Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Sarp, Topal , Ayhan gibi takozlara normal bir antrenör sabır gösterse anlarım. Ama bir Hollandalı olan Rijkaard bunu yapınca aklım şaşıyor. Resmen kendisini, geçmişini ve futbol bilgisini inkar ediyor. Böyle takım kurması ve böyle defans oynatması için getirilmedi bu adam.

Neyse fazla yazmayalım başlarsınız saldırmaya.

Yazıklar olsun.Elano'yu çıkarıp turu verdi ellerine Rijkaard.Caner berbat oynarken Gio'yu oyuna almadı,Emre'yi düşünmedi.Şu maçta Cem bile oynasa alırdık rahatlıkla turu.Cem'i a takıma çıkarmadı.Çok hatalıydı çok.

Tabi... Rijkaard bu kadar cahil işte. Adnan Polat'la konuştum, çok ısrar etmiş sana, sen kabul etmeyince Rijkaard'ı getirmiş mecburen. :mad:

Yazıklar olsun.Elano'yu çıkarıp turu verdi ellerine Rijkaard.Caner berbat oynarken Gio'yu oyuna almadı,Emre'yi düşünmedi.Şu maçta Cem bile oynasa alırdık rahatlıkla turu.Cem'i a takıma çıkarmadı.Çok hatalıydı çok.

Elano'ya garezinden çıkardı zaten uyuz oluyormuş Rijkaard Elano'ya !!! Tövbe estağfurullah..

Tabi... Rijkaard bu kadar cahil işte. Adnan Polat'la konuştum, çok ısrar etmiş sana, sen kabul etmeyince Rijkaard'ı getirmiş mecburen. :mad:

Hatalı arkadaşım.Susup oturalım mı?Neden başka yerlere çekiyorsun ki hem?Ben cahil mi demişim?Sadece hatalarını söylüyorum.Bana göre yanlış işler yaptı bu maç için.

ya şu adamı ilahlaştırmayın.çok iyi olsa avrupadan bize bırakırlar mı.kısa soluklu hava katmaktan başka birşey yapamadı.ilk 6 hafta fırtına sonrası hüsran.

Elano'ya garezinden çıkardı zaten uyuz oluyormuş Rijkaard Elano'ya !!! Tövbe estağfurullah..

Yeter ulan zaten sinirliyiz üstüne gelmeyin insanın.Oturduk iki dakika gördüklerimizi fikirlerimizi yazalım dedik insanın burnundan getirmeyin!Hayret birşey.

Hatalı arkadaşım.Susup oturalım mı?Neden başka yerlere çekiyorsun ki hem?Ben cahil mi demişim?Sadece hatalarını söylüyorum.Bana göre yanlış işler yaptı bu maç için.

Ya Rijkaard bu futbolcuları bizden iyi tanıyordur. Yaptıklarının kendine göre bir sebebi vardır. Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın da yapıyor bu eleştirleri. Onları da gördük. Sergen'in çalıştırdığı takım 2-0 dan; 3-2 maç verdi bize.

Allah aşkına, Eldeki adamlardan en uygun olanları oynattı. Ayrıca yapacak fazla bir şeyimiz de yoktu. Orta sahamız iyi değil. Bunu sene başından beri biliyoruz. Ne diyorduk "Rijkaard bu sene ancak sistemi oturtur, 15. liğe razıyız". Kupada tek malubiyet aldık ve elendik. Graz maçını saymıyorum, o formaliteydi.

Lig lideriyiz. Şanssız bir şekilde elendik. Hakem penaltı verse biz turlamıştık Caner kahraman olmuştu. Her şey sadece bir saniyede değişti. 1 saniye de yapılan hatayla kimse asılmasın. Emra Çolak girse ne olurdu biliyor muyuz ya da başkası. Bilmiyoruz. Bu yüzden gereksiz sinirlenmeye ve Rijkaard'a kızmaya hakkımız yok.

En büyük Galatasaray. :D

Sadece bu maç değil, her maç Elano çıkıyor 60'da 70'de. Ben bunun mantığını merak ediyorum açıkçası. Her maçta sakatlanmıyor ya. Kondüsyonu 60 dk. lık olacak değil herhalde.

Ya sakat olsa ikinci yarıya başlamaz. İkinci yarıya başladı sonra kısa süre sonra çıkarıldı. O süre boyunca bir müdehale olmadı ki Elano`ya.

Ya Rijkaard bu futbolcuları bizden iyi tanıyordur. Yaptıklarının kendine göre bir sebebi vardır. Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın da yapıyor bu eleştirleri.

Ben de buna şaşıyorum ya.Futbolcuları tanımasına rağmen hala vasıfsız,yeteneksiz adamlar oynamaya devam ediyor Galatasaray ortasahasında.Benim bklediğim Rijkaard bu değil ben ona kızıyorum.Benim tanıdığım Rijkaard Arda'dan forvet yapmaya çalışmaz alt yapıdan Cem'i çıkarır koyar oraya.Bülent nasıl Semih'i oynatmayıp turu veriyse Hamburg'a Rijkaard da o şekilde verdi.Elano'yu çıkarıyorsun madem al oynat Emre'yi.Ayhan'dan kötü mü oynayacak?Rijkaard bunu bilmiyor mu?

Şu maçta Elano'yu (sakat değilse tabi) çıkarıp yerine Ayhan'ı alıyorsan bu işten anlamıyorsundur arkadaş.bu kadar basit.hem maçı rölantide götürüp beraberliğe oynuyorsun hem de son zamanlarda formda biri olan ve topu hem savunmada hem de hücumda en iyi kullanabilecek olan Elano'yu oyundan çıkarıyorsun.Elano'yu çok eleştirdim zamanında ancak yiğidi öldür hakkını ver.Son maçlarda çok iyi performans vermesine karşın her maç sahayı ilk terkeden oluyor.Şöyle önemli bir maçta topu ayağında tutman gerekirken hem de skoru korumak için oynuyorsan Elano'yu çıkartıp da ne savunma becerisi olan ne de topu oyuna sokma becerisi olan Ayhan'ı oyuna almayacaksın arkadaş.Hele ki daha maçın 50.dakikasında.Maç 0-0 gider son 10-15 dakikadır gol yemeyeyim diye düşünürsün kimse ona birşey demez ancak gidipte 50. dakikada bütün pas alışverişini yapan hücumu rahatlatıp savunmadaki topları hücuma aktaran adamı oyundan alıyorsun.Kim ne derse desin Rijkaard şu maçta kalitesini(!) ortaya koymuştur benim görüşüm olarak ve sınıfta kalmıştır.Bu yazdıklarıma karşı çıkanlar elbette olacaktır.Ancak bu benim kişisel yorumumdur.Kimseyle polemik yaşamak istemiyorum.

Şu maçta Elano'yu (sakat değilse tabi) çıkarıp yerine Ayhan'ı alıyorsan bu işten anlamıyorsundur arkadaş.bu kadar basit.hem maçı rölantide götürüp beraberliğe oynuyorsun hem de son zamanlarda formda biri olan ve topu hem savunmada hem de hücumda en iyi kullanabilecek olan Elano'yu oyundan çıkarıyorsun.Elano'yu çok eleştirdim zamanında ancak yiğidi öldür hakkını ver.Son maçlarda çok iyi performans vermesine karşın her maç sahayı ilk terkeden oluyor.Şöyle önemli bir maçta topu ayağında tutman gerekirken hem de skoru korumak için oynuyorsan Elano'yu çıkartıp da ne savunma becerisi olan ne de topu oyuna sokma becerisi olan Ayhan'ı oyuna almayacaksın arkadaş.Hele ki daha maçın 50.dakikasında.Maç 0-0 gider son 10-15 dakikadır gol yemeyeyim diye düşünürsün kimse ona birşey demez ancak gidipte 50. dakikada bütün pas alışverişini yapan hücumu rahatlatıp savunmadaki topları hücuma aktaran adamı oyundan alıyorsun.Kim ne derse desin Rijkaard şu maçta kalitesini(!) ortaya koymuştur benim görüşüm olarak ve sınıfta kalmıştır.Bu yazdıklarıma karşı çıkanlar elbette olacaktır.Ancak bu benim kişisel yorumumdur.Kimseyle polemik yaşamak istemiyorum.

Elano darbe almıştı maçta, sonrasında ise sakatlandı ve çıktı sanırım.

Yoksa iyi oynayan adamı böyle önemli maçta o dakikalarda alması imkansız Rijkaard'ın.

Ayrıca o kısa soluklu hava kattı ve iyi olsa avrupaya giderdi diyen arkadaşa da saygılarımı sunarım. Yazık ya :) !

Rjkaardin hicte bi sucu yok, herkes hemen mac biter bitmez, antrönör kesilir bu ülkede -.-

Ne yapsin, forvetsiz adam la ne dogru dürüz attaka cikion ? Kewell olsa dicem tamam, yok, Baros yok.

Ama Jo hamlesinlen de gördük ki Galatasaray daha cok Lig Sampionlugu istior

Rjkaardin hicte bi sucu yok, herkes hemen mac biter bitmez, antrönör kesilir bu ülkede -.-

Ne yapsin, forvetsiz adam la ne dogru dürüz attaka cikion ? Kewell olsa dicem tamam, yok, Baros yok.

Ama Jo hamlesinlen de gördük ki Galatasaray daha cok Lig Sampionlugu istior

nonda da mı yoktu?altyapıda cem sultan da mı yoktu?bırakın bunları yaa rijkaard kendi istediği kadroyu kurdu.transferleri kendi istedi.kazma giovani getireceğine nonda yı tutsaydı!!!

Rijkaard gerekeni yaptı,kırmızı kart herşeyi alt üst etti.

nonda da mı yoktu?altyapıda cem sultan da mı yoktu?bırakın bunları yaa rijkaard kendi istediği kadroyu kurdu.transferleri kendi istedi.kazma giovani getireceğine nonda yı tutsaydı!!!

ya herkes cem sultani görmüs ve bizim Rjkaard bi görememis...

Zaten herkes bi kac yil önce de Özgürcan, Cafercan diye bagriyordu, yinede bi bok olmadu bu cocuklardan... bu Football Managerin allah bin belasini versin, herkes süper TD oldu...

Cem Sultan gibi bir çocuğu A2 den apar topar alıp A takımın forvetine koymak o çocuğu baştan bitirir. Bir maç yüzünden geleceğimizi yok etmenin bir manası yok.

Çok fazla eleştirilemez ama Elano-Athan değişikliği çok saçmaydı.

Rijkaard'la ne alakası var, adam çıkaracağı kadroyu çıkardı, ben yukardan gördüm ikide bir saldırın işareti yaptı, bizim ne idüğü belirsiz nereden geldiği belirsiz oyuncular kız çocukları gibi defans yaptı. Caner'de kırmızıyı yiyince alsa Atletico al sana Madrid...

Abicim, bu takıma 100 milyon euro'luk 3 adam alıcaksın...

Yoksa böyle büyük maçlarda ezilir gidersin... Hep aynı şey olur... Bunun sistemle falan alakası yok, futbol oynamayı bilen futbolcu alıcaksın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt