Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard orta saha istiyor

Şimdi Rijkaard da istiyor da,

hangimiz istemiyoruz ki ? :D

Arjantin'de bir sürü genç adam var. Emre Utkucan da yazmıştı geçen gün. Ucuz maliyetli geleceğin yıldız adayları falan diye. Aralarında benim de seyredip beğendiklerim vardı. Ama nerede Türkiye'de o sistem. Bir an önce scout ekibi kurmamız lazım bence. Güney Amerika ve Afrika liglerini taramak lazım.

Arjantin'de bir sürü genç adam var. Emre Utkucan da yazmıştı geçen gün. Ucuz maliyetli geleceğin yıldız adayları falan diye. Aralarında benim de seyredip beğendiklerim vardı. Ama nerede Türkiye'de o sistem. Bir an önce scout ekibi kurmamız lazım bence. Güney Amerika ve Afrika liglerini taramak lazım.

buna gerek yok ki. lyon veya porto'nun scout ekibinden danışmanlık hizmeti almak da yeterli olur.

Yalnız şu anda genç değil, tecrübeli bir orta sahaya ihtiyacımız var.

18 yaşındaki Georginio Wijnaldum bu beklentileri karşılayabilecek durumda değil.

bende öyle düşünüyorum o yüzden arca demiştim ama Wijnaldum u da bu transfer döneminde alamazsak anca 2020-2021 transfer sezonunda alabiliriz :p

Feyenoord Wijnaldum icin en az 10 milyon ister.

Wijnaldum'le beraber bir mac oynamistim ben Sparta'da, Acayip ya :D .

Hepimiz bu sezon Rijkaard'ın gelişi ile hoş şeyler, kupalar, şampiyonluklar beklemiyor muyuz ? Haliyle de tanınmış ve tecrübeli transferler.

Beklentilerden kastım bunlardır.

bende öyle düşünüyorum o yüzden arca demiştim ama Wijnaldum u da bu transfer döneminde alamazsak anca 2020-2021 transfer sezonunda alabiliriz :p

Daha caliskan olsaydin belki onun yerine seni konusuyor olurduk buralarda :p

Ah keske :rolleyes:

Onlarin takiminda son adamlari hastaydi, ve tek bir mac icin cagirmisti. O seneden sonra zaten Feyenoord onu aldi daha 12 yasindaydi tam bilmiyom ama.

Tanınmış ve tecrübeli oyuncuların bonservisleri yüksek oluyor haliyle.

Hepimiz bu sezon Rijkaard'ın gelişi ile hoş şeyler, kupalar, şampiyonluklar beklemiyor muyuz ? Haliyle de tanınmış ve tecrübeli transferler.

Beklentilerden kastım bunlardır.
bu yılın önemli bölümü ciddi adaptasyon sorunları ile geçer bence. yani sistemi kastediyorum. hazır sistemle uğraşırken de wijnaldum gibi emre çolak gibi gençleri kazanmak da süper olur bence. açıkcası benim şampiyonluk beklentim yok. iyi futbol oynayabilecek duruma gelsek yeni stadımızda zaten bu yıldan sonraki birkaç yıla damga vururuz. ama tecrübeli oyuncularla belki bu yıl başarılı oluruz ama gelecek için sorun yaratır.

Scout ekibi ve altyapı ekibi kuruluyor zaten. Hollanda' dan gelecekler. Son divan kurulu toplantısında bizzat Polat söylemişti.

Altyapıda ciddi değişiklikler düşünüyoruz. Bu konuda teknik direktör Rijkaard ile konuştuk. Kamp döneminden sonra altyapının başına Hollanda'dan, altyapı konusunda iyi oyuncu yetiştiren, scout sistemlerini oluşturabilen yeni bir yapılandırma getireceğiz. Altyapıya biraz daha yatırım yapmak, orayı geliştirmek durumundayız" dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt