyin bana, inanmiyorum. Dedigim gibi topu oyuna sokabilen, dikine oynayan, azcik teknik falan olsa defans oyuncularimiz anlarim ama Servetle, Gökhanla, Baltayla, Topalla bunu yapmamadigimizi hemen hemen her mac görüyoruz. Umarim bu soruna bir cözüm bulur Rijkaard.

Topali bi ara Servetin yaninda 2. stoper olarak deniyordu. Hakani da denedi, bakalim nasil cözücek bu sorunu. Belki devre arasi bir stoper istiyebilir.

Ustad isini bilir ul han.

O degil de, Topu Leo-Servet-Gökhan ve Topalin kendi ceza sahamizin icinde ve önünde dolastirmasini Rijkaard mi istiyor bu takimdan, yoksa kendileri mi yapiyorlar?

Hani ayaklarina hakim defans oyuncularimiz olsa, rakibi üstüne cekmek istiyorlar derim ama bizimkiler rakip azcik baski yapti mi, panik yapip, kaybediyor topu. Öyleyse neden top en cok defans oyuncularimizda oluyor. Neden kendi yari sahamizda, hatta ceza sahamizda Leo yu da oyuna sokarak al gülüm ver gülüm yapiyoruz, anlamiyorum.

Rijkaard ve Neeskens böyle istiyor demeyin bana, inanmiyorum. Dedigim gibi topu oyuna sokabilen, dikine oynayan, azcik teknik falan olsa defans oyuncularimiz anlarim ama Servetle, Gökhanla, Baltayla, Topalla bunu yapmamadigimizi hemen hemen her mac görüyoruz. Umarim bu soruna bir cözüm bulur Rijkaard.

Topali bi ara Servetin yaninda 2. stoper olarak deniyordu. Hakani da denedi, bakalim nasil cözücek bu sorunu. Belki devre arasi bir stoper istiyebilir.

aynen katlıyorum, şu defanstaki top çevirmelerin bir tane olumlu yanı yok, riski var, birde izlerken keyif almıyoruz. artık şu defanstaki paslardan bıktık, bir an önce bi çare bulunursa iyi olur.

Yavaş yavaş laf sallamak rijkaardada geliyor bravo hakikatten.

Stoper ihtiyacımız ne kadar göze çarpıyor en ufak preste taça atacak kadar ayak teknikleri 0 defans oyuncularımızın umarım FR Ocak'ta bir stoper ve bir forvet ister.Ön libero mevkisinde çok kaliteli Ernst tarzında bir adam bulmalıyız başka da sorunumuz yok.

Stoper ihtiyacımız ne kadar göze çarpıyor en ufak preste taça atacak kadar ayak teknikleri 0 defans oyuncularımızın umarım FR Ocak'ta bir stoper ve bir forvet ister.Ön libero mevkisinde çok kaliteli Ernst tarzında bir adam bulmalıyız başka da sorunumuz yok.

Elano ve Linderoth yeterli fizik gücü ulaştığında Ernst mernst kalmayacak merak etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt