Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Üzgünüm ama Rijkaard İstifa etsin istiyorum

Rijkaard'ı göndermek sorunun çözmeyecektir. Bunu hep söylüyoruz..

bu arada Kanalturk'te açıkladılar Frank Rijkaard'ın sözleşmesinde tazminat bedeli 2 milyon Euro imiş

Uefa'ya katılamazsak ve sene sonu şampiyon olamazsak, zaten Rijkaard kendisi gider.

Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Ayhan, Mustafa Sarp, Barış, Ali Turan. Arda'yı yazmıyorum laf ediyorsunuz:D

Rijkaard'ın kuyusunu kazacak adam zaten Galatasaray'a yeni gelmiş garibim Ali Turan değil. Mustafa Sarp da bu konumda olmasını Rijkaard'a borçlu, kendisini her maç 11 oynatıyor.

Ama Ayhan olsun, Barış olsun, Arda olsun, Servet olsun, Hakan Balta olsun olağan şüpheliler. İsteseler çok rahat sabote edebilecek konumda adamlar. Hepsi değil 2 tanesi kötü oynasa maç kazanamazsın. Al Hakan Balta, Servet'i izle. Bir adam kötü oynar ama kötü koşmaz ki be kardeşim.

Hasan Şaş bir şey bilmese çıkıp söylemez. Adam oyuncularla sürekli konuşuyor zaten.

ya ahmet ciddi söylüyorum:o,hasan dediyse doğrulk payı vardır.

rijkaard'ın başarısızlığına yeni kılıf : "oyuncuların sabotesi" mi?

ya ahmet ciddi söylüyorum:o,hasan dediyse doğrulk payı vardır.

Birşey demedim, sordun cevap verdim yahu:D Hasan'a saygım sonsuz, en sevdiğim adamdır. Bir bildiği de vardır, muhtemelen de bu iş Arda'ya patlayacak en sonunda onu bildiğim için...

Rijkaard'ın kuyusunu kazacak adam zaten Galatasaray'a yeni gelmiş garibim Ali Turan değil. Mustafa Sarp da bu konumda olmasını Rijkaard'a borçlu, kendisini her maç 11 oynatıyor.

Ama Ayhan olsun, Barış olsun, Arda olsun, Servet olsun, Hakan Balta olsun olağan şüpheliler. İsteseler çok rahat sabote edebilecek konumda adamlar. Hepsi değil 2 tanesi kötü oynasa maç kazanamazsın. Al Hakan Balta, Servet'i izle. Bir adam kötü oynar ama kötü koşmaz ki be kardeşim.

Hasan Şaş bir şey bilmese çıkıp söylemez. Adam oyuncularla sürekli konuşuyor zaten.

Böyle yorum olur mu? Her maç ikisi üçü kötü oynayacak zaten. Bu adamların bu sistemdeki kapasiteleri belli.

Neyse bekleyelim, izleyelim bakalım.

bence kovulmadığı sürece gitmez. para baldan tatlıdır. o yüzden kovulmalı adnan sezginle birlikte postalanmalı. 2 yıldır paranoyak oldum maçlara korkarak gidiyorum hep çıkan hatalı kadrolar yüzünden Galatasaraylılık heyecanı kalmadı içimde. e yazık bana

Böyle yorum olur mu? Her maç ikisi üçü kötü oynayacak zaten. Bu adamların bu sistemdeki kapasiteleri belli.

Neyse bekleyelim, izleyelim bakalım.

Kötü oynamak değil, kötü koşmak. Mücadele etmemek. Hiç mi izlemediniz Belgrad-Sivas-Karpaty maçlarını anlamıyorum ki.

Neyse, her şey olacağına varır.

Baştan söyliyeyim öncelikle yönetiminbeceriksizliğini, kadronun yetersiz kalması gerçeklerini göz ardı etmiyorum

ama maalesef bu satten sonra Frank Rijkaard'ın da Galatasaray'a vereceği bir şey kaldığına inanmıyorum.

Maalesef olmadı tutmadı Rijkaard'ın sistemi ve vizyonu ve yine maalesef gün geçtikçe bu kısır döngünün hem Galatasaray'a hemde Rijkaard'a daha fazla zarar vermeye başlayacağını biliyorum.

onun ve herkes için en iyisinin istifa etmesi gerketiğini düşünüyorum.

Saygılarımla

Katılıyorum. Eldeki kadroya bakmakmaksızın 4-3-3 ısrarı bu dinamitin fitilini ateşledi. Takımı ve ligi hala tanımıyor. Türkiye'de ne yaparsa beğenileceğini zannediyor. İspanya'da, İngiltere'de 3.lük belki başarıdır ki orada bile büyük takımlar bunu hazmedemez. Burası Türkiye ligimizin lokomotif takımları arasında en başta biz geliyoruz, şampiyonluktaki rakiplerimiz bir elin parmakları kadar bile değil. Korkarım ki Türkiye'ye başarı değil boş zamanında güzel para kazanmak için geldi Rijkaard. Başka bir takımda belki başarılı olur ama bizim takımımız kevgir gibi hemen hemen heryeri kusurlu. Orta sahaya 3 tane çok iyi yabancı alsan ne olacak? stoper bozuk, sol bek bozuk, kaleci bozuk nereye kadar transfer yapabilirsin! Rijkaard'ın hocası olacağı kulübün patronu transfer için Rijkaard'a 100-150 milyon dolar verecek. Sezon bitiminde şampiyon olamazsa bunu doğal karşılayacak ve bir daha ki sezon için bir 150 milyon dolar daha verecek ama bu tarif edilen takım biz değiliz. Rijkaard için daha önce "Zengin takımların gamsız hocası" demiştim. Rijkaard parasız takımla bir hiç ama paralı takım Avrupa'da ses getiren futbolcuları toplar Rijkaard yine dünyadaki ilk 5 hoca arasına girer. Şeyh uçmaz mürid uçurur misali Rijkaard'dı da bu durumdan ancak çok iyi, çok pahalı futbolcular kurtarır.

Barış mı mücadele etmiyor? Ayhan mı? Mustafa mı? Arda mı? Yani bence hepsi gayet yırtındı.

Hakan Balta da genel bir rahatlık var, Servet de iki senedir düzgün bir maç oynamadı. Yeni birşey değil. Ha, Rijkaard ilk geldiği günden itibaren bunu planlamışlarsa bilemem.

İş olacağına varır dediğin gibi.

Rİjkard a bak soyluyecek bahane bulamamış maçtan sonra basın toplantısında soru sorulmasına bile izin vermiyor.

Yapmayın arlkadaşlar,Galatasaray bu kadar amatör mü?! O zaman Rijkaard için de birileri bilerek orta sahayı bu adamlardan oluşturuyor falan diyorlardı. Ben inanmıyorum ve inanmak istemiyorum bu tip şeylere. Herkes parasını alırken,onla bunla ilgilenmez.

yazıklar olsun , rijkaard'ın altını oyan futbolcularada yöneticilerede medyaya da yazıklar olsun..

en azından ben sonuna kadar güveniyorum rijkaard'a..

Şu muhabbetlerle Rijkaard'ı koruyacağım derken Galatasaray'a nasıl bir leke sürüldüğünün farkında mısınız acaba?!

Sonuçta bu takımın kadrosu ne kadar kötü olursa olsun 3 sene önce şampiyon olmş oyuncular; ne kadar kalitesiz de olsa bu kadar da kötü, plansız oynayamaz, en kötü hoca ona motivasyon verir oynatır, oynatmalı. Bundan dolayı Rijkaard'ın başarısızlıkta payının azımsanmayacak seviyede olduğunu düşünüyodum, ama eğer söylenti doğruysa yazıklar olsun böyle takıma ne diyim.

Gerets , Orhan ak,Ümit karan gibi adamlarla şampiyon yaptı.Yüzüne bile bakılmadan gönderildi.Medyada çok eleştirildi.Tek suçu vardı , takımı şampiyon yapmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt