Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Anlıyorum derdini ancak eleştirenlerden biri de benim.Olmasam da bu değişmezdi.Kendi aramızda o lafı yakıştıramadım.Küfür edip,aşağılayan yada futbol bilgisi yok diyen göremedim ben açıkçası.Görmezsin geçersin olur biter.

Anlamadın sanırım. Ben eleştiren herkese saygılıyım ki senin eleştirilerin yapıcı, yıkıcı değil. Başlığı takip ediyorum. Sadece niyetinin eleştirmek yerine ders vermeye çalışanlaradır sözüm. Eğer rahatsız olduysanız o kısmı düzeltebilirim.

Ben yada başkası önemli değil.Sadece o kelimenin yakışmadığını söyledim.Geri kalan düşüncelerine sözüm yok.Genel olarak katılıyorum zaten.

Sonuna kadar destek ama Atletico maçında beni hayal kırıklığını uğrattı.Belki büyük avantaj elde edecek oyun oynadık ama sistemden taviz vermemeliydi.Santrafor olmamasına bağlıyorum.

Rijkaard eleştirelemez değil.Hiçkimse eleştirilemez değil.

Ben sezonun ikinci yarısından beri takımın oynadığı futbolu beğenmiyorum.Kadro seçimleri ve oyuncu değişiklikleri de hatalı buluyorum.Neyse daha fazla yazmak istemiyorum.Hemen bana sallamaya başlarlar.

Rijkaard eleştirelemez değil.Hiçkimse eleştirilemez değil.

Ben sezonun ikinci yarısından beri takımın oynadığı futbolu beğenmiyorum.Kadro seçimleri ve oyuncu değişiklikleri de hatalı buluyorum.Neyse daha fazla yazmak istemiyorum.Hemen bana sallamaya başlarlar.

Gaziantep, Kayseri, 2. Antalya maçlarındaki Galatasaray'ı beğenmiyorsan yeryüzünde sadece Barcelona takımını izliyorsun demektir. Onları izledikten sonra hiçbir takımın oyunu cezbetmiyor kimseyi çünkü.

Gaziantep 10 kişi kalınca iyi oynamaya başladık.

Kayseri 10 kişi kalınca baskı altına aldık.

Antalya 'ya takım bile demiyorum.Ama nasıl olduysa bizi yendiler.

Gaziantep 10 kişi kalınca iyi oynamaya başladık.

Kayseri 10 kişi kalınca baskı altına aldık.

Antalya 'ya takım bile demiyorum.Ama nasıl olduysa bizi yendiler.

Kusura bakma önceki mesajlarına bakmayıp seninle tarışmaya girmişim. :) Siliyorum senden yaptığım alıntıları. Forumda keyifli vakit geçirmen dileğiyle. :)

Keşke biri Rijkaard'ın soyunma odasında taktik talimat verirken ki halini videoya çekse. Fatih Terim'in Uefa finali öncesindeki görüntüleri gibi. Merak ediyorum nasıl gaz veriyor, kimlere hangi direktifleri öğretiyor.

Keşke biri Rijkaard'ın soyunma odasında taktik talimat verirken ki halini videoya çekse. Fatih Terim'in Uefa finali öncesindeki görüntüleri gibi. Merak ediyorum nasıl gaz veriyor, kimlere hangi direktifleri öğretiyor.

Hakikaten ya böyle birşey olsa çok iyi olur. Çok çok merak ediyorum soyunma odasındaki hali nasıl Rijkaard'ın... Fakat Fatih Terim gibi olmadığı kesin, orası bir gerçek :D .

Çok pis kızıyomuş gideri koyuyomuş babalar gibi

Benim anlayamadığım nokta,neden Türk insanı kendini teknik direktör gibi görür.En basitinden adam,bu alanda akademi yapmış.En basitinden ona saygı göster.Sallarken de ona göre salla...

Ayrıca,Rijkaard'ın yapacağı ne var ? Oyuncular isteksiz oynuyo sahaya çıkıp kendi mi oynasın ?

İlk yarı Ugur sezonun en kotu maçını çıkarıyor. Allahtan karsısında Ekrem gibi kısıtlı biri vardı. Emre Gungor-Neill cok iyiydi ama maçta cok sayıda korner ve hava topu oldu. Hava toplarında bir hayli zorlandık. Bunu gorememek imkansız herhalde. Bu yuzden cok sayıda pozisyon verdik. Gungor-Neill cok uzun hava hakimiyeti cok iyi oyuncular degil, Ugur-Hakan-Topal da oyle.

Rijkaard bunu gore gore Servet'i kenarda bekletmeyi tercih etti. Servet'le hem hava topu handikapını kapatırdın hem de formsuz Ugur yerine Neill'i ceker bek sorununu da hallederdin.

Yine sarı kartlı Barış yerine Ayhan dusunulebilirdi. Ayhan, Barış'tan bir nebze daha iyi top kullanır.

Bugün çok hatası olduğunu düşünmüyorum.Sadece,son dakikalarda Sarp'ı değilde Ayhan'ı alsa daha iyi olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt