Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kampın yıldızı Rijkaard

suçu barışı kadro dışı bırakmamakmış.

Arkadaş ne kurtlu milletiz ya sabır dedikçe Rijkardı eleştirenler var şu Bayer Leverkusen maçından sonra,garip...

hazırlık maçını kaybettik diye bu eleştiriler geliyorsa resmi bir maçı kaybettiğimizde konuşulacakları düşünmek bile istemiyom.

Konuşan bir kişi. Ve bunu kasten yaptığından eminim. Sizleri sinir etmeye çalışıyor ve başarıyor.

Rijkaard şu ana kadar ne yaptı biri açıklasın bana madem. 4-3-3'ü getirdi sağolsun. ben 4-3-3 oynatacak herhangi bir hocaya razı olduğumu Nisan ayından beri dile getiriyorum. ama onun haricinde herhangi bir etki göremedim Rijkaard'dan. yıldız falan olamaz bu sebeple. umarım önümüzdeki günlerde benim bahsettiğim hamleleri yapar. Rijkaard sevdiğim bir adam. gitmesini istemem. ama futbolu ve sistemi iyi bildiğini ispat edemezse, gitmesini istemek zorundayız.

Rijkaard şu ana kadar ne yaptı biri açıklasın bana madem. 4-3-3'ü getirdi sağolsun. ben 4-3-3 oynatacak herhangi bir hocaya razı olduğumu Nisan ayından beri dile getiriyorum. ama onun haricinde herhangi bir etki göremedim Rijkaard'dan. yıldız falan olamaz bu sebeple. umarım önümüzdeki günlerde benim bahsettiğim hamleleri yapar. Rijkaard sevdiğim bir adam. gitmesini istemem. ama futbolu ve sistemi iyi bildiğini ispat edemezse, gitmesini istemek zorundayız.

Tabi canım seni Rjikaard'ın yardımcısı yapmalıyız. :rolleyes:

inş beklentilere karşılık verecek bir sezon geçiririz herşey yolunda gibi görünüyor umarım böyle devam eder saygılar.

kafanmı iyi?adam geleli bir ay filan oldu.ne bu acele?rijkaard bildiğim kadarıyla büyücü filan değil ki bir anda herşeyi düzeltsin.zaman ve sabır gerekli bunun için ama sende yok o anlaşılan .sen 1-2 kötü sonuçta hemen çıkarsın şu istifa bu istifa diye yazı uslubundan bunu anlıyorum.yazık.

Şakamı yapıyosun arkadaş? Bu sistemi en iyi uygulayan adamlardan biri Rijkaard.

Hiçbir şey yapmadı canım. :)

En azından antrenman sistemindeki değişiklikleri, hazırlık maçının olduğu günlerin sabahlarında bile yapılan antrenmanları, futbolcuların kuzu kuzu hocalarının gözünün içine bakarak harıl harıl çalışmalarını, geçen yıl kondisyon sorunu çeken takımın bu yıl daha iyi mücadele edeceğini hazırlık maçlarında şimdiden az çok belll ettiğini, bazı gençlerin üzerinde ısrarla durarak oynatmasını, bir kaç genci muhakkak değerlendireceğini belli etmesi, Leverkusen maçında beceremeseler bile ayağa paslarla oynayacağımızın belli olması, oyunculara ciddi anlamda iyi yüklemeler yapılması, tam anlamıyla yükleme yapamamış ve riske edilmemesi gereken oyuncuları hazırlık maçlarında riske etmeyerek hayatlarıyla oynamayıp tam anlamıyla sağlıklı olmaları için ayrı bir antrenman programı vermesi, oyuncuların test sonuçlarına göre gruplara ayırması ve ayrı programlar dahilinde çalıştırması bile 2-3 haftalık dilimde ne yaptığı sorusuna cevap vermektedir.

Tüm bunların ardından ne yaptı ki diye bir soru soruluyorsa ortada kötü niyet vardır. Başka birşey değil. Bu yaklaşım, 9 ay 10 gün süren hamilelik dönemini yerden yere vurarak "ulan hatun, 3. ay oldu, hala neden doğurmadın lan şu veledi, sen nasıl bir kadınsın" demekten zerre farkı yoktur.

İlginç bir arkadaş...

Rijkaard orta saha istiyor

Galatasaray'da sağ bek, stoper, forvet derken, transferin rotası orta sahaya çevrildi. Hollanda ve Almanya'da oynanan dört hazırlık maçı sonrası oyuncularına daha yakından tanıyan Frank Rijkaard, kendi oyun felsefesini sahaya yansıtabilmek için elindeki oyunculardan farklı özelliklere sahip bir orta sahaya ihtiyaç duyduğunu rapor etti.

Sabah Gazetesi'nin 13 Temmuz 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Mehmet Topal'ın sık sık sakatlanması, yeni transfer Mustafa Sarp'ın ağır kalması, Mehmet Güven'in bir türlü bekleneni verememesi ve Linderoth'un durumunun belirsizliği Hollandalı hocanın transfer tercihlerini değiştirdi.

Rijkaard'ın bu bölgede güvendiği tek ismin Ayhan Akman olduğu öğrenildi.

Arayışa giren sarı-kırmızılılardaki adaylar şöyle: Mehmet Aurelio: Küme düşen Real Betis'in 1.5 milyon Euro istediği Mehmet Aurelio'nun dizinden geçirdiği operasyon sonrasında sahalara dönüş tarihi G.Saray yönetimine sıkıntı yaratıyor. Loric Cana: Marsilya'dan ayrılacağını açıklayan Arnavut futbolcunun bonservisi 7 milyon Euro. Galatasaray, Servet'i isteyen Fransız kulübüne iki oyuncunun takasını teklif edebilir. Lucas Biglia: Standart Liege'de forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu, uzun zamandır sarı- kırmızı kurmayların transfer listesinde.

Kaynak : Sabah

Cevap: Rijkaard orta saha istiyor

94397134.jpg

Al sana boru gibi orta saha.

Cana aradığımız adam değil.

Rijkaard'ın orta saha istediği doğrudur ancak haber yalan. Mustafa Sarp, Mehmet Güven ve Mehmet Topal'ın yerine değil onların önünde oynayacak bir adam istiyordur Rijkaard. hatta 2 adam istiyordur bence.

CANAvar transfer olur. ;) Pres, kuvvet, hırs... Defansif bir orta saha oyuncusunda olması gereken herşey fazlasıyla var bu adamda.

Ancak ofansif yetenekleri bayağı sınırlı. :)

Cana aradığımız adam değil.

Rijkaard'ın orta saha istediği doğrudur ancak haber yalan. Mustafa Sarp, Mehmet Güven ve Mehmet Topal'ın yerine değil onların önünde oynayacak bir adam istiyordur Rijkaard. hatta 2 adam istiyordur bence.

Bence de aradığımız adam değil de severim Cana'yı.Mustafa Sarp'tan Yaya Toure yaratmaya çalıştığımız şu günlerde harika olurdu diye düşündüm bir an. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt