Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Rijkaard geçen seneden beri savunma oyunucusu istiyorum ama bir türlü alınmıyor, alınanların hepsi sakat demiş. Yazık adama yemin ediyorum Gerets döneminin aynısı Trömsö faciası falan. Yediler adamı.

Lojistik firması gemiyi yaptı ilk sene, kaptan dedi ki bu gemiyle okyanusa çıkılmaz, eksikler var. Bu sözlerinden sonra firma sahibi kızdı kaptana, firmanın yönetim kurulu içinden kaptanın en iyi anlaştığı, iletişim kurduğu adamı gönderdi, kaptanı yalnız bıraktı. Üstüne bir de önceki yıldan daha berbat bir gemi verdi, yürüt dedi.

Kaptan başının çaresine bakması gerektiğini gördü, fazla takmadı firma sahibini, işine baktı.

Ama bir baktı ki mürettebat da onu satmış. Firmanın hissedarlarının da yarısı hissesini başka kaptana yatırmış..

Kaptan ne yapsın dostum?

Bu kadar.

İnadına Rijkaard , İnadına Haldun , İnadına amatör ruh. Defolun adnanlar !

Allah aşkına ne suçu var adamın ya. Ali Turandan ya da yerine oynatılsın denen Serkandan, Hakan Balta denen kazmadan, Ayhan,Barış,Serdar'dan nasıl bir oyun sistemiyle başarı elde edebilirsiniz ki? 1983 den beri bu takımın tüm maçlarını izlerim. Yemin ediyorum bu kadar kötü bir kadroyu hayatım boyunca hatırlamıyorum. Rijkard yerine kimi getirirseniz getirin bu takım gruplara kalamazdı. Esas şenlik bundan sonra. Eğer transfer yapmazlarsa ki yapamayacak gibi duruyorlar bu takım ilk 10 a bile giremez. derbilerin sonucunu düşünmek bile istemiyorum. Rijkard eğer giderse sadece onun adına sevinebilirim. O güzel kariyerine yazık olmaması adına...

Rijkaard Yollanırsa Ne Olacak?

Arkadaşlar bu yönetim büyük ihtimal Rijkaard'e sucu yıkacak ve yollayacak yada Rijkaard istifa edecek ne olacak taraftar böyle susup tamam Rijkaard sucludur diyip Terimin gelmesine bişey demeyecek mi? Adamın istedigi adamları almayıp onu 3. sınıf futbolcularla oynamayaca mecbur ettiler ve taraftar ses cıkarmadı koskoca Neeskens ve Rijkaard kovulursa da mı GERÇEK TARAFTAR (bedava biletciler tayfası haric) ne yapacak?

Adam bu saatten sonra yaşı 30 a gelmiş futbolculara kalkıp pas atmayımı öğretecek...

Rijkaard'ın elinde de sihirli değnek mi var arkadaş..

Sakat futbolcular hiç bitmedi. Sonunda değişen sağlık ekibi kasap gibiydi..

Yönetim desen ayrı bir film.. Şimdi istediği kadar transfer yapsınlar bu takıma Ligde şampiyonluk bunlara yeter..

Ben şunu soruyorum yönetime;

Cep telefonu hattım, GsMobile

Giydiğim sarı-kırmızı ürünler GsStore,

Evimdeki süs eşyaları GsStore,

Tüm üyeliklerim resmi,

LigTv Galatasaray için

pekala bu taraftarın hakettiği bu mudur?

Yeteeeeeeer Adnan Polat yeeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeer

Titanic'in batisini hatirlayin o zaman, "gemi batiyor, kaptanin hic mi sucu yok?" diyen arkadaslar.

Titanic'in batma sebebi kaptanin sucu mu? Kule gozlemcisinin sucu mu?

Galatasaray'in bu halde olmasinin sebebi,

F. Rijkaard'in sucu mu? Yonetimin sucu mu?

Buyuk resimde kesinlikle hatalı olan yonetimdir, zaten bu boyutlarda bir basarısızlıkta (transfer hataları, zamanlama hataları, organizasyon hataları vb.) td'nin hatalı olma olasılıgı cok azdır.

Rijkaard'ı eleştirdigim konunun sınırları, saha içiyle, oyuna mudahaleleriyle ilgili, eldeki kadroyu veri(sabit) sayarak hareket ediyorum. Elindeki kadroyu verimli kullanabiliyor mu? Oyuncularla ilişkisi, gelişmelerine yardım etmesi gibi; takım butunuyle ilgili olarak da, takımın derli toplu oynaması, basit-temel saha içi organizayonları dogru yapması.

Yoksa yerli cekirdek kadronun kalitesizliği, gecikmiş veya hatalı yabancı seçimleri vb. faktorler yonetimin hatasıdır. Ama Rijkaard ustte belirtiğim kendi sınırları içindeki işlerde ne kadar basarılı, bunu sorguluyorum.

Cevap: Rijkaard Yollanırsa Ne Olacak?

Eğer Rijkaard suçlu ilan edilip yollanırsa, ben Galatasaraylı olmayı bırakırım; çünkü bu düpedüz ********ler tarafından yönetilen bir Galatasaray'ı işaret eder.

Tabiki birşey denmeyecek. Yaşa varol imparator diyecek herkes sanki Villareal'e elenirken Real Socieadad'a Barcelona'ya yenilirken başkasına küfür ederlermiş gibi şimdi Terim'e sarılacaklar.

Bizim taraftarımız böyle o gün Terim'in arkasında durmayan bu gün de Rijkaard'ın arkasında durmuyor. O gün Terim'in gidişine bizim gibiler üzlürken "I Love You Hagi" diyerek sessiz kalanlar bugün de "İmparator geri döndü" diye ses çıkarmayacaklar.

Arada gene kendi reklamını yapan yöneticiler servetlerine servet katıp kendi işlerini geliştirecekler Galatasaray'ı kullanacaklar kankalarını iş sahibi yapacaklar, ruhsuz futbolcular ceplerini trilyonlarla dolduracaklar, olan yine Galatasarayıma olacak...

lige odaklansınlar bakalım. yine avucumuzu yalıcaz

Rijkaard yollansa da bu orta saha ile bi degsiklik olmaz. Adamlar 3 metre ilerideki adama pas atamiyor girip Rijkaard mi atsin paslari . Hakan Baltanin yaptigi hatayi girip Rijkaard mi düzeltsin. Yönetim derhal istifa etmeli veya Rijkaard in istedigi oyuncular alinmali bakin ozman basiri nasil gelecek. Ama bu yönetimle hic birsey olmaz.

Buyk resimde kesinlikle hatalı olan yonetimdir, zaten bu boyutlarda bir basarısızlıkta (transfer hataları, zamanlama hataları, organizasyon hataları vb.) td'nin hatalı olma olasılıgı cok azdır.

Rijkaard'ı eleştirdigim konunun sınırları, saha içiyle, oyuna mudahaleleriyle ilgili, eldeki kadroyu ver(sabit) sayarak hareket ediyorum. Elindeki kadroyu vermli kullanabiliyor mu? Oyuncularla ilişkisi, gelişmelerine yardım etmesi gibi; takım butunuyle ilgili olarak da, takımın derli toplu oynaması, basit-temel saha içi organizayonları dogru yapması.

Yoksa yerli cekirdek kadronun kalitesizliği, gecikmiş veya hatalı yabancı seçimleri vb. faktorler yonetimin hatasıdır. Ama Rijkaard ustte belirtiğim kendi sınırları içindeki işlerde ne kadar basarılı, bunu sorguluyorum.

Ben 10 yasima kadar Turkiye'de yasadim. Simdide 6 ayligine Turkiye'ye tarama amacli geldim. Sonra gene İngiltere'ye donecegim.

Acikcasi Turkiye'de islerin nasil yurudugunu pek bilmiyorum.

Ben Canada, Hollanda ve İngiltere'de farkli yillarda yasadim. Meslegim geregi, bir cok ulkenin bir cok futbol kulturuyle tanisma firsatim oldu.

Ve gene olarak oralar da durum su; teknik direktor basin toplantisi yapip der ki mesela; "takim kalitesiz."

Ve kimse yargilamaz, herkes "yonetim yapsin transfer" der.

Burda ise bu denilince, "takimini satti" deniliyor. Enteresan bir yapimiz var

Kadronun kalitesizligi, emin ol dediklerini engelliyor.

Bak az once roportaj da ne diyor Rijkaard, "kalite yok, sakat cok. sene basindan beri defans istedim, alinmadi".

Niye? Servet var, milli stoper.

Peki neden? Cevap, yonetim.

Karpaty maçını da izledikten sonra iddia ediyorum "hala Rijkaardı savunan varsa asıl odur futbol cahili"

öncelikle oyuncu seçimleri yanlış

stoper olan ali turanı koymuş sağbeke

bu adam pas vermeyi bile bilmediği için aldığı her topu evet her topu rakibe kaptırıyo

elinde orjinal sağbek serkan kurtuluş varsa onu koyacaksın rijkaard efendi

solbeke hakan baltayı koyuyosun oraya da Urfaspora yolladığın çetin güngörü koyabilirdin

ortasahada Cana gibi bir oyuncunu yedek bırakıp ayhan mustafa barış triosundan medet umuyosun

ayhanın defanif yönü iyi cana zaten gayet defansif

onlar oynatıp önüne de Emre Çolağı koysana rijkaard efendi

__________________________________________________________________________________

ikinci olarak bu adamın takıma karakteristik olarak verdiği hiçbişey yok

yani şunu demek istiyorum

bir takım olur dersiniz ofofof nasıl bir fizik gücü var o takımda

bu bizde yok

bir takım olur (mesela fenerbahce) her duran topta tehlike yaratır ve neredeyse maç başına birer tane gol atar

bu da bizde yok

_______________________________________________________________________________________

üçüncü olarak bu adam neden tavrını koyup ya şu şu şu bölgelere şu kalitede oyuncular alın ya da giderim demez

________________________________________________________________________________________

GALATASARAYLILAR YAPMAYIN ETMEYİN KADRO YETERSİZ FALAN DEMEYİN

AÇIN LİVERPOOLU İZLEYİN KADRO KALİTELERİ MÜKEMMELE YAKIN

PEKİ BU ADAMLAR NEDEN TRABZON KARŞININDA TOP OYNAYAMADI

NEDEN MAN. CİTY KARŞININDA REZİLLERİ OYNAYIP 3-0 YENİLDİ

KADROLARI KURTARSAYDIYA ONLARI

İSMİ BÜYÜK AMA İÇİ BOŞ ADAM RİJKAARD İSTİFA

+

YÖNETİM İSTİFA...

Rijkaard'ıda yer bu yönetim Üstünel'i yediği gibi.

Buraya gelmeden önce her TD başarı yakalamış adamlar olduğu için geliyor. BUradayken başarısız oluyorlar gidince tekrar çıkışa geçiyorlar. Rijkaard giderse de bişey olmaz, hiçbir şey değişmez bu zihniyetle.

Sonuna kadar Rijkaard'ı destekliyorum, ne Ardayı ne Yönetimi ne başka futbolcuyu, sadece Rijkaard'ı ve yardımcısı Neeskens'i destekliyorum.

Bjk bile Bernd Schuster'i getirdikten sonra Quaresma, Guti gibi adamları aldı. Aurelio'da geldi defansif ve ofansif açıklarını kapattılar iyice.

Biz Rijkaard'ı getirip ne yaptık soruyorum.

Bazılarının beynine iyice kazınması için tekrar tekrar yazalım, bu takım kalitesiz, bu takımda oynamayacak tonla adam var.

Rijkaard&Neeskens'i harcayacağıma takıma yakışmayan futbolcuları harcamayı tercih ederim.

Elano'nun en iyi oynadığı antep maçında rakip 10 kişiyken elanoyu çıkarınca zaten anlamıştım bir şeylerin eksik olduğunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt