Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Zamanında feldkampı skibbeyi kovmak için futbolcuları örgütleyen yönetim başarmıştır istediğini.Geçmişl olsun .

Ben Rijkaard a suç bulmuyorum..Adamın söylediklerine bile sansür koyduran yönetim gitmeli diyorum..

Hep Gerets, Kalli, Skibbe, Rijkaard mı suçlu arkadaş ?

Ulan adam yarın gidecek gibi yazıklar olsun bu yönetime hepini ben...

Gerisi yarın resmileşirse.

Yarın yollanacak gibi. Olmadı Fener maçı beklenir. Yönetim yapma bunu..

fft17_mf285312.Jpeg

çok fazla bile durdun rijkaard.Galatasaray markasını rijkaard'ın önünde ezdi çoğu galatasaray taraftarıyım diyen insanlar.hala beyninde problem olan "sonuna kadar rijkaard" diyen arkadaslar var.onlara tek önerim ssk'nın karsıladıgı psikologlara gitmeleri.bildiğiniz gibi günümüzde özel psikologlar cok pahalı.

bir takım bu kadar rezil edilebilirdi 8/9 haftada.son kararında dürüstce davranda istifanın altına imzanı at.Dünyada bir daha göremiyecegin paraları aldın bu kulüpten tazminatıda düşünme artık.sayın total hocası.

Lan sen kimsin bana piskoloğa git diye tavsiyede bulunuyorsun.Haddini bil haddini. Görüşlere saygılı ol.

Fatih Terim diyorsunuz da, onun döneminde lig seviyesi nasıldı ? 3 büyüklerden başka böyle güçlü takım yoktu.Sivassporun çıkışından sonra Ligimizin seviyesi yükselti.Takımlar eskisi gibi zayıf değil.Bursaspor şampiyon oldu.Artık her takımının hedefi ilk 5 ve bu da üç büyükleri zorluyor.Demek istediğim şey artık herşey eskisi gibi değil.Fatih Terim artık Galatasarayda başarılı olamaz.

Lan sen kimsin bana piskoloğa git diye tavsiyede bulunuyorsun.Haddini bil haddini. Görüşlere saygılı ol.

adım soyadım yazıyor.

görüşlere saygım sonsuz.bende öneride bulundum.alınmayabilirsin.sana önerilen herşeye karşımı cıkıyosun?

çok fazla bile durdun rijkaard.Galatasaray markasını rijkaard'ın önünde ezdi çoğu galatasaray taraftarıyım diyen insanlar.hala beyninde problem olan "sonuna kadar rijkaard" diyen arkadaslar var.onlara tek önerim ssk'nın karsıladıgı psikologlara gitmeleri.bildiğiniz gibi günümüzde özel psikologlar cok pahalı.

bir takım bu kadar rezil edilebilirdi 8/9 haftada.son kararında dürüstce davranda istifanın altına imzanı at.Dünyada bir daha göremiyecegin paraları aldın bu kulüpten tazminatıda düşünme artık.sayın total hocası.

Rijkaard'ı savunanlar gerizekalı, siz eleştirenler mi akıllı.

Rijkaard'ın Barcelona'da aldığı maaşı biliyormuydun ? Daha fazla kazandığını biliyormuydun ?

Bi Git ya...

Rijkaard gidiyorsa yabancı olarak Gerets veya Lucescu türk olarakta Fatih terim veya Abdullah avcı gelmeli.

Fatih Terim gelsin demek enteresan gerçekten.Ne beliyorsun Fatih Terim'den.3. gelişinde başarı falan mı?Komik olmayın lütfen.Abdullah Avcı,Lucescu ve Gerets de bize gelecek kadar salak değillerdir takımlarını bırakıp.

Şu önerinin benim için değerini anlayamazsın. Kim bilir haftada kaç gün gidiyorsundur da bezmişsindir, sana da yazık. Peder ne iş yapar senin? Bağkur, Emekli Sandığı falan da mı yok?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt