Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Avea Kamp Günlüğü : Frank Rijkaard

takımda böyle bir "tercüman krizi" varken röportajları dahi ciddiye alamıyorum.

izleyemedim dün röportajı ama eminim yine tercüman yanlışlarıyla doludur!

Böyle büyük bir kulübe bu denli sıradan bire tercüman yakışmıyor.

çok olumlu ve çok zekice cevaplar var, sade daha sonra pişman olmasını gerektirecek kadar kararlı değil cevapları..

uzun yol Tobol demişler,

mecbur gidecez diye cevap vermiş mesela..

hoşuma gitti ..

Cevap: "Rijkaard" Takıma Gol Atma Sanatını Öğret!

Baştan sona yanlış bir yazı.

Hiç bir noktasına katılmıyorum.

Bir ara Osman abi bu foruma üye yapılmıştı :) Ne oldu. Arasıra girip okuyormu forumu acaba ? ona göre yani :D :rolleyes:

Rijkaard'a sallamış.:2aloh1:

Sen kimsin be adam. :bıyık:

ah be Osman ne zaman susmasını öğreneceksin?

Adam doğru söylemiş takım iyi futbol oynamadı ve halen gol atamıyorlar kafa vurmayıda yapamıyorlar niye yalanmayınca kızıyorsunuz adama dogru söylemiş oda bizler kadar Galatasaraylıdır

Adam doğru söylemiş takım iyi futbol oynamadı ve halen gol atamıyorlar kafa vurmayıda yapamıyorlar niye yalanmayınca kızıyorsunuz adama dogru söylemiş oda bizler kadar Galatasaraylıdır

20 maç yapmadık 2 maç yapdık.Herkes'in tepkisi o yüzden.!

Cevap: Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Günlerdir GSTV'de röportaji yayinlaniyor. Her yayinlandiginda karsisina gecip izlemeye calisiyorum, ancak o yanindaki tercümanimsi velet beni deli ediyor. O konusmaya, daha dogrusu konusamamaya basladikca direk kanali degistiriyorum. Cok mu aramislar bunu, 40 yilin basinda Rijkaard gibi bir hoca getirmisiz, tercümani diye de Ingilizce bilmeyen, soru ve cavaplari uyduran cizgi film kahramani birini vermisler yanina.. Skandal!

Sayın Osman Tanburacı Skibbeyi koruduğunuz kadar Rijkaardı da koruyun lütfen,istikrar iyidir diyen siz değilmiydiniz ne çabuk unuttunuz hemen Rijkaarda sallamaya başlamışsınız

Cevap: Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Fenerbahçe de Samet Güzel vardı,Zico'nun yorumlarına kendi yorumlarını katıyordu,baya dalga geçerdik.Bi baska versiyonu geldi bizi buldu :D

Kampın yıldızı Rijkaard

Kampın yıldızı Rijkaard

Galatasaray'ın kampını gazete ve televizyonların muhabirleri de adım adım izlediler. Lig TV muhabiri Pınar Argun, kampın son gününde mikrofonu habercilere uzattı ve onların görüşlerini aldı.

Haberi İzlemek İçin Tıklayın.

Cevap: Kampın yıldızı Rijkaard

Herkes görüyor kampın ne kadar yararlı geçtiğini, hazırlık maçlarını baz alıp kötü oynadığımızı söylemek saçmalık. Hazırlık maçları eksikleri gidermek içindir zaten bunuda tamamiyle yerine getirdiğimize inanıyorum.

yıldızlığını göremedik pek. önümüzdeki günlerde görürüz umarım.

Ligin 6. 7. haftasında kadroyla birlikte sistemin oturacağını düşünüyorum. Henüz futbolcuları tanıma, kondisyon yükleme ve gideceklere son şanslarını verme aşamasında.

kampın yıldızı rijkaardmıydı bilemem ama forumun yıldızı belli.

sihirli değneğini getirmeyi unutmuş..

yoksa e.çolakı yeni bir messi , sabriyi genc bir cafu ya çevirirdi..sihirli değneği olmadığı için 2-3 ay bekliyeceğiz artık:)

ha senin sihirli değneğin varsa hemen yarın floryaya gonderelim seni

Ne görmek istiyordun acaba sorabilirmiyim?Denemek istediği adamları direk göndermemek mi suçu?Yoksa dünyanın en zor sisteminden biri olan 4-3-3 1 ayda oturtamamak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt