Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Artık söylenecek tek birşey var, Rijkaard kandırılmış. Buraya gelirken Haldun Üstünel onu ikna ederken sırf yıllık alacağı ücretten bahsetmedi. Klübün vizyonundan gelecekteki beklentilerinden ve Rijkaard yönetimi altında oynanacak futbolun mantalitesinden oyuncusuna kadar herşey konuşuldu.

Peki aradan 1 sene geçti ne oldu, Haldun Üstünel gitti önce, sonra Rijkaard'ın hangi istediği oyuncu alındı veya takımda hangi oyuncu kaldı. Madem böyle saçmalayacaktınız ne diye Rijkaard'ı getirdiniz.

Bugünkü maça bakıyorum birbirinin aynısı 3 pozisyon oldu Arda sağ kanatta boş pozisyonda 3 kere ona uzun top atıldı ortasahadan ve atılan bu 3 topun hepside Ardaya ulaşmadı taca gitti.

2 tanesi Arda'nın çok önünden hızlıca dışarı çıktı diğeride Ardanın çok üstünden yine taca gitti, ve topları atan adamlar Ayhan, Mustafa ve Barıştı.

Taktik güzel belkide o toplar Arda'nın ayağına gelse pozisyon yakalayacağımız, gol atacağımız çok belli. Aynı şey Kewell içinde geçerli.

Ancak olmuyor işte ortasaha adamlarının yeteneği bu kadar o top Arda'nın ayağına değil, çok çok uzağına gidiyor.

Şimdi hal böyleyken ben Rijkaard'a ne diyeyim. Yapabileceği tek hamle Elanoydu onuda aldı oyuna.

Başka pozisyonda ortasahada Mustafa Sarp'ın çok saçma bir şekilde topu Volkan'a kaptırması ve yine atak yememiz. Şanslıydık gol olmadı o pozisyon Ufuk tuttu.

Geçen seneden daha da kalitesiz kadro, Keita gibi adam gitti birkere. Geçen sene yine ofans gücü iyiydi. Şimdi Arda, Kewell, Baros dışında etkinliğimiz yok.

Gerets , Orhan ak,Ümit karan gibi adamlarla şampiyon yaptı.Yüzüne bile bakılmadan gönderildi.Medyada çok eleştirildi.Tek suçu vardı , takımı şampiyon yapmıştı.

Yoo bir sezon daha kaldı Gerets

Dandik adamlarla 50 küsür puan aldı

Onu da yedi bu taraftar ama Canaydın kaldı her nedense

yazıklar olsun , rijkaard'ın altını oyan futbolcularada yöneticilerede medyaya da yazıklar olsun..

en azından ben sonuna kadar güveniyorum rijkaard'a..

Eğer doğruysa Rijkard ı gönderten futbolculara helal olsun. Gs a büyük iylik yapmış olurlar. Ama hiç sanmıyom doğru olduğunu. Adam takımı doğru düzgün çalıştırmıyor. Oyuncularla iletişim sıfır. Sırf balayı yapacam diye bu sene sezonu en geç açan takım biz olduk. En iyi kondisyonerler geldi denildi ligdeki en kötü kondisyon bizde. Rİjkard a güvenmeye devam. Adamın maç sonu gazetecelere verecek cevapı olmadığında basın toplantsında soru sordurtmadı.

Aynen öyle Anıl.

Bedeli bu kadar basit(ucuz) değil bu zamandan sonra.

Yeni bir sistem oluşturacağız diye birşekilde bu durumları bilerek yola çıkıyorsun teknik ekibin istediği özellikte futbolcuları bünyene katmak bir kenera(evet fiyatı uçuk bunu Rijkaard ve Nesskens'i teknik sorumlu görevine getirmeden önce düşünecektin.!) "as takıma aday" futbolcularını elinde tutamıyorsun, Beşiktaşın artıklarını topluyorsun.! ve sisteme uyduracağını düşünüyor ve üstüne inanıyorsun.!

Bunu yapacaksan Rijkaard ve Nesskens'e gerekte duymuyorum demek istiyorsun; yavaş yavaş dağıttığın bu takım düzenini sıradan bir antrenörde hazırlayabilir.

Bi zahmet farkında olsunlar artık ! Rijkaard'ı getiren bu yönetim nasıl böyle bir oyuna kalkışsın?! Bu kadar basit bir kulüp müyüz biz?! "GS tukaka Rijkaard'çıyım ben abi" mantalitesine karşı "ben de yokum abi" o zaman.Şu zamana kadar Rijkaard'a alelede çemkirmedim çünkü yönetimin de hatasının olduğunun farkındayım, sabırlı davrandım.Ama öyle yorumlar geliyor ki,değerlerimize "markacılık" yapacağım diye öyle çamurlar atılıyor ki, o sabrı kendimde bulabilir miyim bilmiyorum !

rijkaardı getiren adam yani Haldun Üstünel güzel bir planlama yapmıştı

rijkaard geldi takıma keita kewell baros elano neill gibi kaliteli oyuncular kademeli olarak alınmaktaydı ve eğer Haldun Üstünel bir sene daha devam etseydi alınmaya da devam edecek ve rijkaardın istediği kadro tamamlanmış olacaktı

ama ne olduysa bu sezon sonuna doğru Haldun Üstünel yönetimden uzaklaştırıldı aldığı oyunculardan en önemlisi belki de Keita alınan paraya satıldı elano da topun ağzında...

yani Haldun Üstünel projesi yattı bitti rafa kaldırıldı

neden yapıldı

haldun üstünele yönetim içinde kapalı kapılar ardında nasıl bir oyun oynandı ya da o mu suçluydu gerçekten bilmiyoruz ama Haldun Üstünelin Büyük Galatasaray porjesinden geriye sadece bir kaç yıldız ve rijkaard kaldı

artık bundan sonra rijkaardın da gitmesi gerekir çünkü yönetim içinde onu destekleyen adam gitti

bu kadar basit...

Gunaydin renktaslar,

rijkaardin tercumani tam bir rezalet. ben hollanda da yasiyorum. boyle tercume olamaz. son on dakika icin, bizim icin tam bir "lijdensweg diyor" rijkaard. bizim tercuman da liderlik vasfinda kimse yoktu diyor. halbuki lider demek "leider".

lijdensweg: cile (yani son 10 dakika bizim icin cok kotu gecti demek istiyor rijkaard.

leider : lider.

yemin ediyorum, cok ama cok kotu tercume ediyor. bu kadar rezilik olamaz. bu yonden gercekten yazik rijkaarda.

derhal tercumanin degismezi lazim.

Gunaydin renktaslar,

rijkaardin tercumani tam bir rezalet. ben hollanda da yasiyorum. boyle tercume olamaz. son on dakika icin, bizim icin tam bir "lijdensweg diyor" rijkaard. bizim tercuman da liderlik vasfinda kimse yoktu diyor. halbuki lider demek "leider".

lijdensweg: cile (yani son 10 dakika bizim icin cok kotu gecti demek istiyor rijkaard.

leider : lider.

yemin ediyorum, cok ama cok kotu tercume ediyor. bu kadar rezilik olamaz. bu yonden gercekten yazik rijkaarda.

derhal tercumanin degismezi lazim.

Renkdaş zahmet olmazsa sen bize çevir FR nin söylediklerini.:)Bakalım işin aslı nedir.

Edit:hatta düzeltiyorum eğer doğruysa büyük skandal olur.

olmuyo rıjkaard olmuyo malesef olmuyo senle.

4-3-3 olmadığını gülyabani bilir.ama hayla diret !

Ben şunu gözlemledim Futbolcular rıjkaardı istemiyo

Fatih terim Bu futbolcularımızı Adam eder..

Halen F.Terim diyenler var ilginç. F.Terim adam eder filan. Yeteneksiz futbolcularımız F.Terim gelince yetenek ile dolu olacaklar dimi. Komiksiniz.

Yavaş yavaş Fatih Terim ismi zikredilmeye başladı. Allah sonumuzu hayır etsin.

Bazı şeyler belli olmaya başladı.Skibbe,Gerest hatta ve hatta Hagi'yi yiyen bu düzen Rijkaard'ı da yemek üzere.Bu adamı da bu hale getirdik ya yazıklar olsun bize.

Rijkard'la olmuyor arkadaşlar. Takım içinde hiçbir alternatif çözüm üretemiyor. Mesela, sağbeksiz oynuyoruz. Neili çek sağ beke, gökhan-servet milli takımdaki gibi stoper oynasın. SerkanKurtuluş geçen maç fena değildi bu maçta sonradan bile oyuna sokmadı. halbuki HakanBalta çok kötü oynuyordu. maç içerisinde hiçbir hareketi, oyunu değiştirecek taktik değşikliği falan yok. Çift forvete dön. Ne bileyim dizilişi değiştir mesela. Rijkard'ın hiçbirşeyi umursadığını sanmıyorum.

Bu takım Msarap-Ayhan-Barış-cana gibi bir orta saha ve geriden ofansif katkısı 0 olan 2 bek ile nasıl hücum oynar arkadaş. Bu takım ancak Bülentkorkmaz gibi bir adamın takımı olur. 7 defansif oyuncu ile gol atmaya çalışıyoruz. Defansı sağlama alan bir oyun anlayışından başka hiçbirşey oynayamaz bu takım. Rijkard kötü hoca değil ama BU KADRO RİJKARDIN OYNATMAK İSTEDİĞİ OYUNU ONAYAMAZ.

Cevap: Üzgünüm ama Rijkaard İstifa etsin istiyorum

Bir takımın içine nasıl edilir diye bir tez hazırlansa bizden güzel bir örnek olamazdı sanırım

Yönetimden teknik kadrosuna, sağlık ekibinden tercümanına kadar herşey berbat

futbolcularda hiç suç bulmuyorum trabzonsporun yada bursasporun bizim kadromuzdan ne artısı varki oynayana değil oynatana bakacaksın.

Şu young boys chelsea gibi top oynuyor adamların futbolcularının toplam maliyeti bizimkinin 50'de 1'i değildir eminim.

çok merak ediyorum acaba Rijkaard bizden gittikten sonra(dinimiz amin) hangi takımla anlaşacak ya da anlaşabilecek mi bir takımla..

1 senedir istiyorum ben bu istifayı da benim dememle olmuyor :))

çok dedim, olmadı..

ama işin garibi artık yenilince üzülmüyorum da, o kadar beter hale soktular bizi..

maçı 3 Galatasaraylı arkadaşla izledik, maçtan önce iddaa oynayalım Bursaya verelim iyi oranı vardır fln dedim, ardakaş yok ya ben sürpriz oynıcam Galatasaraya vericem dedi..

o hale soktular bizi..

yenildik sonuçta, sürpriz olmadı, insan beklenen olunca üzülmüyo da..

Alex de souza oleyyyy Alex de Souza oley Alex de souza oley Alex de Souza oleeeeeeeeeeeey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt