Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard'la Olur mu?

Adamın asıl anlatmak istediğini anlamamışsın ki sen daha.

Adamın demek istediği şu ; Normal bir futbol takımı 2-0 öndeyken top taça çıktı mı hızlı hızlı kullanmaz tacı oyunu yavaşlatır. Oyuncu değişikliklerinde de. Ama biz öyle değil. Sanki galip takım karşı tarafmış gibi hızlı hızlı taç kullanıyoruz. Bu oyuncu zihniyetinden dolayı böyle. Tam bir eğitim almamamlarındna dolayı böyle. Hocanın asıl sitem ettiği budur.

Sami Yen'de Belgrad'a karşı da oyun soğutacaksak işimiz var. Normalde bu takımı 5'leyip göndermemiz gerekirken 2-0'a yatmak nedir?

Geçen sezon Sami Yen'deki İBB ve Manisa maçlarını da biliyoruz. Oyunu soğutucaz diye kendilerini soğuttular oyundan ve son dakika golleriyle pek çok puan kaybettik.

Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Hocam bu sene farklı şeyler bekliyorum.

Mesela Sabri'nin duran top kullanmadığı,Aykut'un hatalı gol yedi diye Ufuk'a forma vermeni,Barış ve Sarp'a yeni transfer geldikten sonra son 2 dakika forma vermeni...Artık aynı tat baydı!

Uefa dan elensek dahi Sonuna Kadar bu takımın ba<sında oldugun sürece

Sadece Destek Hocam

Yürüyedur...

Cevap: Rijkaard ile devrime ben varım, ya siz ?

Hadi yollayalım Rijkaard'ı.Yeni bir teknik direktör getirelim.1 buçuk sene çalışşın düşüşe geçince takım onuda yollayalım yeni bir tane daha ,yeni bir tane daha devam edelim.Neden günah keçisi teknik direktörler olur neden Rijkaard olur anlamıyorum.Bu takıma kimi getirirsen getir hiç birşey olmaz.Kurt hoca falan geçin bu işleri.Ben sistem istiyorum Derwall'ın bıraktığı gibi bir sistem istiyorum.Bilmem kaç yıl sadece futbolcu değiştirerek sistemi devam ettirmek istiyorum.Bunu yapabilecek adamda Rijkaard'dır.

Sami Yen'de Belgrad'a karşı da oyun soğutacaksak işimiz var. Normalde bu takımı 5'leyip göndermemiz gerekirken 2-0'a yatmak nedir?

Geçen sezon Sami Yen'deki İBB ve Manisa maçlarını da biliyoruz. Oyunu soğutucaz diye kendilerini soğuttular oyundan ve son dakika golleriyle pek çok puan kaybettik.

e arkadaşım bu takımı 5 leyecek pozisyonlara girmedikmi peki direkten topumuz dönmedimi o kadar pozisyonu kaçırmadıkmı daha ne 5 lemesinden bahsediyosun girmeyince girmiyor.

Rijkaardkalmali - bi 4-3-3 sistem oturursa al sana 5 sene sampiyon - 1 sampiyonlar ligi kesin....forvet kesinlikle iyi...evet, girmeyince girmiyor - hemdi atamayanlara atiyorlar - bak belgrad macina

biz barcelona değiliz.bunu kafasına sokması gerek.

yapmayin lütfen ... 2:0 bitseydi - herkes mutlu olurdu - dogru yoldayiz derdik - hatta transfer bile lazim degil derdik....baska kanudada yazdim

KONDISYON ... baska eksiklikler fazla yoktur.

yapmayin lütfen ... 2:0 bitseydi - herkes mutlu olurdu - dogru yoldayiz derdik - hatta transfer bile lazim degil derdik....baska kanudada yazdim

KONDISYON ... baska eksiklikler fazla yoktur.

Servet'le olur da, Rijkaard'la olmaz. Servet'le oldu hatta. Bkz. 2007/08 sezonu (ayibogan Servet)

Rijkaardın ismi büyük diye bilinçsizce ve sonuna kadar destek olmak ne kadar mantıklı. Beni Barcelonada ki yaptıkları değil bizde ne yaptığı ilgilendirir. Geçmişte başarılı olan gelecekte başarılı olacak diye bir garanti yok veya terside geçerlidir. Bir yıldır Rijkaardın yaptığı övünebileceği hangi icraatı var. Emre Çolak diyenleri duyar gibiyim ancak onuda hangi maçlarda oynattığı belli. Gereksiz ve elimdeki malzeme bu demeye getirdiği maçlar dışında oynatmadı. Kurtarıcı olarak sonradan oyuna alıyorsun madem güveniyorsun o zaman neden 11 de başlatmıyorsun değilmi. Rotasyon diye birşey yapmaya çalıştı ancak ne hikmetse Ardayı köle gibi gerekli gereksiz her maçta oynatarak hem fizik olarak hem mental olarak göçmesine neden oldu......... Yok arkadaş hiç bir maçta tamam işte budur taktik böyle verilir, rakip böyle çözülür, işte bu adam gerçek bir teknik direktör diyerek bir maç izleyemedim. 1 yıl boyunca Rijkaardın bildiği birşey vardır avuntusuyla maç izledim istemiyorum artık bu sinir stresi rahat bir maç izlemek istiyorum. Ama Rijkaard efendi sanki bu takıma yeni gelmiş ve hala öğreneceğiz diyip duruyor. Yaşları 30 a gelmiş ve yıllarca 4-4-2 sistemine alışmış oyunculara neyi nasıl öğretecekse ki öğretemediğinide itiraf etmiş durumda. O zaman madem sen büyük hocasın ya genç oyunculara yöneleceksin ve onlara öğreteceksin yada elindeki oyunculara göre sistem yapacaksın ki ikincisinin olmamayacağını artık herkes gördü. Dua edelimde şu son üç transfer Rijkaardın sistemine uygun oyuncular olsun aksi halde yine hüsranla bitecek bu yıl.

Bence Barış'ı Sarp'ı son kez denemek istedi.

Bencede tam tersi takımda şuan için en güvendiği adam Sarp o yüzden Sarpı oynattı Barış ve Ayhan ise diğerlerine göre fizik açıdan daha hazır olduklarından oynatıldı. Biraz da korkudan olsa gerek gol yemeyelim düşüncesi hakimdi.

60 küsur mac o kadar hazırlık kampı ama hala bu takım duran toplardan sacma sapan goller yiyor

hala bir tane organize atagımız yok, attığımız goller kişisel beceri veya rakip takımın hataları sonucu geliyor

sorarım size Rijkaard'ın su ana kadar takıma kattığı bir şey var mı?

varsa söyleyebilir misiniz?

Cevap: Rijkaard ile devrime ben varım, ya siz ?

neden bu kadar karamsar söylemler var anlamıyorum.

daha hiç bir şey bitmedi her şey yeni başlıyor.

Rijkaard a ve takıma güveniyorum.

dün çok şansızdık.Mehmet'in kaçırdığı pozisyonlarda vardı.

2. maça bunu telafi edecekler.

karamsarlık yakışmıyor GALATASARAY'IMIZA.....

60 küsur mac o kadar hazırlık kampı ama hala bu takım duran toplardan sacma sapan goller yiyor

hala bir tane organize atagımız yok, attığımız goller kişisel beceri veya rakip takımın hataları sonucu geliyor

sorarım size Rijkaard'ın su ana kadar takıma kattığı bir şey var mı?

varsa söyleyebilir misiniz?

futbolcunun kafasına bazı şeyler girmiyorsa adam ne yapsın?

servet'e adam çıkma diyor, adamın umurumda değil, bana ne diyor hurrah ileri..

Rİjkaardla olur,

aykut-ayhan-bariŞ-sarp-servetle olmaz..

İkİ senedİr herkez gÖrÜyo, yÖnetİm malesef yerlerİne adam alamiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt