Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Sonuna kadar Frank Rijkaard bir daha dünyaca ünlü hoca gelmez takıma seneye süper kadro kuracağından şüphem yok..

Rijkaard'i gonderirsek soyle opsiyonlar ortaya cikiyor:

A) Yerine her halukarda kendisinden kariyersiz olacak bir Turk hoca gelir (eski futbolcu veya Avci gibi iyi bir TD). Bastan kufuru yer yonetim.

B) Skibbe gibi daha az taninmis ama iyi bir TD gelir. Ilk maglubiyette "Lan bunu mu getirdiniz getire getire?" denir.

C) Dunyada zaten 4-5 tane adam var Rijkaard'dan daha kariyerli ve isimli, diyelim onlardan biri geldi, isler kotu giderse yine basa donmus olacagiz, yine keko keko laflar cikacak meydana.

En iyisi, Rijkaard'a sabretmek, tabi Rijkaard'in burada 3-4 sene kalma gibi bir niyeti varsa. Eger giderim la diye dusunuyorsa fazla verim almak zor olur. Ama burada kalmak istiyorsa, tutulmali ve en iyi sekilde calisacagi kosul saglanmali.

Rijkaard'i gonderirsek soyle opsiyonlar ortaya cikiyor:

A) Yerine her halukarda kendisinden kariyersiz olacak bir Turk hoca gelir (eski futbolcu veya Avci gibi iyi bir TD). Bastan kufuru yer yonetim.

B) Skibbe gibi daha az taninmis ama iyi bir TD gelir. Ilk maglubiyette "Lan bunu mu getirdiniz getire getire?" denir.

C) Dunyada zaten 4-5 tane adam var Rijkaard'dan daha kariyerli ve isimli, diyelim onlardan biri geldi, isler kotu giderse yine basa donmus olacagiz, yine keko keko laflar cikacak meydana.

En iyisi, Rijkaard'a sabretmek, tabi Rijkaard'in burada 3-4 sene kalma gibi bir niyeti varsa. Eger giderim la diye dusunuyorsa fazla verim almak zor olur. Ama burada kalmak istiyorsa, tutulmali ve en iyi sekilde calisacagi kosul saglanmali.

Katılıyorum.

Türkiyeye Rooney i getirsen, 2 hafta sonra bu eski Rooney değil derler.

Adnan Polat ; "Biz bu sene için yatırım yapmadık. Biz gelecek için yatırım yaptık"

Bulent Timurlenk

Bu Barcelona'nın temelini kuran Rijkaard'ı 3 gündür kovanlar bu gece bu maçı elbette ki izlemiyorlar. Hiç izlemediler zaten.

Twitter'dan sıcak bir kapak. pardon haber.

Rijkaard'ın Barcelona'sı, 10 kişilik Arsenal'a karşı zorlanıyordu; Guardiola'nın Barcelona'sı ise ilk senesinden farkını koydu ortaya.

Rijkaard'ın Barcelona'sı başarılı olabilir ama Rijkaard'ın Galatasaray'ı başarısız

Rijkaard'ın Barcelonası Arsenal'e zorlanırken o takımda Henry'ler, Viera'lar vardı. Guardiola'nın Barcelonası çoluk çocuğa karşı tabiki zorlanmayacak.

Rijkaard'ın Barcelona'sı, 10 kişilik Arsenal'a karşı zorlanıyordu; Guardiola'nın Barcelona'sı ise ilk senesinden farkını koydu ortaya.

Burdan Arsene Wenger'in 5 para etmez bir teknik direktör olduğu varsayımını da çıkarabiliriz öyleyse..:D Elalemin adamı 1 senede takımı ne hale getiriyor Wenger senelerdir orada utanmadan duruyor..Yazık sana Wenger..:p

Burdan Arsene Wenger'in 5 para etmez bir teknik direktör olduğu varsayımını da çıkarabiliriz öyleyse..:D Elalemin adamı 1 senede takımı ne hale getiriyor Wenger senelerdir orada utanmadan duruyor..Yazık sana Wenger..:p

Wenger'in elinde Barcelona gibi imkanlar mı var? Transfer için Ibrahimovic'e 40 milyon € veriyorlar. Keirrison, Chygrynskiy gibi adamlara 15-20 milyon €'lar veriyorlar. Bugün de görüyoruz ki, Barcelona'ya yenilmiyorlar. İşte olay budur bence.

Ya barcelona sanki kendi sahasinda oynadi bugün, sen ne diyorsun, skora filan bakmak lan olmuyor is.

70 dakika boyunca top yüzde 75 barcelona daydi

Barcelona'nin imkanlarini da ilk defa bugun duydum. Ilk 11'in 6-7 tanesi altyapidan adam la, insaf.

Wenger'in elinde Barcelona gibi imkanlar mı var? Transfer için Ibrahimovic'e 40 milyon € veriyorlar. Keirrison, Chygrynskiy gibi adamlara 15-20 milyon €'lar veriyorlar. Bugün de görüyoruz ki, Barcelona'ya yenilmiyorlar. İşte olay budur bence.

binlerce dansöz var.

Barcelona teknik direktörü Guardiola

"Bu takım kazanmayı Rijkaard ile öğrendi. Rijkaard, Barça'ya cesur futbolu öğretmeseydi, şu anda bu başarıdan bahsedemeyecektik."

Guardiola, Rijkaard'ın kendisine saat gibi işleyen bir takım bıraktığını ve bunun semeresini topladıklarını hatırlatarak, "Benim yaptığım şey, o takıma daha fazla enerji katkısı yaparak çalıştırmak oldu. Rijkaard takıma kazanma karakterini zaten aşılamıştı. Oyuncularıma, 'Beraber olursak daha başarılı oluruz' dedim. Onlar da beni dinledi ve başarı geldi" ifadesini kullandı.

Adam kendi itiraf ediyor bu takım Rijkaard'ın takımı, onun sistemi diye, sen hala saçmalıyorsun. Rijkaard bu sistemi bırakmasa Guardiola gibi tecrübesiz biri bu kadar başarılar elde edebilir miydi sence ?

*Şimdi kalkıp Guardiola'ya futbolu bilmiyor ve yalan söylüyor dersen hiç şaşırmam... :)

olsun yine de çok büyük kulüp arsenal senelerdir kupa alamıyor,wenger in futboldan anladığı yok bence:D hiç bişey bilmiyo,arsenal in başında ben olsam o kadar süre bi kaç kupa sıkıştırırım araya:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt