Murat Avci
Sarı Üye
- 3 Aralık 2008
- 453
- 0
- 266
Cevap: # Frank Rijkaard
Kontratının son gününe kadar arkasındayım bu adamın.
Kontratının son gününe kadar arkasındayım bu adamın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Graz maçında Kewlli oyuna aldın. Elano'yu çıkaracağına Ayhan'ı çıkardın. Takımın dengesi bozuldu.Bunun mantıklı açıklaması basına yapılmalı.
Taraftarların beraberlikte dahi tepki gösterdiği hatırlatılarak, "Buna kızıyor musunuz?" şeklindeki bir soruyu da Hollandalı teknik adam, "Taraftarlara kızmıyorum. Çok muhteşem taraftarımız var. Maçın zorlandığımız dakikalarında bize yardımcı oluyorlar. Bu, beni sevindiriyor. Taraftarlarımızın beklentisinin yüksek olduğunu gösteriyor, bu da beni sevindiriyor. Çünkü taraftarlar her zaman dürüsttür" diye yanıtladı.
değişiklikleri beğendim genel olarak ama Kewell olmuyor artık Kewell yerine Nondayı alıp çift forvete dönmesi gerekiyor tıkandığımız maçlarda..
değişiklikleri beğendim genel olarak ama Kewell olmuyor artık Kewell yerine Nondayı alıp çift forvete dönmesi gerekiyor tıkandığımız maçlarda..
Rijkaard a bakıyoz.Adam değiştirdi bişeyler.Renkdaşlar şöyle bir düşürsek eğer.Sabri Balta Topal Servet Zan Ayhan Sarp gibi adamlarla adam iyi iş yaptı bence.Malzeme bu kadar.Yapacağı onların oynamasını beklemek.Adam mı cıkıp oynasın.SAbri Balta Servet .... gibi oyuncuların yerine daha iyisini getıremeyen yönetimin sucudur bu bence
Suç mu? Ne suçu?