Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Rijkaard almancayi nerden biliyor ya.Mactan sonra dsmartta röportajina denk geledim,almanca konusuyordu.:o

flemenkçe almanca-ingilizce karışımı bir dildir, dolayısıyla hollandalıların çoğu almanca ve ingilizceye hakim oluyorlar.

ayrıca muhabirle o röportajında şöyle komik bir diyalog geçti;

muhabir: "isminiz reykardriikard mı?" (gibisinden saçma bir soru soruyor.)

riijkaard gülümseyerek: "ismim frank"

böyle saçma bir soruya böyle bir kapak yakışırdı zaten. :D

PEŞİN SATAN

S232123480.jpg

VERESİYE SATAN :asd:

daum1.jpg

:2aloh1:

Cevap: # Frank Rijkaard

bu senenin en bomba transferi Rijkaard'dır..Ondan çok şey bekliyoruz, o da bizden sabır bekliyor.

Reijkardın kendine has bir karizmasıda var ve bu karizması oyuncularınıda etkiliyor.Aynı fatih terimin 2000li yıllardaki performansındaki gibi bütün camianın ona taktığı "imparator" yakıştırmasıda karizmasından geliyordu,tabi devamını getiremedi ancak öyle hatırlandı o yıllarda.Reijkard gerçekten bu sezon çok büyük bir hava kattı kulübe.Yönetimin daha istekli çalışmasını ve transferlerdeki nokta atışı tarzındaki oyuncuları kadroya dahil etmesini sağladı.Elbette kadrodaki oyuncularıda etkiledi.Herşeyden önce gençlere as takımın kapılarının onlara açık olacağını göstererek gençlere moral aşıladı.Elbette ileriki yıllarda faydalanacağımız paf takımdan çok oyuncu olacakdır.Bu sezon çok güzel bir performans çizeceğimizi ve haftalar ilerledikçe reijkardın ağırlığını daha fazla hissedeceğimizi sanıyorum.

flemenkçe almanca-ingilizce karışımı bir dildir, dolayısıyla hollandalıların çoğu almanca ve ingilizceye hakim oluyorlar.

ayrıca muhabirle o röportajında şöyle komik bir diyalog geçti;

muhabir: "isminiz reykardriikard mı?" (gibisinden saçma bir soru soruyor.)

riijkaard gülümseyerek: "ismim frank"

böyle saçma bir soruya böyle bir kapak yakışırdı zaten. :D

:D:D Franklin Edmundo :D adamda brezil ya dizisi yakışıklısı ismi var:D

galatasarayımızın en büyük transferi senelerdir böyle bir hocaya muhtactık nihayet oldu

Hayatımda hiç bir TDye bu kadar güvenmedim.Belki sizde dikkat etmişsinizdir renkdaşlar.Örneğin maçta kamera Rıjkaard'a geliyor ya.Rıjkaardın maçı anlamlı bakışlarla izlemesine okadar güveniyorum ki,Diyorum işte bu adam varken sırtımız yere gelmez.Tüm herşeyi görebiliyor.Böyle bir haleti ruhiye içine hiç bir TD'de girmedim.SENİ SEVİYORUZ RIJKAARD!

Hayatımda hiç bir TDye bu kadar güvenmedim.Belki sizde dikkat etmişsinizdir renkdaşlar.Örneğin maçta kamera Rıjkaard'a geliyor ya.Rıjkaardın maçı anlamlı bakışlarla izlemesine okadar güveniyorum ki,Diyorum işte bu adam varken sırtımız yere gelmez.Tüm herşeyi görebiliyor.Böyle bir haleti ruhiye içine hiç bir TD'de girmedim.SENİ SEVİYORUZ RIJKAARD!

Aynen. Sanki özel bir yeteneği varmış gibi hissediyorum. Kötü durumdayız, yeniliyoruz, 1-2 hamle ile maç bizim.

O maça bakış kısmı zaten yorumsuzdur. Futbolcu olsam, gaza gelir oynarım ulan ! :)

Aynen kardes.

büyük takımın büyük hocası .

Helal olsun rijkaard. Böyle bir adam takımızın hocası ya ne kadar övünsek az .

Bu adam beni çok garip etkiliyor.Hani bazılarının hayalleri bitince bizim gerçeklerimiz başlar ya.. Hani bizimde gerçeklerimizin bittiği ve hayallerimizin başladığı bir nokta var hani.. Oralara götürecekmiş gibi..

Rijkaard bir nimettir.Ve biz bu nimet için hergün Allah'a şükretmeliyiz...

Sen ne kadar büyük, ne kadar profesyonel bir hocasın hocam. Tuttuğum takımın hocası olmandan büyük gurur duyuyorum. Herşeyinle mükemmelsin, bir takım nasıl yönetilir onun resitalini veriyorsun her hareketinle. Bundan sonra her maçtan sonra gelip senin hakkında yorum yapacağım:))

Rijkaard, derwall etkisi yapabilir... Derwall o zamanın şartlarına göre devrim gerçekleştirmişti. Bugünki devrim tanımı çok başka. Yani yaparsa kral olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt